İngiltereye Hicret Ettim...
-
HolyOne bunu yazdı
Selam arkadaşlar,
Uzun zamandır rölantide yaşadığım hayata bir heyecan katmak için Londraya hicret etmiş bulunmaktayım.
Burada 1 sene kadar kalmayı planlıyorum.
Neden derseniz zaten evden pek çıkmıyordum fakat aman şuraya girerken yorum yazarken VPN kullanayım, aman şuraya girerken secure connection kullanayım falan dertlerinden, sokakta maske takayım polis ceza yazmasın korkusundan, kalabalıktan ve cehaletten bir süre uzaklaşıp işe güce odaklanmak istedim. Rahat battı olarak da yorumlayabilirsiniz.
İngiliz tahribatçılara destekleri için tesekkur ederim simdiden hepsini telegrama topladım, atladığım varsa mesaj atsın onu da alayım.
Hayırlısı olsun üstat. Bir de helal süt emmiş bir hatun bulursan tamam bu iş :)
-
Sike sike aşı oldun mu olmadın mı önce onu de düz dünyacı.
-
Hayırlı olsun hocam
Allah aşkına şu sitenin mobil den fotoğraf upload etme sorununa bir el atın size zahmet
-
yıllar yıllar öncede demiştim imkanın var git diye olsun geç olsun güç olmasın, evet aşıyı naptın?
-
İnsanın konforundan uzaklaşarak böyle bir karar alması hicret değil devrimdir :) ilk başlarda biraz zorlukları olsa da kesinlikle denemeye değer
-
2022 Tahribat Hicret Programı başlığı ile bir proje yapıp tbt sunucusundan müridin ikametine kadar ingiltereye hicret ettirsen güzel olmaz mı şeyhim.
Bu arada finlandiyaya doktor, hemşire, yazılımcı, öğretmen, metal işçisi falan arıyorlar haberi var beyler. Metal işçisi 1.2K Eur d,ğerleri en az 3K eur falan mayiş alıyor imiş. Hicreti kafaya koyanlar bir baksın :D
-
hayırlı olsun hacı :) darısı başımıza diyelim
-
Müridsiz, sahabesiz göç mü olur? 😁
-
Şeyhi bunaltan hayat, bize neler yapmaz :)
-
Keşke hollandaya gitseydin reis, bende yakında kanadaya yerleşeceğim,