İran Kıtalararası Füze Geliştiriyor
-
geç bile kaldı
-
abicim ne alması :) rusya heba ediyo sen iran para werirken gördün mü iranı :)
ben sana diyorum çin ft rusya ft iran sen hala diyosun alıyo :)
çin artık amerika ibnesini istemiyo topraklarında
ztn tarihte de çinliler iranlılara yakın olmuştur türklere oldukları gibi
ama türkiye bu bağı koparmıştır iran koparmamıştır
nükleeri de üç ülke çatır çatır yapacaklar yani :)
tek liderle iran yola dewam eder amerika da izler saygılar :)
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------abicim ne alması :) rusya heba ediyo sen iran para werirken gördün mü iranı :)
ben sana diyorum çin ft rusya ft iran sen hala diyosun alıyo :)
çin artık amerika ibnesini istemiyo topraklarında
ztn tarihte de çinliler iranlılara yakın olmuştur türklere oldukları gibi
ama türkiye bu bağı koparmıştır iran koparmamıştır
nükleeri de üç ülke çatır çatır yapacaklar yani :)
tek liderle iran yola dewam eder amerika da izler saygılar :)
-----------------------------
hoca çin nah istemez abdyi.çinde üretim ypaan onlarca amerikan firması var,bunlar çekilirse ne olur?çin göte gelir.bakma danışıklı dövüş o :)
hala rusya diyosun rusya nerdeyd, d,yoprum rusyanın çevresi sarılırken,tüm nato ülkeleri sardı rusyayı,içeride çeçen problemi rusya iç meselelerini çözmeli önce.
ÇİNLİLER TARİHTE TÜRKLERE YAKIN MI OLDU .:D? kendinde misin hocam sen hangi kitaptan okudun bunu?çinliler ve türkler devamlı mücadele etmişlerdir,neler diyosun yahu resmen içler acısı bi durum.biraz tarih oku
iranı para verirken görmümüymüşüm çocuk gibi yorum yazıyosun iran rusyanın eski t serisi tanklarını kullanıyor parasız NAH verir,istediği kadar müttefik olsun.
nükleeri yaparsın ama skimi atarsın hoca sen :)
ABDde binlerce nükleer başlıklı füze var,israilde de ... -
çinlilerle türkler evlilik yapmamışsa eski tarihte ben de topum hem de sultanlık düzeyinde !!!
başka da bişey demiyorum tarihi sen oku ...
-
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------hoca çin nah istemez abdyi.çinde üretim ypaan onlarca amerikan firması var,bunlar çekilirse ne olur?çin göte gelir.bakma danışıklı dövüş o :)
hala rusya diyosun rusya nerdeyd, d,yoprum rusyanın çevresi sarılırken,tüm nato ülkeleri sardı rusyayı,içeride çeçen problemi rusya iç meselelerini çözmeli önce.
ÇİNLİLER TARİHTE TÜRKLERE YAKIN MI OLDU .:D? kendinde misin hocam sen hangi kitaptan okudun bunu?çinliler ve türkler devamlı mücadele etmişlerdir,neler diyosun yahu resmen içler acısı bi durum.biraz tarih oku
iranı para verirken görmümüymüşüm çocuk gibi yorum yazıyosun iran rusyanın eski t serisi tanklarını kullanıyor parasız NAH verir,istediği kadar müttefik olsun.
nükleeri yaparsın ama skimi atarsın hoca sen :)
ABDde binlerce nükleer başlıklı füze var,israilde de ...
-----------------------------Çin abd yi ister tabi , o kadar ürettiği malı kime kakalıyacak ? abd tüketim ekonomisi , en büyük alımıda Çin den yapıyor. Çin de bulunan aabd doları kadar abd de dolar yoktur :))
bu arad nükleeri yaptıktan sonra atmak sorun değil , yüklersin bir gemiye , abd ye ihracaat yaparsın :)) orada patlatmak kolay
-
iran asla bi ırak olamaz abd irana elini kolunu sallaya sallaya giremez
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------çinlilerle türkler evlilik yapmamışsa eski tarihte ben de topum hem de sultanlık düzeyinde !!!
arkadaşım konuşuyosun da boş konuşuyosun.
Türklerle çinliler kadar savaş yapan iki millet bulamazsın,sürekli savaş vs.Kız alıp vermek çok normal birşey,kaldı ki alınan kızlardan doğacak erkek çocuklar KAĞAN olamıyordu,bana oku deme klişe tabirile senin boyundan çok okudum,tarihin bir bölümünü alıp yorum yapıyorsun,bugün çinin doğu türkistandaki türklere yaptıklarını biliyor musun?veya geçmişteki Türk katliamlarını,Türk-Çin savaşlarını,o zaman bilmeden KONUŞMAYACAKSIN!,ders kitabıyla tarih anlatma -
anti arkadaşlar doğru diyo sen abd savunma bakanlığına mail at çok biliyosun ;)
sen diyince herşey dolu ben diyince herşey boş :B dewam anti dewam bak cıa ajan arıyomuş ona da başwur llaa
seni boş geçmezler bu kadar tarih bilginle :) ben ders kitabı okuyomuşum hahaaxxx
llaa ben çewik bir'in katıldığı toplantılara giderken sen ekmeğe pepe diyodun hade selametle ;)
-
AntiOksidan bunu yazdı:
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------çinlilerle türkler evlilik yapmamışsa eski tarihte ben de topum hem de sultanlık düzeyinde !!!
arkadaşım konuşuyosun da boş konuşuyosun.
Türklerle çinliler kadar savaş yapan iki millet bulamazsın,sürekli savaş vs.Kız alıp vermek çok normal birşey,kaldı ki alınan kızlardan doğacak erkek çocuklar KAĞAN olamıyordu,bana oku deme klişe tabirile senin boyundan çok okudum,tarihin bir bölümünü alıp yorum yapıyorsun,bugün çinin doğu türkistandaki türklere yaptıklarını biliyor musun?veya geçmişteki Türk katliamlarını,Türk-Çin savaşlarını,o zaman bilmeden KONUŞMAYACAKSIN!,ders kitabıyla tarih anlatma
Sonuna kadar katılıyorum.Çin Türk milletinin Genetik olarak düşmanıdır.Kedi Fare gibi .Bu 2 millet hiçbir zaman barış içinde olmamıştır.Eskiden Türk Hakanları çin kızları almış.Ancak Hiçbir zaman annesi Türk olmayan çocuk devlet yönetimine getirilmemiştir.