İos İzlenimlerim
-
KrypT bunu yazdı
Hayda beni neden karıştırıyorsun hocam :D Ben bildiğimi yazdım cevap falan vermedim kimseye.
Hocam zaten bana cevap vereceğin bir durum yok :D ben hiçbirşeyi tercih edin demedim. Telefonum hakkında görüşlerimi yazdım yazılanları okuyorum sıkıntı yok
Arkadaş heyecanlı herhalde biraz
-
KrypT bunu yazdı
Hayda beni neden karıştırıyorsun hocam :D Ben bildiğimi yazdım cevap falan vermedim kimseye.
Hocam adama mesajınla tecavüz etmişsin :D Bırak mütevazı ayaklarını.
-
iskembeci bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Easx'ı tanır ve severim. Terbiyesizlik yapma.
-
KrypT bunu yazdıiskembeci bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Easx'ı tanır ve severim. Terbiyesizlik yapma.
Bayağı sevmişsin hocam adamı mesajında, belli :D Neyse iki yumurta kırayım da karnımı doyurayım. Ortam kop kop oldu iyice :D
-
Easx bunu yazdı
Yaklaşık birkaç ay önce tesadüf eseri elime iphone 6 geçti.
Telefonu jailbreak vs yapmadım. Ancak normal düzeyde bir kullanıcı olarak bazı konularda yazmak istedim.
- Öncelikle telefon stabil İos akıyor diyenler. Bırakın bu dümenleri telefon bayağı bayağı şişiyor.
- Şifre giriş ekranından uygulamalara herşey şişiyor. Tabiki androiddeki kadar değil.
- Geçen gün verdiği saçma sapan hata yüzünden işe geç kaldım örneğin. Operatörün gönderdiği mesajlara basılı tutmuşum ama kilidi açmamışım sabah 12 kişi aramış herkesi meşgule atmış telefon o mesaj ekranda olduğu için uyanamadım.
- Bunun dışında androidden tek farkı şu örneğin note 4-5 kullandım onlarda orjinal romda kullansam uygulamalardan bazen çıkış yapıyordu yada bu tarz ufak şeyler. Bunlar iosta biraz daha az.
- Menü geçişleri animasyonlar hoş olduğundan telefon kimseye şişmiyormuş gibi gelebilir ama şişiyor.
- Şarjı efsane. En az note 4 kadar gidiyor şarj. Ki aktif olarak telefon, skype, sosyal ağları mecbur kullanan biriyim.
- Telefonu alacaksanız gaza gelip İphone yeaaa yapmayın. Mantıklı hareket edin. Çünkü bu ülkede bu kadar para verilmez (orta halli olanlar için söylüyorum tabiki durumu olan alsın isterse üstüne işesin) Yani ulan son paramıda iphone vereyim stabillik işletim sistemi akıyor demeyin akmıyor.
- Bu konuda forumlarda araştırma yaptım. İos 8 ve 9'dan sonra millet isyan etmiş. Yani en kral oldukları yazılım alanında daha seri telefonlar var piyasada. Ama tasarım efsane. Senelerdir samsung htc vs kullanan biri olarak o premium hissi aldım. Aldım almasınada napayım ben premium hissi. Kim köpeğim ben. Fakir olduğum için parmak izini 3 saatte zor tanıttım. Evde benden zengin bütün arkadaşlarınkini tek seferde tanıdı. İnanmazsınız belki Lacoste marka bir tshirt var evde gittim onu giydim ikinciye kabul etti. Ciddiyim. Fakir algılaması koymuş olabilirler belki bundan kasıyordur telefon
IOS sirf iPhone icin uretildigi icin ve sadece tek bir uretici oldugu icin stabil calisabilir Fakat Android ile kiyaslama yapabilmeniz icin icerisinde saf Android bulunan Nexus bir makine ile karsilastirin o zaman anlarsiniz.
Suan elimde Nexus 5 var ve 3 yildir birfiil kullaniyorum, daha donma, takilma, duraksama, hata vs ile bir tek defa bile karsilasmadim.
Nasil ki IOS iPhone icin uretildiyse, Android de Nexus icin uretilmistir.
sniperscope tarafından 17/Şub/16 12:20 tarihinde düzenlenmiştir -
sniperscope bunu yazdıEasx bunu yazdı
IOS sirf iPhone icin uretildigi icin ve sadece tek bir uretici oldugu icin stabil calisabilir Fakat Android ile kiyaslama yapabilmeniz icin icerisinde saf Android bulunan Nexus bir makine ile karsilastirin o zaman anlarsiniz.
Nasil ki IOS iPhone icin uretildiyse, Android de Nexus icin uretilmistir.
Nexus'da kullandım hocam. Zaten yaptığım bir karşılaştırma yada tavsiyeden çok kendi fikirlerimi belirtmekti :)
Yani telefonda yaşadıklarımı yazdım. Üst model cihazlarda zaten androiddede stabilite sağlanmış durumda. Ki yazdığım gibi note 2-4-5 kullandım hiçbir sorun yaşamadım.
Bence artık tamamen kimin bütçesi neye yetiyorsa ve kullanım alışkanlığı elverişliyse ona göre telefon alması.
Über üstün bir taraf olduğunu sanmıyorum ios android savaşlarında
-
Easx bunu yazdı
Nexus'da kullandım hocam. Zaten yaptığım bir karşılaştırma yada tavsiyeden çok kendi fikirlerimi belirtmekti :)
Yani telefonda yaşadıklarımı yazdım. Üst model cihazlarda zaten androiddede stabilite sağlanmış durumda. Ki yazdığım gibi note 2-4-5 kullandım hiçbir sorun yaşamadım.
Bence artık tamamen kimin bütçesi neye yetiyorsa ve kullanım alışkanlığı elverişliyse ona göre telefon alması.
Über üstün bir taraf olduğunu sanmıyorum ios android savaşlarında
Genellikle insanlar dusuk model Android telefon ile iPhone 6 yi karsilastirmak gibi bir gaflete dusuyorlarda o yuzden fikir sey ettim.
-
Windows Phone'u bırakmayı düşünen bir Lumia kullanıcısı olarak konudaki mesajlardan hiçbir kanaat edinemedim. En iyisi bir G4 başlamak. Sonrasında olmadı bir de IOS tecrübe ederiz. Ama @unbalanced' a bir kelam edeceğim. Hocam çalışkanlığın ve başarılarına yakışmayan bir huyun var. " Bu TR'de yokken ben Berlin'den aldım :) Siz bilmezsiniz :)))))))) " " İsviçre'de şöyle, İsviçre'de böyle uber :)) " ayaklarını bırak artık. Forumdaki yeni üyeler bile bunu biliyordur artık diye düşünüyorum. " Biz dotçlanddan alırız, ordan gezeriz, yeriz içeriz " Türk Alamancı klişesini bırakmalısın.
-
literatur bunu yazdı
Windows Phone'u bırakmayı düşünen bir Lumia kullanıcısı olarak konudaki mesajlardan hiçbir kanaat edinemedim. En iyisi bir G4 başlamak. Sonrasında olmadı bir de IOS tecrübe ederiz. Ama @unbalanced' a bir kelam edeceğim. Hocam çalışkanlığın ve başarılarına yakışmayan bir huyun var. " Bu TR'de yokken ben Berlin'den aldım :) Siz bilmezsiniz :)))))))) " " İsviçre'de şöyle, İsviçre'de böyle uber :)) " ayaklarını bırak artık. Forumdaki yeni üyeler bile bunu biliyordur artık diye düşünüyorum. " Biz dotçlanddan alırız, ordan gezeriz, yeriz içeriz " Türk Alamancı klişesini bırakmalısın.
Vay be Windows'tan sende kaçıyorsan adamlar battı demektir hocam :)
-
mkyb bunu yazdıliteratur bunu yazdı
Vay be Windows'tan sende kaçıyorsan adamlar battı demektir hocam :)
Sen hiç dağ ile tavşanın hikayesini duydun mu hocam :D