İos İzlenimlerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı
    Mert_648 bunu yazdı

Apple sadece iyi bi pazarlamaci :) ürünlerini öyle bi pazarlamış ki alan ben zenginim premium vip falanim özelim havasında be saf benden max 1 saniye önce acilan rehber için 1500 lira fazla veriyosun afedersin gerzeksin derim tabi zevk meselesi bu benim görüşüm herkesin alma nedeni Farkli olabilir fakat çoğu alici dediğim sebepden aliyor bu da onları gerzek yapiyo 

bi yerde okumuştum doğruluğunu bilmiyorum, bir adam uygulama yapıyor apple' a, sadece arkaplanı elmas resmine çeviriyor. markete $ 200' a koyuyor. Ve zenginler, sırf zenginliklerini göstermek için indiriyorlar bu uygulamayı. 

https://itunes.apple.com/us/app/im-rich./id985952291?mt=8

https://tr.wikipedia.org/wiki/I_am_Rich

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı

Apple sadece iyi bi pazarlamaci :) ürünlerini öyle bi pazarlamış ki alan ben zenginim premium vip falanim özelim havasında be saf benden max 1 saniye önce acilan rehber için 1500 lira fazla veriyosun afedersin gerzeksin derim tabi zevk meselesi bu benim görüşüm herkesin alma nedeni Farkli olabilir fakat çoğu alici dediğim sebepden aliyor bu da onları gerzek yapiyo 

hangi telefonu kullanıyorsun bilmiyorum ama lütfen samsung kullananlara da gerzek der misin? Çünkü onlar ucuz zannedip de pahalıyı alıyorlar..  Bu sanırım daha gerzek yapıyor ?

İspat istiyorsan iphone 6s ile samsung galaxy s6 dual ın aynı siteden aynı tipte (gold) karşılaştırması

Samsung un fiyatı 2700 TL civarında, iphone un fiyatı 2370 TL civarında.

Samsung haziran'da çıktı, iphone eylülde.. buna rağmen samsung daha pahalı..

fakir edebiyatınız bile tutmuyor arkadaş.. linkleri isteyen varsa verebilirim !!

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@unbalanced

İsviçre'de olay nasıl bilmiyorum ama iphone 6s 64 gb 3.500 tl,  Galaxy S6 2.000 tl şuanda Türkiye'de. Arada 1.500 liralık fark olayı doğru yani. 

Ek : Bı fiyatlar Samsung Türkiye fiyatı. İlla 64 gb olsun dersen paralel ithalat 2.100 tl. 

mkyb tarafından 16/Şub/16 16:17 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    Mert_648 bunu yazdı

hangi telefonu kullanıyorsun bilmiyorum ama lütfen samsung kullananlara da gerzek der misin? Çünkü onlar ucuz zannedip de pahalıyı alıyorlar..  Bu sanırım daha gerzek yapıyor ?

İspat istiyorsan iphone 6s ile samsung galaxy s6 dual ın aynı siteden aynı tipte (gold) karşılaştırması

Samsung un fiyatı 2700 TL civarında, iphone un fiyatı 2370 TL civarında.

Samsung haziran'da çıktı, iphone eylülde.. buna rağmen samsung daha pahalı..

fakir edebiyatınız bile tutmuyor arkadaş.. linkleri isteyen varsa verebilirim !!

banane yaşadığın ülkeden biz Türkiye için konuşuyoruz :) samsung alan gerzek değildir zaten samsung kullanmıyorum 

ayfon vergiden carttudan böyle diceksin aynı vergi samsung için de geçerli ? 

velhasılkelam apple buldu Türkiye gibi gerzek pazarı kaçırırmı :) yapıştırdı fiyatları nasıl olsa 1 saniye için ( ki o artık kalktı sayılır) bütün aylığını vercek gerzekler var diye dayadı da dayadı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Samsung telefonları bedava mı dağıtıyorlar bir yerde ben de alayım.

Note5 fiyatı

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-n920-note-5-p-TELCEPSAMN920-S

S6

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s6-edge-plus-p-TELCEPSAMS6EDP-B

iPhone 6S fiyatı

http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-6s-16-gb-gold-p-TELCEPIPH6S16GO-N

Arada aman aman muazzam bir fark var mı? Yok. Sırf parası için iPhone kullanıcılarına küfretmekte gerzekçe. 

iPhone kullandığı için küfredilmesi gereken birisi varsa, asgari ücret maaş alıp iPhone alan saftiriklerdir.

Android 'i açık kaynak olarak savunanlarda komik. Sıfırdan kernel mi yazıyorsunuz nedir? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

@unbalanced

İsviçre'de olay nasıl bilmiyorum ama iphone 6s 64 gb 3.500 tl,  Galaxy S6 2.000 tl şuanda Türkiye'de. Arada 1.500 liralık fark olayı doğru yani. 

türkiye'de bu modelin satışı yokmuş.. 

neyse samsung galaxy s6 edge in fiyatı 660 frank, yani iphone 6s ile aralarında 120 frank fark var ve iphone 6s ile samsung çıkış tarihleri arasında 4 ay civarı bir zaman farkı var. bu fiyat farkının olması da gayet normal.

Yani sanılanın aksine iphone öyle lüks mal falan değil, türkiye için belki öyledir. Daha yakın zamanda apple mağazası açıldı daha önce yoktu, ki isviçre'de getto türk mahalesinde bile apple ın mağazası mevcut..

@ Mert_648, o halde genelleme yapmayacaksın, senin ülkendekiler size bu fiyattan geçiriyorsa genel anlamda da bir gerzeklikten bahsedemezsin. Ama avrupada aşağı yukarı fiyatlar böyle, türkiye gibi 3. dünya ülkelerinde de böyle markalar da böyle satılıyor demek ki.. Ayrıca tarihleri karşılaştırırsan üstte yazdığım fark da çok büyük fark değil, bunlar aynı zamanda çıksaydı eminim ki samsung daha pahalıdan satılırdı.. 

unbalanced tarafından 16/Şub/16 16:21 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Apple Türkiye ayağı maalesef sorunlu. Nasıl olsa millet alıyor diye fiyatlara hayvan gibi zam yaptılar baktılar satışlar düşüyor iphone 5s leri ucuzlattılar.

Yurtdışından alırsan tabi ki mantıklı bir seçim olur. Benim iphone 4 ilk çıktığında Yurtdışından alıp 1 sene kullanıp Türkiye sıfır fiyatına satan arkadaşım oldu. Ciddi fark vardı o zaman. Halada var. 

-—-----------—

Ya birde 'gerzek'  falan ne demek? Liseli misiniz? Kıçı kırık telefon için kalp kırmaya değer mi?

mkyb tarafından 16/Şub/16 16:24 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Apple Türkiye ayağı maalesef sorunlu. Nasıl olsa millet alıyor diye fiyatlara hayvan gibi zam yaptılar baktılar satışlar düşüyor iphone 5s leri ucuzlattılar.

Yurtdışından alırsan tabi ki mantıklı bir seçim olur. Benim iphone 4 ilk çıktığında Yurtdışından alıp 1 sene kullanıp Türkiye sıfır fiyatına satan arkadaşım oldu. Ciddi fark vardı o zaman. Halada var. 

Dolar, euro X3 oldu, daha da artar heralde. 5 yıl önce amerikada shelter' da (kimsesizlerin geceleri konakladığı yer) kalanların elinde bile iphone vardı. Bu biraz da bizim ülkemizle ve süper ötesi çılgın vergilerle alakalı da neyse siyasete kaymasın.

Ama ayda 2 lira alan adam gidip 5 liralık telefona, eve girer gibi 24 aydan giriyorsa bence gerzektir. Manga diye bi grubun şarkısı vardı, çok güzel anlatıyo bizim halkı :D

https://www.youtube.com/watch?v=pIVG3mDL9RI

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

-—-----------—

Ya birde 'gerzek'  falan ne demek? Liseli misiniz? Kıçı kırık telefon için kalp kırmaya değer mi?

hocam ben kimseye gerzek demedim, onu yazan vatandaş iphone alanların çoğuna böyle bir genelleme yapmış ki ona ne, aç kalan adam varsa bırak kalsın telefon yüzünden, sanki sen mi doyuruyorsun milleti..

Benim söylediğim de onun gittiği düz mantıkla hareket ederek, madem bunlara gerzek diyorsun bunlara da gerzek de demem oldu. 

İlk mesajlarımda yazdım, kimse bir şeyi kullanmak zorunda değil, ben apple ın iyi ürün ürettiğini özellikle yazılım konusundaki artılarını beğendiğimi söyledim, ayrıca bana göre yanlışlarını da söyledim. Android inkini de söyledim, samsung unkini de söyledim. Ve son olarak da herkes istediğini kullansın dedim, ama vatandaş kalkıp da bu şekilde alanlar gerzektir v.s. mantığıyla hareket etmesi doğru değil.

Şöyle bir adam düşünün, hayatında hiç başarısı yok, kendini hiç bir şekilde geliştirememiş, doğru dürüst bir işi yok, bilgisi, eğitimi yok, bu adam neyle övünecek, egosunu neyle tatmin edecek? bu tarz şeylerle tabi :) eskiden hatırlıyorum bu polifonik müzik destekli telefonlar çıktığında o bahsettiğim gruptan insanlar toplu taşıma araçlarında ses dışarı olmak suretiyle müzik dinliyorlardı.. Bu adamların şimdi çoğu eminim samsung kullanıyorlardır :)  iphone kullansa da samsung kullansa da telefona bu şekilde yaklaşan adamın içinde bir ezikliği var demektir. Ama bu insanlara gerzek diye hakaret edilmesi doğru değil. Ki o kişi "çoğu böyle" diyerek bir genelleme yapıyor.. Yanlış olan bu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

müridler konu çok güzel ilerlerken yine androidciler ios kullananlara "salak", ios kullananlar android kullananlara "salak" demeye başladı. bitmeyen bi kapışma o yüzden ios ve android başlıklı konulara girilmez oldu yapmayın bozmayın.

bırakın adamın aylığı 300 lira ise ve 5klık telefon almak istiyorsa alsın. milletin her hareketini yargılayıp sonra özgürlük naraları atmayın lütfen -_-

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 7936 Toplam Mesaj: 94
ios