İnanç Nedir? "İnanıyor Olmanız" Bir Şeyi Doğru Yapar Mı?
-
bişeyi bişey oluyor, çocuğu gelip bizi buluyor anasını satiim...
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------:) Biz inancımız ugruna canımızı ortaya koyduk.Din olsun vatan olsun bayrak olsun İnancsız boş ölücegimize Bir ateistin sözü olarak İnanmak sana birşey kaybetmez yani benim :D çevirimce götün sıkışınca allah allah :D sonrada ben ateistim yok öyle yağma =)
-----------------------------+1,Normalde Ateist,Satanist Döt Sıkışınca allah Allah Diyorlar. Ama Müslüman Çoğu İnsanda Yapıyor Bunu İyi Gününde Şükür Etmez,Dua Etmez Kötü zamana Gelince Din Adamı Oluverir adam :D Ama Onlarınkide Bir İnanç Forum Kuralları Gereği Sövemiyorek :D
-
hoca senden bı ıstegım var cok zor bısey degıl
Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdûhu ve resûluhu
meali:Ben şehadet ederim ki Allah'tan başka ilah yoktur ve yine şehadet ederim ki Muhammed onun kulu ve resuludür.
diyeceksin ve müslüman olacaksın her müslümanın yapması gerektiğini yapıyorum ve seni islama davet ediyorum
-
Müslümanım ama kendini yazarlık açısından geliştirmen güzel.
-
akıllı adam önce bir şeyin doğru olduğuna bilgi, akıl, düşünce ya da his yoluyla kanaat getirir, sonra onun doğru olduğuna inanır
akılsız adam ise önce birşeyin doğru olduğuna kayıtsız şartsız inanır, sonra inancını kuvvetlendirmek için kullanabileceği bilgi ve düşünceler arar.
bu tercih meselesi: akılını kullanmayı ya da aklını kullandırtmayı seçmek.
-
Yazı güzel , tebrikler.
-
n2 bunu yazdı:
-----------------------------akıllı adam önce bir şeyin doğru olduğuna bilgi, akıl, düşünce ya da his yoluyla kanaat getirir, sonra onun doğru olduğuna inanır
akılsız adam ise önce birşeyin doğru olduğuna kayıtsız şartsız inanır, sonra inancını kuvvetlendirmek için kullanabileceği bilgi ve düşünceler arar.
bu tercih meselesi: akılını kullanmayı ya da aklını kullandırtmayı seçmek.
-----------------------------Allah'a imanın temeli akıldır.Biz (inananlar) aklımızla Allah ın varlığına kanaat getirdik.Bir şeyi göremediğiniz illa onun olmadığı anlamına gelmez.Evrendeki eşşiz benzersiz bir düzeni görüpte inanmamak Akıl işi değildir o kadar.
-
Müslümanlar okumuyor,adam yukarda ne yazmış siz adamı islama davet etmişsiniz.
Yazık günah bu müslümanlara. -
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------
Bandit bunu yazdı:
la z-chan ne adamsın
müslüman olsan şimdiye çoğu kişi bizim tarafa geçmişti la:D
gel bizim tarafa geç:D
katılıyorum
-----------------------------Pardon siz müslümanlar,ataistler diye ayırmamışsınız. Siz biz gibi ayırmışsınız. Sanki çete kurmuşsunuz oraya adam topluyormuşsunuz gibi yazmışsınız.
-
Antikky bunu yazdı:
Müslümanlar okumuyor,adam yukarda ne yazmış siz adamı islama davet etmişsiniz.
Yazık günah bu müslümanlara.
-----------------------------Kıyamet geldiğinde kime yazık olacak goruceksiniz :)