İran Kıtalararası Füze Geliştiriyor
-
sende haklısın antioksidan , zaten bu abd ve israilin senin kadar kafası çalışmıyor , senin kadar bilmiyorlar İranın ordusunun bi bok yapamayacağını ,
İran kim nükleer silah yapmak kim , boşu boşuna ortalığı velveleye veriyorlar,
bence anrioksidan sen biraz akıl ver bu abd ye ve İsraile , boşuna uğraşmasınlar İranla ,
-
%60 civarı petrol rezervi de iran da saldırı kötüye giderse onların hepsini hawaya da uçurur saldırssın amerika
hani nerde o büzük :) sen rusyayı ermenistanla bir de tutarsın şimdi kızıl ordusu yok yyaa rusyanın
rusya dünkü çocuk ztn turuncu dewrimiymiş :)
-
antioksidan abd savunma bakanlığına mail at, bu pis acemler bi bok yiyemez, boşuna endişeleniyorsunuz de..
Onca CIA ajanı bi bok bilmiyo, hele abd israil hiç bi bok bilmiyo, git aydınlat onları. Füze değil onlar maket, sizi vuramazlar de..
Millete bok atacağına önce şu arap düşmanlığından kurtul, tarafsız yorum yap
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------antioksidan abd savunma bakanlığına mail at, bu pis acemler bi bok yiyemez, boşuna endişeleniyorsunuz de..
Onca CIA ajanı bi bok bilmiyo, hele abd israil hiç bi bok bilmiyo, git aydınlat onları. Füze değil onlar maket, sizi vuramazlar de..
Millete bok atacağına önce şu arap düşmanlığından kurtul, tarafsız yorum yap
-----------------------------
İlk önce iranın arap ülkesi olmadığını öğren belki bunu bilseydin sana cevap verirdim.
Diğer mesaj yazna şahsiyetler,
Bir bilgi varsa bir fikriniz paylaşın yoksa "ha bi sen biliyosun şöle böle" konuşmayın.az biraz okusaydınız nükleer silah yapamaz demediğimi anlardınız,forumun başından beri tek şey söylüyoruz bu bir süreçtir önünde iranın en az 15-2o yılı var,siz olayı red alert sandığınız için ve ağzına allah kelmesini alana peygamber gözüyle baktığınız için anlamamanız normal -
antioksidan anlamamazlıktan gelme, genel konuştum; sen demiyor muydun pis araplar diye?? Sen demiyor muydun pis arap kültürü diye?? Acemler sadece bu konu için geçerli ben genel konuştum ama snein aslında ne acemlerle ne araplarla sorunun var, senin sorunun müslümanlarla koçum, bunu senin yazılarını okuyan herkes anlar
-
amk abd'nin iran'a girmeye gtü yemiyo, bu da gelmiş burda ahkam kesiyo :) hay allam ya
-
antim madem bu bir süreç sen neden hala iranda tank yerine nerdeyse kağnı var diyecen yaaaww :)
madem ki süreç bu iran öküz müdür arkadaş yerinde dursun :)
herkes kendi menfaatine arkadaş iran gelip türkiyeyle dost olmaz
türkiyenin yönetimi amerikayla koyun koyuna iran da öyle olmaz kusura bakma yani :B
-
abicim bi kere KİMSENİN KUCAĞINA OTURMUYOLAR, bu bile takdir edilecek bi davranış
-
alp bunu yazdı:
antioksidan anlamamazlıktan gelme, genel konuştum; sen demiyor muydun pis araplar diye?? Sen demiyor muydun pis arap kültürü diye?? Acemler sadece bu konu için geçerli ben genel konuştum ama snein aslında ne acemlerle ne araplarla sorunun var, senin sorunun müslümanlarla koçum, bunu senin yazılarını okuyan herkes anlar
sorunum müslümanlarla mı :)
benim problemim var pis araplarla da pis acemlerle de.
müslümanlarla hiçbir problemim yok,adam gibi müslümanlarla.hala müslüman derdindesin,mısır ne müslüman değil mi?ya pakistan?onlarla ilgili benzer birr konu açıldığında onlara sataştığımı hiç hatırlamıyorum.msnimde bir sürü müslüman arkadaşım var hiçbirine de bugüne kadar inançlarından ötürü en ufak saygısızlık yapmadım.hiçbiri de gelip müslüman düşmanı vs demediler,ama işinize gelmeyince boyut değiştirirsiniz,birilerine müslüman düşmanı derken forumda hriatiyanlar şöyle museviler böyle ateistler salak diyebilecek kadar kıt adamlar var,bak müslümanlar demedim farkındaysan.bu mesaj sana yeter
not:yahu ben iran onurlu siyaset yapıyor diye irana laf mı attım amk?
süreç dedim evet süreç nükleer teknoloji bir süreçtir ama rusyanın t serisi tanklarını satın almak süreç değildir. -
belki ay'a gideninide yaparlar : ) yakında uzay savaşları başlıcak ya. şimdiden gerek..