İnsanoğlu Geçmişe Göre Daha Hızlı Evrimleşiyor!
-
arkadaşlar bide tutmuş günah diyosunuz bende müslümanım ALLAHa iman ediyorum ama o şarlatan herifede inanmıyorum(harun yahya)
evrime inanıp inanmamakta kararsızım ama neden illa yok diyosunuzki yani kötü bi tabir olcakta ALLAHın keyfinin kahyasımısınız ister birden yaratır ister bi oluşum evresi koyar öyle yaratır bence yobazca davranıp hemen karşı çıkmayın evrimde çürütülen bişey yok hala tartışılan bi teori...
-
Dkn. yine işkembeden sallıyorsun herzamanki gibi.
http://kurandaara.com/?act=ara&keyword=adem&meal=1&sure_no=&go.x=18&go.y=6
-
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------
Ya hala millet evrim teorisini çürütmek için malın tekinin kitaplarını örnek veriyor adam kokayı çekip birşeyler saçmalıyor. Evrim teorisi daha önce forumda bayağı bir tartışıldı bence bu konu kilitlenmeli. Forumu kirletmenin manası yok daha 2 ay önce 2 başlıkta tartışıldı bağnaz insanların evrimi kabullenemesiyle bitti. Evrim teorisi yoktur kanunu vardır bunu üniversitide biyoloji dersine girmiş ve bu konyla ilgili ders almış herkes bilir. Sorun evrim varmı yok mu değil evrimin dinle birlikte açıklanması.
-----------------------------bir teori ortaya atılır. İspatlanırsa kanun olur. İspatlanamazsa teori olarak devam eder. Karşıt ispat koyulursa ortaya teori ortadan kalkar.
Evrim kanun olduda bizmi duymadık? Eğer kanun olsaydı yaygarası kopardı merak etme.
Aslına bakarsan karşıt ispatlar hergün konuluyor ama millete malzeme lazım bilim çevresi her ne hikmetse materyalist ağababalarının götünü yalamakla meşgul.
-
Hocam Lise düzeyindeki bilgi ile bile bi insanın evrime inanmasını saçma buluyorum bi kere gözleri hiçbir evrimci açıklıyamaz
yada kuşların yüksekteki yakıcı azotu ciğerlerine çekip ölmemesini ve evrimleşerek buna alışmasını
en basite indirgenmiş bi bakteri bile kamçısıyla öyle işler yaparki nice elektirik mikroskopları sensörler bunları yapamaz
kaldıki kamçı 250 molekülden meydana gelmiştir
hea bide herşeyi nladıkta bu kanat nası çıktı onu anlamadık hadi kullanılan organ gelişir felan filan da nasıl oluoda sıfırdan organ çıkıo
adamlar şu andaki lablarda proteini bile üretememiş siz hala proteinden amino asitleri ondan molekülleri ondan dokuları organları ve bireyi üreticeksiniz ben bunu savunan insana sadece acırım
ayrıyetten darvinin en koyu savunucularından biri olan Ernst Heackel a göre Türkler en aşalık ırktan geliyo ve gene ayrıyetten darvinden sonra gelen charles dawson birçok kemik bulmuş ve bunları british müzesine sokmuştur ama foyası ortaya çıkmıştır
karbon 14 methodu bulununca kemiklerde araştırma yapılmış ve o kemiğin 2 yıl öncesine aiit bi domuzun alt çenesi ile 300 küsür yıllık bi orangutan kafatası olduğu anlaşılmış ve kemikler ertesi gün british müzesinden kaldırılmıştır
kaldıki neden şu anda dünyada hiç geçiş türü yok yani sadece maymun ve insan var arada hiçbişey yok
-
HolySeclorum bunu yazdı:
shockman bunu yazdı:
lkereng53 bunu yazdı:
-----------------------------http://www.harunyahya.org/evrim/hy_evrim_aldatmacasi/giris.html
Gözümsün, İnsanın maymndan geldiği gibi irenç bir düşünceye asla katılmıyorum.HolySeclorum Kardeşim bana Evrim Teorisini anlatırmısın hadi seninle bu konuyu tartışalım.
Harun dokümanına gözümsün dedin seninle nasıl tartışayım ? Kaale bile almam...
-----------------------------Al bence kaale..
Çünkü o yazıyı yazan, dedemin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin....................dedesi maymundur diyen birilerini
kaale almıs ve bi fikir vermiş öyle olmayacağına dair....!!!
E Sende lütfette büyük büyük büyükdedesi insanoğlu insan olan biriyle tartıs acık yüreklilikle...
tabi amacın sadece bilimsel bi tartısma acmaksa...
yok eğer ortam gerilsin hertürlü ben ve benim gibiler kazanır ve kafası karısan herkes bize bi adım yaklasır diye
acmadıysan sayet bu konuyu.....!!!
-
DkN bunu yazdı:
HolySeclorum Hoja bırak kime neyi anlatıyorsun. Bu insanların dusuncelerinin degismeyecegini ben kabullendim, sende kabullen. bırak bildikleri gibi yasasınlar. Benim acıdıgım nokta evrimi kabullenmemeleri degil, dini dogru bilmemeleri. islamın evrimi reddettigini sanan cocuktan fitillenme ile yetismis insanlar olması. Sizlere ve bizlere din adı altında anlatılan yaratılıs efsanesi yahudi mitolojisinden baska birsey degildir. Havva ismi kur'an da hic gecmemektedir. Adem in ise ilk insanınmı yoksa ilk insan toplulugununmu adı oldugunu acık degildir. (yinede biz yaratılan ilk insan olarak kabul edelim) Harun yahya takma adını kullanan bu it herif ırz dusmanı bir tarikat seyhidir. birseyleri referans gostericekseniz bilim adamlarını ve bilimsel arastırmaları gosterin. Evrim Kuramı curutulememistir ve kanıtlanamamıstır. kanıtlanan kuram kanun adını alır. curutulen kuram ise kapatılır yok olur gider. Dunyadaki tüm bilim adamlarının %99.85 i evrim kuramını kabul etmektedir. Evrimin din ile celismesini bırakın hristiyanlar dusunsun, Kur'an da evrim aleyhinde hicbirsey yoktur. Evrim kuramını kabul ederek islamı reddetmis olmazsınız. Evrimi kabul eden inanclı musluman olamaz gibi skolastik dusunceye sahip olanlara sadece gulup geciyorum. Son olarakta sunu ekliyorum, evrim insanın maymundan geldigini soylemez. evrim kuramını bilmeden hakkında duydugunuz seyleri ulu orta soyleyip kucuk dusmeyin
-----------------------------hocam bırak bunları tartışmaya değmez. Çok doğmatik düşünüyorlar. Zaten Harun Yahya denen kişinin adı geçiyorsa ordan uzaklaşırım ben.
Atatürk'ün bir kaç sözünü yazacağım çünkü yorum yaptığım zaman hemen çürütecek inandırıcı ama bir okadarda düzmece cevaplar gelior:S
''Tarihimizi okuyunuz, görürsünüzki milleti mahveden harap eden fenalıklar hep din kisvesi altındaki küfür ve melanetten gelmiştir.(1923) ''
''Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.''
Bu sözler yeterli zaten.Din konusunda. Kendi zamanlarında bilimsel ilerlemeyi hiçe sayan kavimler yok olmuştur.Tarihte bunun örnekleri vardır.
Ama bu sefer farklı olarak kendini yetiştirmeyen bilimi reddedenler ,akıllı olanların kölesi olacaklar. (isterseniz bu sözümü bi kenara yazın. 100 yıl sonra birileri görürse belki tarihe geçerim,doğru cıkacağı için.''
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------Dkn. yine işkembeden sallıyorsun herzamanki gibi.
http://kurandaara.com/?act=ara&keyword=adem&meal=1&sure_no=&go.x=18&go.y=6
-----------------------------ben mi sallıyorum sen gozunden baska bir organınlamı okuyosun acaba. orada havva adı geciyormu? Kur'an da havva adı gecmiyor bosuna debelenme
-
biri bana tavuz kuslarının neyden evrim gecirdiğini soyleyebilirmi madem okadar ewrim diyosunuz bunuda acıklayınki darwinde bunun cevabını bulamadıgını arkadasına yazdıgı mektupta belirtmiştir madem ewrim bana acılayın tavuzkusunun neyden ewrim gecirdiğini tavuk vs demeyin kaba etimle gulerim
-
yani bu darwin denen mal kafasına göre henuz ıspatlanamamış adı üstünde teori ortaya atıyo bizim MÜSLÜMAN kardeslerimizde inanıyo ölemi yazıklar olsun baska bise demiyom...
1-)ALLAH ADEMLE HAVVA YI MAYMUN OLARAKMI YARATTI?
2-)ADEMLE HAVVA MAYMUN İKENMİ KONUSMAYI BİLİYORLARDI
3-)ADEMLE HAVVA NIN OĞULLARI MAYMUN İKENMİ HAYVAN OTLATIYORLARDI.
4-)KURAN DA ALLAH İNSANI PIRTILAŞMIŞ KANDAN YARATTIĞINI SÖYLEMİŞTİR.
5-) DARWİN TÜM CANLILARIN DENİZDEKİ TEK HÜCRELİLERDEN GELDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİR.BUNA BAĞLI OLARAKTA İNSANDA ÖNCE MAYMUN SONRA YAWAS YAWAS İNSAN OLARAK İNSANLAŞMIŞ YASAMINI SÜRDÜRMÜŞTÜR. VE HALA EWRİM SÜRECİ DEVAM ETMEKTEDİR. DARWİNE GÖRE DİNAZORUN KARNI ACIKMIŞ YİYECEK BİŞİ BULAMAYINCA HAVADAKİ SİNEKLERİ AVLAMAYA CALIŞMIŞ BÖYLECE ZIPLAYA ZIPLAYA YAWASCA KANATLARI OLUŞMUŞ VE UÇMAYA BAŞLAMIŞ HAHAHAHAHAHHAHAHA!!!!! [darwin böle sölüyor)
6-) ALLAH ADEMLE HAVVA NIN CENNETTEN KOVULUP DÜNYAYA GÖNDERİLDİKLERİ KURANDA BELİRTMİŞ. İLK İNSAN YOKSA ADEMLE HAVVA DEĞİLMİ???
7-)HARUN YAHYA TAMAM ALKOLİK EROİN KULLANAN SABIKALI BİRİ OLABİLİR. AMA SONUCTA İLİM ADAMIDIR VE GÖRÜŞLERİNİ KANITLAYACAK ISPATLAYACAK DELİLLERİ VARDIR!!! YA BANA BİTANE DARWİN TEORİSİNİ ISPATLAYAN BİŞİ GÖSTERİN SOMUT NOOLUR YAA...
8-)İNSANIN MAYMUN DAN TÜREDİĞİNE İNANAN MÜSLÜMAN KARDESLERİM LÜTFEN YAPNAYIN ETMEYİN ALLAH "İNSAN YARATILANLARIN EN ÜSTÜNÜDÜR". DEMİŞTİR.
İNSANIN MAYMUNDAN GELDİĞİNİ SÖLEYEREK ALLAHIN EN ÜSTÜN KILDIĞI CANLIYA HAKARET ETMEYİN. MELEKLERDEN BİLE ÜSTÜN OLAN Bİ CANLININ NASIL OLURDA MAYMUNDAN GELDİĞİNİ SAVUNURSUNUZ. NEYSE HERKESİN GÖRÜŞÜNE SAYGILIYIM VE İNSANIN YARATILIŞI İLE İLGİLİ AYETLERİ KURANDAN BULUP TURKÇE MEALİNİ OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM
KALIN SAĞLICAKLA...
edit: kuranda havva ismi gecmiyo diyen şahsiyetin gözüne bu linki sokmak istiyorum
-
evrim teorisinin baştan yanlış oldugu belli bir bakterinin hala bu zamana kadar bakteri olarak kalmasini aciklayamayan şeylere mi inanio bazi insanlar hala yoksa :)