İnanç Nedir? "İnanıyor Olmanız" Bir Şeyi Doğru Yapar Mı?
-
kıyamet gelsede kopsak.
-
nocturnal_mortum bunu yazdı:
-----------------------------
kıyamet gelsede kopsak.
-----------------------------Bir dine inanmaman sana o dinin inanclarıyla dalga gecme özqürlüqü vermez ;)
-
saygı mı?şu başlıkta kaç tane 'yanacaksınız ulan' temalı mesaj var farkında mısın?
-
Zachariah bunu yazdı:
-----------------------------Antikky bunu yazdı:
Müslümanlar okumuyor,adam yukarda ne yazmış siz adamı islama davet etmişsiniz.
Yazık günah bu müslümanlara.
-----------------------------Kıyamet geldiğinde kime yazık olacak goruceksiniz :)
-----------------------------giriş kapısında antikky gıdım gıdım cennet kapısına doğru sıvışmaya çalışıyo :)
-hey tahrribatlı mürid varmı?
-Gel abi gel burdayız :)))
Cemyılmazı hatırladım birden :))
-
nocturnal_mortum bunu yazdı:
saygı mı?şu başlıkta kaç tane 'yanacaksınız ulan' temalı mesaj var farkında mısın?
-----------------------------O bizim dinimize göre olan bi sey. Burda dinlerimizi sorgulamadım. Onlarla dalga gecmeyi sorquladım ok ?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Zachariah bunu yazdı:
-----------------------------giriş kapısında antikky gıdım gıdım cennet kapısına doğru sıvışmaya çalışıyo :)
-----------------------------Hehe cem yılmaz ' ın tarifiyle
sizi bi fırına sokcaklar orda yanarken karsınızdaki plazmadan gunahlarınız gecicek xD
-
Bu arada araştırma yok demişsiniz Kuran-ı araştırarak şaşıran ve gecen insan sayılarından haberiniz varmı ?
-
Zachariah bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Zachariah bunu yazdı:
-----------------------------Hehe cem yılmaz ' ın tarifiyle
sizi bi fırına sokcaklar orda yanarken karsınızdaki plazmadan gunahlarınız gecicek xD
-----------------------------Zachariah kardeşim bu son mesajınla "kıyamet gelsede kopsak" yorumunun ne farkı var inanca saygı konusunda?
sence cem yılmaz bu espirisyle bizim inancımızla dalga geçmiş olmuyor mu?
-
god bunu yazdı:
-----------------------------Neden sadece senin inancınmı ? O adam bizimde inancımızla dalga geçior. Hristiyanların vb. vb.. Sadece sizin deil yani :) Durdurabiliosan durdur..
-
Zachariah bunu yazdı:
god bunu yazdı:
-----------------------------Neden sadece senin inancınmı ? O adam bizimde inancımızla dalga geçior. Hristiyanların vb. vb.. Sadece sizin deil yani :) Durdurabiliosan durdur..
-----------------------------peki cem yılmazla nocturnal_mortum arasındaki fark nedir?
fark nocturnal_mortum un ateist olması mı