folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İran Kıtalararası Füze Geliştiriyor

İran Kıtalararası Füze Geliştiriyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    0wnerless
    0wnerless's avatar
    Erkek

sertan_06 bunu yazdı:
    -----------------------------
    abd çok hafife mi alıo bu iranı :)

olurmu aga abimin anlattına göre baskan puşt :D aman bush irana saldırmak istemiş işte amerikanında mareşalımı artık askerlerin basımı orasını bilmem ama ordudan sorumlu kişiside yıkamayız onları demiş :|

yalan demeyin bizde yalan yok.!

İletişim İiçin: Qwnerlesss@msn.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HiGHVoLTaGe
    HiGHVoLTaGe's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    iranın yapıcağı füzeden ne olur yaa.

Nie ki kardes bence sende hafife alıyosun İran' ı her ne kadar yanlış işler yapsalarda adamlar çalışıyo yapıyo kanki ama genede desteklemiyom ...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:

Birde pakistan vardı sanırım .

kaçırılan çalınan yada ordu tarafından satılan nükleer silahlar konusu ayrı bir konu.

bu konuda renenin öykülerine bakabilirsiniz.

konu güzel iran füze geliştiriyor füze denemeleri yapıyor masal olarakta görseniz en azından dünyaya birşeyler yaptıklarını gösteriyorlar peki biz ?

kaç füze denemesi izlemiş babalarımız ?yada bizler ? kaç tatbikatta kaç füze denemesi yapılmış?

bu füzeler aşar bizi.

senden başka bir yorum beklemiyorduk zaten.
    bugün abd ordusu füzelerini sergiliyor mu?veya israil geziyor mu?
    Füzeler bizi aşarmışmış bizim ürettiğimiz sistem ve teknolojileri iran üretsin hadi yiyorsa
    hadi stealth gemi üretsin
    hadi tank üretsin
    stamp sistem üretsin
    uçakları gece uçuşu yapamayan iranı gelip burada övüyor Türk ordusundan iyi diyorsunuz yazıklar olsn size be.
    cahil adama laf anlatmak zor hele de nicki erkan07 olunca iran hayranlığınıza devam edin Türk ordusu irandan teknoloji alanında 1o gömlek üstün kabul edemeyen adma ya iranlıdır ya da türk ordusu konusunda bi takım acısı vardır [nokta]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    pit10din bunu yazdı:

dkn ii güzel hoş diyosun da sen bunu yapacak teknolojinin pahalı olduğunu nasıl biliyosun bu bir :)

rusya iran dünyaya petrolü satan sayılı ülkeler onlarda para yok ta başkaların da mı war :)

çinin ucuz ihracatıyla bile ekonomi on numara :) bunlar yapamaz yani :B

bi amerika yapar öyle mi :) hheee bi de israil yapar :)

yahuu artık ezbere konuşmayı bırakın 2. dünya sawaşında kaybolan bilmem kaç tane atom bombası war

bunların bilmem kaçının rusya da olmadığını kim garantiler veya iran da olmadığını :)

çok ezbere konuşuyosunuz ççoookkk :B

Hacı nükleer teknoloji hakkında her sıradan vatandaş bilgi sahibi olabilir. Benim bunları bilmem nükleer programda görevli olmamdan değil okuyup araştırmamdan kaynaklanıyor. Rusya İran nereye petrol satıyor, doğal gaz olmasın o? Rusya neden katıldı olaya, Rusya hakkında birşey dedim mi? Ruslarda nükleer başlıktan hidrojen bombasına kadar herşey var, kimse inkar etmiyor. Burada soz konusu olan İran. Sattığı doğal gaz da anca bize, suudlara. bütüm komşuları doğal gaz zengini zaten. sattığı ile gotune don bile alamıyor malesef. Ekonomik verileri bizim harabe ekonomimizden bile kötü. ne parası, ne iran'ı. Çin de ekonomi on numara falan değil, bütün halk aç, bir kuru ekmeğe bokunu bile yerler. Çin ekonomik tabanda farklı stratejiler izleyen bir devlet.

Ezbere konuşuyorum oyle mi, bende kabahat ki oturup size bilimsel olarak birşeyler anlatmaya calısıyorum. Sanki anlattıklarımı anlayacakmışınız gibi. Adam daha fisyon un ne oldugunu bilmiyor ki, sende oturup nukleer bomba yapımını anlatıyorsun, vallahi cok salaksın olm DkN. 

Varsa verecek cevabın, yazdığım dilden cevap ver. Bilimsel konuş. Edebiyat yapma. 

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Havlayan köpek ısırmaz boş bunlar bir zamanlar saddamın abd ye kafa tutup ardından 2 gün içinde duman olması ..

Asla Asla Deme. . .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Daha öncede yazdım , bu abd , israil  bu konuları antioksidan kadar bilmiyor.Aslında  cia  sırf antioksidanı kendi bünyesine katabilmek için  Türkçe bilen eleman arıyoruz diye ilan vermiş. cia  de farkında  antioksidanın  bilgisinin.O yüzden kendi bünyesine katmaya çalışıyor.

cia  de  antioksidan gibi bi de dkn  kattılar mı bünyelerine ikna ederler herkesi , İrtanın bi bok yapamayacağına.

abd  , israil ve  ab ülkeleri boşuna telaş yapıp yıllardır baskı uyguluyorlar İrana.Cehalet başa bela işte...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı:

Daha öncede yazdım , bu abd , israil  bu konuları antioksidan kadar bilmiyor.Aslında  cia  sırf antioksidanı kendi bünyesine katabilmek için  Türkçe bilen eleman arıyoruz diye ilan vermiş. cia  de farkında  antioksidanın  bilgisinin.O yüzden kendi bünyesine katmaya çalışıyor.

cia  de  antioksidan gibi bi de dkn  kattılar mı bünyelerine ikna ederler herkesi , İrtanın bi bok yapamayacağına.

abd  , israil ve  ab ülkeleri boşuna telaş yapıp yıllardır baskı uyguluyorlar İrana.Cehalet başa bela işte...

.ben hiçbir zaman herşeyi biliyorum demedim,diyemem,ben olanı söyledim,ne yalan var orda söyle o zaman bana?abd ordusu bu silahları kullanmıyor mu söyle?
    nükleer teknoloji vardır veya yoktur ki YOK!bunu söylüyorum bilip bilmeme meselesi değil,herkes bir konuda tartışırken fikrini savunur o zaman her konuda böyle yapalım?
    dkn geldi adam bilimsel açıklamasını bile yaptı.siz hala edebiyat yapıyosunuz  çocukça konuşuyosunuz.ben süper biligiliyim vs demedim hiçbir zaman sadece bu konulara ilgiliyim ve senden daha fazla araştırma yaptım ki bu çok normal birşey,atıyorum sen edebiyat konusunda daha bilgili ve ilgilisindişr bende bu konuda.Neden hemen işi " herşeyi sen biliyon böle möle" ye vuruyorsun,beni siktiret git istediğin savunma teknolojileri -askeir tartışma platformuna aynı şeyleri söyleyecekler sana.hala gelmiş burda laf salatası yapıyorsun.

benim dediklerimin aynısını dknde söylüyor chinggis de söylüyor başka adamlar da söylüyor.ama senin gibi adamlar anca o küçücük beyinleriyle birilerini bu mesajlarla aşağıladığını sanıyorlar.bi bok biliyosan gel tartış yoksa laf çarpıtmayla adam olunmaz
    bkz şekil a: student.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    Abi bu füze başlığı Türkiye'de de yok o zaman, yani bi savaş çıksa füze gönderemeyecez :D vay amk :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

alp bunu yazdı:
    Abi bu füze başlığı Türkiye'de de yok o zaman, yani bi savaş çıksa füze gönderemeyecez :D vay amk :D
    kıt mısın?hangi füze ne için kullanılır?
    uzun menzilli füze yapıyorum dersen başlığa sahip olman lazım,çünkü bu yapacağın nükleer taaruza girer.
    ama kısa menzilli roket sistemleriyle düşman hatlarının gerisini vurursun,aklına ne gelirse birlikleri,tesisleri vs vs.gerisini vurursun derken bunu da umarım yanlış anlamazsın bu füzelerle vracağın yerler cephelerle sınırlıdır  ve uzun menzilli füzelere göre çok daha kısa bir alandadır çünkü 2oo km ileride düşman varsa 1ooo km ilerisi vurulmaz.ama anlayış yeteneği farklı
    Size cevap verende kabahat ya neyse,görünce dayanamıyorum bu cehaleti.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

kıt olan sensin, tutturmuşsun bi iran düşmanlığı gidiyosun? "abd'li herifler gtünü yırtıyo adamlar bizi vuracak, füzeleri de var, nükleer çalışmaları da" diye, iranlılar israili tarihten silecez diyo ve bunu söyleyenler koskoca bakanlar ve iran cumhurbaşkanıyken kalkmışsın burda aksini iddia ediyosun ve hakaret ediyosun, adam gibi tartışacaksan tartış, tartışmayacaksan yazma konuya, yazmak zorunda mısın?

cehaletmiş, 17 yaşında çocuk kalkmış aksini iddia eden adamlara cahil diyo, kimsin la sen?

Toplam Hit: 9591 Toplam Mesaj: 79