İnsanoğlu Geçmişe Göre Daha Hızlı Evrimleşiyor!
-
ben mutasyon derken insanların radyosyona uğrayarak (insanın kafasına göre dna sını değiştirildiğinde)oluşan bozukluklardan bahsettim
Doğal seleksyon iyi yönlü mutasyondur.
-
lkereng53
-----------------------------
bide nedemek istedini anlasam sende digerleri gibi saçmalıyormusun ? yoksa gerçeklere mi inaniyorsun bilmiorm -
Mutasyon derken (insanın afasına göre değiştirdiği mutasyondan bahsediyorum) mesela radyonyon
burda benm anlatmak istediğim dna kendilinden oluşamaz
-
harun hoca madem bu kadar ileri derecede biliyor bu isi
insanliga yararli birseyler yapsa daha cok sevap kazanmaz mi ?
adam hem paranoid sizofren diye raporu var askere gitmiyor hem boyle kitaplar yazabiliyor, eroinden tutuklaniyor beraat ediyor, cikar amacli suc orgutu olusturmaktan tutuklaniyor vs vs
http://tr.wikipedia.org/wiki/Harun_Yahya
-
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------HolySeclorum bunu yazdı:
mayrip bunu yazdı:
teorisini çürütenleri herkes iyi biliyor. o yüzden boş şey bunlar.
Kendinizi avutmayın boşuna çürütme diye bişey yok :D-----------------------------
kardes nasıl evrim teorisi çürültülmedi ya valla baska bi söz bulamıyorum haberi oku
http://www.milligazete.com.tr/index.php?action=show&type=report&topicid=10&id=7
Bilinçli tasarım modeli evrim teorisine karşı geliştirilen bir teori ama evrim teorisini çürütmeye yetmedi.Bu arada evrim teoriside bilinçli tasarım teorisini çürütemedi :D -
PanxeR bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------İkide bir Adnan sahtekarının linklerini verip konunun içine sıçmayın..İlim adamıda değil bilim adamıda değil..Radyasyon falan bahsetmişsin..İki yönlü mutasyon vardır iyi yönlü ve kötü yönlü,sen kötü yönlüye örnek vermişsin..
vlla bi senin mi aklın çalışıo anlamadım bi sen anlıosn evrim i kabul etmeyen hayatı kabul etmemiş sayılır =)
Hımmm sanırım Sen Fantastik Dörtlünün filmindeki olaylarada inanıyorsaun. radyasyonun olumlu yanına denk gelme olursa belki süpre bir kahraman bile olabilirsin. Ne diyeyim İnşallah hayal ettiğin gibidir gerçekler.Ancak Allahın yaratma sanatını es geçip hoşunuza giden tamamen, istediğiniz renkte olmasını istediğiniz gibi olmasını istediğiniz şeyler olabilir, belkide bunu başardınız ve kimsede güç yettiremiyor size ama ya o gerçekler bildiğiniz gerçekler değilse yarın öbür gün ölüp ölümü tadıp yaratıcının karşısına çktığıızda demiyecekmi Kullarım benim yarattığım suyun sizi yarattığını sandınız, benim yarattığım rüzgarın sizi yarattığını sandınız beni umursamadınız, bende sizi umrsamıyorum dersse o zaman ne olacak. ??????????
-
lkereng53 bunu yazdı:
-----------------------------Mutasyon derken (insanın afasına göre değiştirdiği mutasyondan bahsediyorum) mesela radyonyon
burda benm anlatmak istediğim dna kendilinden oluşamaz
kimdemiş onu =) ona bakarsan suda kendilinden oluşmaz ama dünyada olan bir sürü olaydan sonra oluşmuş iştedünyada kendilinden oluşmaz ama patlamadan sonra oluştu =) kendilinden oluşmıcak bir sürü şey aslında kendiliğinden oluştu !
-
holyseclerum sen bana bi tane ara fosil kanıt göster tamam diyecem..sanırım hiç fosillere felan bakmamıssın ?? =) bundan yüz binlerce yıl önceki arı karınca sinek hamam böceği kertenkele hala aynı duruyor şu andada =)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------harun hoca madem bu kadar ileri derecede biliyor bu isi
insanliga yararli birseyler yapsa daha cok sevap kazanmaz mi ?
adam hem paranoid sizofren diye raporu var askere gitmiyor hem boyle kitaplar yazabiliyor, eroinden tutuklaniyor beraat ediyor, cikar amacli suc orgutu olusturmaktan tutuklaniyor vs vs
http://tr.wikipedia.org/wiki/Harun_Yahya
Burası TürkiyeKonu din olunca Her taşın altından bişey çıkarıyolar Başörtüsü bilmem ne
Bilmiyosunuz sanki Konu din olunca herşey olur
-
hala aynı olabilir çünki onlar evrim süreçlerini nerdeyse tamamlamışlar başka bişi yapmıyorlar hep aynılar değişen bizleriz insanlar nasıl basit likten şimdiye evrimleştik aynen öle =)