İos İzlenimlerim
-
Kreyzi bunu yazdı
müridler konu çok güzel ilerlerken yine androidciler ios kullananlara "salak", ios kullananlar android kullananlara "salak" demeye başladı. bitmeyen bi kapışma o yüzden ios ve android başlıklı konulara girilmez oldu yapmayın bozmayın.
bırakın adamın aylığı 300 lira ise ve 5klık telefon almak istiyorsa alsın. milletin her hareketini yargılayıp sonra özgürlük naraları atmayın lütfen -_-
hocam ben kimseye gerzek demedim, sadece o kişi bu insanlara gerzek diyorsa, ben de fiyatları göstererek bunları da alanlara gerzek demen gerek diye yaklaştım.. Bana göre kim ne yaparsa yapsın herkes kendinden sorumludur. Kime ne adam isterse cebindeki tüm parayı telefonu verir, size ne oluyor onu anlamıyorum. görende ceplerine parasını koyan da bunlarmış gibi insanlara hakaret etmede birbirleriyle yarıyor.
-
asus zenfone 2 laser akar abi. okadar para vermem ben işimi görüyor.
kamerası işimi görüyor.
mailleşiyorum.
whatsapp, skype çatır çutur bir problem yok şükür. oyun oynamıyorum arada belki oynarım diye bir ikitane bulunur.
Kısacası ihtiyac ve maliyetime göre cihaz alıyorum.
-
Mert_648 bunu yazdı
Apple sadece iyi bi pazarlamaci :) ürünlerini öyle bi pazarlamış ki alan ben zenginim premium vip falanim özelim havasında be saf benden max 1 saniye önce acilan rehber için 1500 lira fazla veriyosun afedersin gerzeksin derim tabi zevk meselesi bu benim görüşüm herkesin alma nedeni Farkli olabilir fakat çoğu alici dediğim sebepden aliyor bu da onları gerzek yapiyo
aynştayn was here
-
@unbalanced hocam, sen neden Afyon versus dandroid mücadelesindesin? şaşırtıyorsun beni cidden. bırak isteyen istediğini kullansın. sırf zamanına üzüldüğümden yazdım ha.
bak @mkyb ne güzel demiş : " birde 'gerzek' falan ne demek? Liseli misiniz? Kıçı kırık telefon için kalp kırmaya değer mi? "
yoksa hepimiz liseli miyiz ha ^^/
-
windows phone kullanan biri olarak şu tartışma dışında kalmanın verdiği ezikliğe üzülüyor insan,bizi adam sayan yok la asdhadahd
-
Bu gerzek lafina neden alındılar anlamiyorum ben ne dedim 1 saniye için 1500 veriyosan öylesin yok paran çok asgari ücretli değilsin üzerine iseyecek kadar zenginsin senin bilcegin is fiyatlarla yaklasan arkadaş gördük fiyatları :) bu ülkede isviçre parasiyla ticaret yapmiyo o yüzden yine tekrar ediyorum sende 1 saniye için aliyosan oylesin lafları carpitmayin lütfen neden uzerinize özel olarak alindiniz ki gerzeksin desem öyle derim özel olarak ki bunu uzun uzun tartisma kapasiten var neden üzerine alınıyosun
-
Iphone :
Android :
Windows Phone : (Stratch )
Ha bu arada lg g2 kullanıyorum kastığını gören varsa beri gelsin :) nerden baksanız 3 yıl oldu telefon çıkalı fazlada olmuş olabilir.Hatta şuan ısınıyor diye cpu set ile işlemciyi 1.2 ghz de çalıştırıyorum çatır çatır
0x656e tarafından 16/Şub/16 19:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Ilk ciktiginda Galaxy S gecmisti elime, sonra Note 4 cikana kadar (galiba 5 yil oluyor) onu kullandim ve ciktigi gunden bugune de Note 4 kullaniyorum.
Rootladim oc ettim rom degistirdim ne istersem kurdum ayi gibi kullandim androidin butun ozgurluklerinin bokunu cikardim, ama temiz kullandim gerektiginde fabrikaya cevirdim romlardan memnun kalmayinca stocka dondum (su an stock kullaniyorum benim fikrimce daha iyisi yok) 37495 tane video biriktirmedim kaldirdigim uygulamayi gercekten kaldirdim.
Ikisinde de hicbir problem yasamadim o sisme tabir edilen sey nedir bilmiyorum, sarji devamli elimde olmasina internetin her zaman acik olmasina ragmen deli gibi gidiyor hicbir yavaslama donma da olmadi. Su an elimdeki telefon ilk hatta ikinci ve galiba ucuncu bilgisayarimdan daha iyi ozelliklere sahip zaten.
Androidciler hatta samsungcular tarafinda yerimi alayim.
-
0x656e bunu yazdı
Iphone :
Android :
Windows Phone : (Stratch )
Ha bu arada lg g2 kullanıyorum kastığını gören varsa beri gelsin :) nerden baksanız 3 yıl oldu telefon çıkalı fazlada olmuş olabilir.Hatta şuan ısınıyor diye cpu set ile işlemciyi 1.2 ghz de çalıştırıyorum çatır çatır
geldim. acayip memnunum orası ayrı ama şu son 1 aydır filan bi hantallık var telefonda. hele ki arama kısmına girince isimler 2-3 bazen 4 saniye geçikiyor çözemedim sebebini. varsa alayım bi dal tavsiyeni.
-
@kreyzi
Arama kayıtlarını sil. Birikme yapınca kasar.