İstanbul Buluşması Sonrası Yorumlarınız Alalım...
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------enes bunu yazdı:
:D:D:D:D Şu kafede annattığın olaymı hocam zuhahahah :D:D:D bende biliyom bende :D:D:D:
-----------------------------Saat 00:00 da açıklıyorum :p.İyi güldüm ama hee :D:D
Hoca metni hazırla :D:D:D herkes bizi bekler :D:D:D
-----------------------------olm geleceğimi düşünüyom gelecek buluşmada Emir hoca meydandaki heykele vurur beni :D.Sessizlik hakkımı kullanıom
-
Yorumlara bakıyorum da.. Güzel geçmiş..
Gelicektim fakat İstanbul'da değilim.. Bir de pek kimseyi tanımadığım için biraz beri durduk..
Ancak bi daha ki böyle toplu buluşmalarda ya-da en kötü CeBiT (bu seneki) 'deki buluşmada yer alacağım.
nice buluşmalar Tahribat.
-
enes bunu yazdı:
Gelen hatunların haklarını vermek lazımdı da :DD::D
-----------------------------hocam şu hatunları bir anlatsana nerden geldiler nereye gittiler göremedik bari okuyak
-
Master bunu yazdı:
-----------------------------Yorumlara bakıyorum da.. Güzel geçmiş..
Gelicektim fakat İstanbul'da değilim.. Bir de pek kimseyi tanımadığım için biraz beri durduk..
Ancak bi daha ki böyle toplu buluşmalarda ya-da en kötü CeBiT (bu seneki) 'deki buluşmada yer alacağım.
nice buluşmalar Tahribat.
-----------------------------yav ben de kimseyi tanımıyordum hocam.Tee uzaktan andy hocayı gördüm,gittim yanlarına tbt mi hocam dedim,tarikat tarikat gel gel dediler :D.Belli edio ortam kendini zaten.Hemen kaynaşıosun :)
@bambam
Hocam bakma sen enese abartıo,klasik kokoş hatun profiliydi hepsi.
-
Hocm bende yeniyim farkındasınız zaten :) Birdahakine bende katılmak isterim sizlere. Yorumlardan ortam gayet iyi olduğunu görüyorum :D
Ama şu gani resimleri bitirdi beni sıkış sıkış oturmuşsunuz :D
-
Resimler süper inş sonraki buluşmalarda gelebiliriz.. forumda böyleyse ordaki muhabbetleri tahmin edemiyorum :)
-
Enes,ben indiremedn rapid linki pörtlemiş yaf bana ulaştırabilirsen resimleri pek bi güzel olur.Pm,msn,habibimol fark etmez :p
-
Ben de buluşmadan memnun kaldığımı söylemek istiyorum. Emirreis hakkında duyduğumuz şok açıklamalarla da sarsılmadık değil. :)
Buluşmaya katılan arkadaşlar, siz o yemekle doydunuz mu gerçekten merak ediyorum :) Ben 1 tane daha alacaktım ama rezerve kızlar rahat bırakmadı.
Neyse hoş vakit geçirdim. Herkese teşekkürler. Sonraki buluşmada tekrar görüşmek üzere...
-
resimler nerde
@edit:gördüm
-
fakkal bunu yazdı:
-----------------------------Ben de buluşmadan memnun kaldığımı söylemek istiyorum. Emirreis hakkında duyduğumuz şok açıklamalarla da sarsılmadık değil. :)
Buluşmaya katılan arkadaşlar, siz o yemekle doydunuz mu gerçekten merak ediyorum :) Ben 1 tane daha alacaktım ama rezerve kızlar rahat bırakmadı.
Neyse hoş vakit geçirdim. Herkese teşekkürler. Sonraki buluşmada tekrar görüşmek üzere...
Hocam az yiyip sıçsaydın bare amk. :D:D:D İskendir bu borumu :D biraz ekmek sıkıntısı yaşadık ama olsun...
@chelishky
Pm den msn çak linki verem....