folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İran Kıtalararası Füze Geliştiriyor

İran Kıtalararası Füze Geliştiriyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sende haklısın antioksidan , zaten bu abd ve israilin  senin kadar kafası çalışmıyor , senin kadar bilmiyorlar  İranın ordusunun bi bok yapamayacağını ,

İran kim nükleer silah yapmak kim , boşu boşuna ortalığı velveleye veriyorlar,

bence anrioksidan sen biraz akıl ver bu abd ye ve İsraile , boşuna uğraşmasınlar İranla ,

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

%60 civarı petrol rezervi de iran da saldırı kötüye giderse onların hepsini hawaya da uçurur saldırssın amerika

hani nerde o büzük :) sen rusyayı ermenistanla bir de tutarsın şimdi kızıl ordusu yok yyaa rusyanın

rusya dünkü çocuk ztn turuncu dewrimiymiş :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

antioksidan abd savunma bakanlığına mail at, bu pis acemler bi bok yiyemez, boşuna endişeleniyorsunuz de..

Onca CIA ajanı bi bok bilmiyo, hele abd israil hiç bi bok bilmiyo, git aydınlat onları. Füze değil onlar maket, sizi vuramazlar de..

Millete bok atacağına önce şu arap düşmanlığından kurtul, tarafsız yorum yap

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    alp bunu yazdı:
    -----------------------------

antioksidan abd savunma bakanlığına mail at, bu pis acemler bi bok yiyemez, boşuna endişeleniyorsunuz de..

Onca CIA ajanı bi bok bilmiyo, hele abd israil hiç bi bok bilmiyo, git aydınlat onları. Füze değil onlar maket, sizi vuramazlar de..

Millete bok atacağına önce şu arap düşmanlığından kurtul, tarafsız yorum yap

İlk önce iranın arap ülkesi olmadığını öğren belki bunu bilseydin sana cevap verirdim.
    Diğer mesaj yazna şahsiyetler,
    Bir bilgi varsa bir fikriniz paylaşın yoksa "ha bi sen biliyosun şöle böle" konuşmayın.az biraz okusaydınız nükleer silah yapamaz demediğimi anlardınız,forumun başından beri tek şey söylüyoruz bu bir süreçtir önünde iranın en az 15-2o yılı var,siz olayı red alert sandığınız için ve ağzına  allah kelmesini alana peygamber gözüyle baktığınız için anlamamanız normal
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    antioksidan anlamamazlıktan gelme, genel konuştum; sen demiyor muydun pis araplar diye?? Sen demiyor muydun pis arap kültürü diye?? Acemler sadece bu konu için geçerli ben genel konuştum ama snein aslında ne acemlerle ne araplarla sorunun var, senin sorunun müslümanlarla koçum, bunu senin yazılarını okuyan herkes anlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    amk abd'nin iran'a girmeye gtü yemiyo, bu da gelmiş burda ahkam kesiyo :) hay allam ya
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

antim madem bu bir süreç sen neden hala iranda tank yerine nerdeyse kağnı var diyecen yaaaww :)

madem ki süreç bu iran öküz müdür arkadaş yerinde dursun :)

herkes kendi menfaatine arkadaş iran gelip türkiyeyle dost olmaz

türkiyenin yönetimi amerikayla koyun koyuna iran da öyle olmaz kusura bakma yani :B

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    abicim bi kere KİMSENİN KUCAĞINA OTURMUYOLAR, bu bile takdir edilecek bi davranış
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    alp bunu yazdı:
    antioksidan anlamamazlıktan gelme, genel konuştum; sen demiyor muydun pis araplar diye?? Sen demiyor muydun pis arap kültürü diye?? Acemler sadece bu konu için geçerli ben genel konuştum ama snein aslında ne acemlerle ne araplarla sorunun var, senin sorunun müslümanlarla koçum, bunu senin yazılarını okuyan herkes anlar
    sorunum müslümanlarla mı :)
    benim problemim var pis araplarla da pis acemlerle de.
    müslümanlarla hiçbir problemim yok,adam gibi müslümanlarla.hala müslüman derdindesin,mısır ne müslüman değil mi?ya pakistan?onlarla ilgili benzer birr konu açıldığında onlara sataştığımı hiç hatırlamıyorum.msnimde bir sürü müslüman arkadaşım var hiçbirine de bugüne kadar inançlarından ötürü en ufak saygısızlık yapmadım.hiçbiri de gelip müslüman düşmanı vs demediler,ama işinize gelmeyince boyut değiştirirsiniz,birilerine müslüman düşmanı derken forumda hriatiyanlar şöyle museviler böyle ateistler salak diyebilecek kadar kıt adamlar var,bak müslümanlar demedim farkındaysan.bu mesaj sana yeter

not:yahu ben iran onurlu siyaset yapıyor diye irana laf mı attım amk?
    süreç dedim evet süreç nükleer teknoloji bir süreçtir ama rusyanın t serisi tanklarını satın almak  süreç değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Recoba_20
    Recoba_20's avatar
    Erkek
    belki ay'a gideninide yaparlar : ) yakında uzay savaşları başlıcak ya. şimdiden gerek..

**D-A-Ç-K-A** ----- **L-İ-S-E**
Toplam Hit: 9593 Toplam Mesaj: 79