İran Kıtalararası Füze Geliştiriyor
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------PriesTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Laf bunlar.
tabi adamlar tatbikatıda photoshop zaten :Dhacı neden olaya dışardan bakamıyorsunuz ? sonuçta bu bilgiler bütün dünyaya duyuruluyorsa hiçde hikaye değildir.
-----------------------------steve irwin ' ın öldüğü dünyaya 4 kez duyuruldu 3 kez asparagas çıktı yeterli bir istatistik olmuştur sanırım
-
ikiside güçlü ama bence amerika daha güçlü he tabiki savaş olsa iranın kazanmasını isterim
-
zervalone bunu yazdı:
ikiside güçlü ama bence amerika daha güçlü he tabiki savaş olsa iranın kazanmasını isterim
Sanki aradaki fark çok azmış gibi yazmışsın, aradaki fark su tabancasıyla otomatik tüfek kadar. Hangisi mi su tabancası? la deget gözüm görmesin seni.. xD -
aynen yani bide iranlı adam sölememiş bunu
-
mr66tr bunu yazdı:
İran veya ABD ikisi de bizim için tehlike.Ve irana sempati gösterilmesi çok garip.Osmanlının en azılı düşmanlarından birisi irandır.Türk nüfusu fars nufusundan fazla oldugu halde Türklere baskı var.İranın geçen günlerde denediği ve şov yaptığı denemeleri hatırlıyorum ve gülümsüyorum.Basit Photoshop çalışmaları ile dünyaya meydan okuyor.Ben eğer Photoshop yapsam daha güzelini yapardım.Türkiye Cumhuriyeti Devleti ise gizli gizli füze denemelerine devam ediyor.Ve şov yapma ihtiyacı da duymuyor.Büyük okyanusda 2000 km menzilli denemeler yapan bir ülke olduğumuza dikkatinizi çekerim.Türkiye zannettiğinizden çok daha güçlü bir ülkedir.ABD ve iranı bırakın ülkemize bakın
-----------------------------Altına imzamı atıyor, sonuna kadar katılıyorum. İran don alsın, Abd'nin ta amk.
-
Birbirlerini yesinler bizde güçlenelim ama bu hükümetle mi??? Komik.
-
meydan okumak iş değil.. gerekdiğinde patlatabilmek önemli :D
ayrıca bkz COD4 :D adamlar hollywoodla döver:D
-
SecurityMaster bunu yazdı:
-----------------------------mr66tr bunu yazdı:
İran veya ABD ikisi de bizim için tehlike.Ve irana sempati gösterilmesi çok garip.Osmanlının en azılı düşmanlarından birisi irandır.Türk nüfusu fars nufusundan fazla oldugu halde Türklere baskı var.İranın geçen günlerde denediği ve şov yaptığı denemeleri hatırlıyorum ve gülümsüyorum.Basit Photoshop çalışmaları ile dünyaya meydan okuyor.Ben eğer Photoshop yapsam daha güzelini yapardım.Türkiye Cumhuriyeti Devleti ise gizli gizli füze denemelerine devam ediyor.Ve şov yapma ihtiyacı da duymuyor.Büyük okyanusda 2000 km menzilli denemeler yapan bir ülke olduğumuza dikkatinizi çekerim.Türkiye zannettiğinizden çok daha güçlü bir ülkedir.ABD ve iranı bırakın ülkemize bakın
-----------------------------Altına imzamı atıyor, sonuna kadar katılıyorum. İran don alsın, Abd'nin ta amk.
acı acı gülümseyerek katıldığım haber oldu bea ama misal biz ısıya duyarlı dürbün yapıp sniperlerin üstüne taktığmızda mehmetçik tüfeğini konuşurklen bir hafta haber oluo ingilizler görünmez tank yapıo en fazla 2 gün konuşuluo sadece 2000km füze denesek ne olur ki (sakın küçümseme felan demeyin bana) bunlardan kaç tane üretebilriz parçaların kaçı türk malı olur ve en önemlisi bu ülkelerle nasıl başa çıkarız 2000km füzelerle??? ha askerimize hiç laf etmiyorum aşırı mükemmell askerimiz var ama çok geriden geliyoruz özellikle teknolojik gelişmelerdeamacım polemik yaratıp öle kavga etmöek değil sadece bunların yetmeyeceğini anlatıom
-
Bu demek oluyor ki ABD İrana girecek.ABD'ye göre Irak'ta Nükleer bomba yapıyordu.Sadece Irak'a girmek için sebeb aramıştı.Şimdi ise İran'a girmek için sebep arıyor.
-
iran abdye topraklarında füze yollasa abddekiler bunu görüp düşürmezmi o füzeyi nede olsa uzun mesafe atasıya hedefi bulamaz...