folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İnanç Nedir? "İnanıyor Olmanız" Bir Şeyi Doğru Yapar Mı?

İnanç Nedir? "İnanıyor Olmanız" Bir Şeyi Doğru Yapar Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zachariah
    Zachariah's avatar
    Erkek
    god bunu yazdı:
    -----------------------------

Fark nocturnal_mortum kardesimi uyarıcak bi yerim olması.. Cem yılmazı nasıl uyarayım ? 

Anime - Manga
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

god bunu yazdı:

Zachariah bunu yazdı:
    god bunu yazdı:

Neden sadece senin inancınmı ? O adam bizimde inancımızla dalga geçior. Hristiyanların vb. vb.. Sadece sizin deil yani :) Durdurabiliosan durdur.. 

peki cem yılmazla nocturnal_mortum arasındaki fark nedir?

fark nocturnal_mortum un ateist olması mı

sen nerden biliyorsun bu adamın ateist olduğunu?

Demekki bu adam işi düşünce allah rızası için diyor.

bide  birisi bana allah rızası için.tek tek uğraşmayacağım linkleri tek seferde indirme konusunda en başarılı download manager programını söyleyebilir mi?Rapid premimum var ama adamlar linkleri ayrı ayrı sayfalara veya çerçeve içine koymuşlar.Jdownloader kısmen birçoğunu algılıyor ama alamadığı durumlar var. 

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=93760 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek
    haksızlık etmeyin yahu. adam medeni cesaretle uğraşmış yazmış. ben aynı fikirde değilim dindar bi aileden geldim benimsedim onları bu saaten sonra ziksen vazgeçmem ama çocuk yazmış işte. fikir fikirdir abicim. ilktir sondur bilmem ama aramızdan biri makale deneme yazıyo olum. güzel bişi bu

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Diğer mesajların hepsini okumadım ama şimdi çıkıp biri der kesin pamuğu yiyince anlarsınız diye (:

Pamuk Fetişçiler :))

Bu arada herkesin inanması kendi doğrusudur.

Ama Tanrı'ya inanmak bu güne kadar inanılmış diye doğru sayılır.Yani özgür düşünce değil.

İnanan insan inançsız olmaktan korkar kolayca düşüncesini değişmez çünkü Ya varsa ? der..Zaten burda ip kopar Ya Varsa ? diyip inanmak inanan birinin Tanrısına yapıcağı en büyük hakarettir..

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Onlar ki cehennemde götlerinde fişekler patlayınca gerçekleri anlayacaaklar. (Wooperhack)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek
    Hoca bırak inançsızlığını kendine Allah aşkına.Yeter artık beyin yıkadığın.Çek git yoluna vesselam...

Pragmatism&Realism
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ataturkcu1 bunu yazdı:
    Hoca bırak inançsızlığını kendine Allah aşkına.Yeter artık beyin yıkadığın.Çek git yoluna vesselam...

yok lan alıştım ben :) önceden dikkate alıp okuyodum felan şimdi hiç takmıyom okumuyom bile :)

sadece bi bebenin belasını ... cem araştırıyom :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

inanç denilince neden aklına hemen dinsel motifler geliyor bunu oturup sorgulamalısın bence.takıntı edinmişsin apaçık ortada.

bilim adamlarının cart curtun ateist olmasını algılarım.belli değerlerin peşinde koşarken arkalarında bir avuçta olsa gelenler wardır ve farklı olduklarını ortaya koyarak belki de ego tatmiin ediyolardır.

peki senin arkandan kim gelecek ? senin de ego tatminin sanırsam burada ortaya çıkıyor.

sitede malum şahıslar war ateizm düşüncesine sahip olan, bunlarla msnde oturup en fazla birkaç lakırdı yaparsın ya daha sonrası ?

he bir de forumda birkaç topic açarak belki de birkaç karşı cinsinin ilgisini çekersin.tabi bunlar sanırsam hep te sanalda yaptığın işler ...

ailevi durumunu falan da ortaya koyarsan çok sewiniriz. onların inanca bakışı nedir falan bunları bilmek istiyoruz. 

kişilik yapını burda sanırsam kimse bilmiyo çünkü hiç reel buluşmaya katılmayan bi usersın ...

zchan olarak artık yer edindim forumda emin ol rep gücünde bir hayli arttı :)

zchan yani sen artık bir fenomensin hem de öyle böyle değil yani şu su altında feysbukta meşhur olan bir genç edasındasın ...

fotona ps şakaları yapılıyor sewiliyorsun özeniyorsun bizi gerçekten kendine çekiyorsun ...

sewgiler saygılar anlayana siwrisinek saz anlamayana dawul zurna az :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    Addict bunu yazdı:

anlayana siwrisinek saz anlamayana dawul zurna az :)

Hatta

Anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı soksam az :)

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    Scofield bunu yazdı:
    Addict bunu yazdı:

anlayana siwrisinek saz anlamayana dawul zurna az :)

Hatta

Anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı soksam az :)

sewiyesizleşme user efendi

biliyorsan konuş alim sansınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar ...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 10264 Toplam Mesaj: 61