İphone 4S Mi? Galaxy S3 Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yazılımcı gözüyle bakıcam,

1. abi android geyik işletim sistemi bunu bi kabullenin. kendinizi kandırmayın android siker diye.

2. androidden para kazanamazsın

3. app store a 2-3 uygulama ile rahat ayda 1000$ kazanırsın.

4. android çöplük, bi telefon 2.3 de kalmış diğeri 4.3 olmuş. uygulama yazıcaksın push notification birinde çalışıyor diğerinde çalışmıyor.

5. donanımlar çok değişken hiç birine güvenip uygulamanın götünü ram e yada işlemciye dayayamıyorsun.

6. iphone uygulaması yazarken, hem ipad/iphone/ipod uygulaması aynı anda çıkartabiliyorsun (android de oluyor demeyin, zilyon tane ekran çözünürlüğü var)

7. apple developerın kafası rahattır, iphone 3gs de çalışıyorsa gerisini hiç düşünmez.

8. appleın uygulama onay süreçleri sıkıcıdır, sikten yere reject yiyebilirsin. android ne var ne yok onaylar bi bakmışın developer telefon numaralarını alıp sağa sola satar

sabaha kadar uzatırım bunları.

hiç bir zaman android uygulama yazılacak kadar değerli olmayacak :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı

178 dolar - 2 milyar ?!?!?!

telefonun tüm ürünlerini alınca bitiyo mu o ürünün olayı :D sana versek bu ürünlerin hepsini alıp 178 dolara, iphone yapabilcen mi :D

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Walla tarafsız bakıcam billaha tarafsız bakıcam :)

Androidin en az 5 - 6 Cihazını ve farklı markaların farklı modellerını kullandım ... (Samsung S2 , Motorola Atrix , Motorola Razr Maxx , HTC One S , HTC One X , Vs.... )

Onlardan sonra da Apple ın İphone 4s ini kullandım :)

Çok telefon değiştiririm ... Şuanda Nokia kullanıyorum mesela :D

Ama şu var ... Tamam Androidde iyi güzel ama ios daha bi Delikanlı çalışıyor be :)
    Ben yazılımcı degılım sadece alır kullanırım , içerıgını uzmanlar kadar iyi bilemem , çalışma prensiplerını vss ama İOS hanı CocaCola , Android Pepsi gibi bee :)

İnsana bunu hissettırıyor ...

Gerçı burada iş Android ve İos a dönmus asıl sorumuza gelirsek ... (4s mi - S3 mü?)

Ben 4s derdım ... S3 ün bi kac ustun gozuken özellıgı olabılır hatta  10 tane farkı , üstünlugu vs de olabılır ...
    Ama netıce de bu bir ''CEP TELEFONU'' ve bu iki telefonun ikiside birbirini yaptıgıı az cok yapıyor , ikisinin de ortalam fiyatları suanda aynı ...

Ama aldıgında , taşıdıgında , kullandıgında güven ıstıyorsan ve o guvenı , o kalıteyı hıssetmek ıstıyorsan telefonda :

Ben ''Apple İphone 4s'' derim hocam....

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı

Walla tarafsız bakıcam billaha tarafsız bakıcam :)

Androidin en az 5 - 6 Cihazını ve farklı markaların farklı modellerını kullandım ... (Samsung S2 , Motorola Atrix , Motorola Razr Maxx , HTC One S , HTC One X , Vs.... )

Onlardan sonra da Apple ın İphone 4s ini kullandım :)

Çok telefon değiştiririm ... Şuanda Nokia kullanıyorum mesela :D

Ama şu var ... Tamam Androidde iyi güzel ama ios daha bi Delikanlı çalışıyor be :)
    Ben yazılımcı degılım sadece alır kullanırım , içerıgını uzmanlar kadar iyi bilemem , çalışma prensiplerını vss ama İOS hanı CocaCola , Android Pepsi gibi bee :)

İnsana bunu hissettırıyor ...

Gerçı burada iş Android ve İos a dönmus asıl sorumuza gelirsek ... (4s mi - S3 mü?)

Ben 4s derdım ... S3 ün bi kac ustun gozuken özellıgı olabılır hatta  10 tane farkı , üstünlugu vs de olabılır ...
    Ama netıce de bu bir ''CEP TELEFONU'' ve bu iki telefonun ikiside birbirini yaptıgıı az cok yapıyor , ikisinin de ortalam fiyatları suanda aynı ...

Ama aldıgında , taşıdıgında , kullandıgında güven ıstıyorsan ve o guvenı , o kalıteyı hıssetmek ıstıyorsan telefonda :

Ben ''Apple İphone 4s'' derim hocam....

applenin bole bi durumu var yaten genelde insanlar bu yuzden appe secior.bana kalirsa s3 derim applein kullanici sikmesini sevmedigim icin bunu diorm..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı

178 dolar degil hocam , 178.000 component diyor. gecen arastirmasi vardi; sattigi her iPhone basina 56 dolar kazaniyormus. Onceden daha yuksekken kasanc dustu diyordu. buna tagmrn amazondan ve diger cihazlardan cok kazaniyor diye yaziyordu.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı

178 dolar degil hocam , 178.000 component diyor. gecen arastirmasi vardi; sattigi her iPhone basina 56 dolar kazaniyormus. Onceden daha yuksekken kasanc dustu diyordu. buna tagmrn amazondan ve diger cihazlardan cok kazaniyor diye yaziyordu.

abi yapma etmei sağda component/cost diyo.. ürünler/fiyatlar şeklinde yan yana yazmış adam hepsini toplayıncada cidden 178 yapıyo :D 178bin bileşen olur mu naptın :d fiyat onlar :)

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

bence htc one x

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı

abi yapma etmei sağda component/cost diyo.. ürünler/fiyatlar şeklinde yan yana yazmış adam hepsini toplayıncada cidden 178 yapıyo :D 178bin bileşen olur mu naptın :d fiyat onlar :)

edit: ben yanlış okumuşum

Ayro tarafından 24/Eyl/12 11:59 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

178.00 yazmamış mı olm :D nasıl görüyon 178.000 diye :|

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

Teknik adamlar icin S3 iyidir.

kendi istedigi gibi modifiye edebilir.

Android cidden saglam ve ilerisi olan bir isletim sistemi telefon olarak olmasa bile Pos cihazlari basladi cikmaya.

Windows girdigi yeri dagitma politikasini izlemez ise embed dunyada android her zaman var olur.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
Toplam Hit: 12377 Toplam Mesaj: 130