İstanbul Buluşması Sonrası Yorumlarınız Alalım...
-
O zaman fotoları rene hocaya atarız under hocayı bekliorum :D:D:D Satışcıların listesini yapacak :D:D:D
karakutu: hocam naparsın :D:D:D hayat hızlı -
enes bunu yazdı:
-----------------------------
O zaman fotoları rene hocaya atarız under hocayı bekliorum :D:D:D Satışcıların listesini yapacak :D:D:D
karakutu: hocam naparsın :D:D:D hayat hızlı
-----------------------------:D otobüsde iyi uyku çektim gelene kadar :D hiç bir şey yormadıda istiklalden inmek koydu bana eminönüne kadar.
benden 4 tane foto çıktı yolladım :P
-
:):):):) bizde sysiponic hocayla gelirken oturduk :D:D:D giderken ayakta kaldık :D
-
daha yeni geldim..güzel buluşmaydı gani ganiden atılmakta güzeldi :P yalnız her gittiğimizde çay ikram ederlerdi bu sefer olmadı :D
-
Gelen hatunların haklarını vermek lazımdı da :DD::D
-
nereye eklediniz resimleri falan ayrıntılar nerede link verinde bakalım arkadaşlar
-
Resimleri daha eklemedik herkes resimleri rene hocaya atıyor oda hepsini düzenleyip google picassaya koycak tahmini 2-3 güne link verilir..
-
HeadBanger bunu yazdı:
daha yeni geldim..güzel buluşmaydı gani ganiden atılmakta güzeldi :P yalnız her gittiğimizde çay ikram ederlerdi bu sefer olmadı :D
yasin cok fena ektin beni saat 11 de meydana gel dedin geldim tam 1 saat bekledim senitabi saat 12 den sonrada taksime gelmek daha baska bir olaydi ayrica hevesimde kırıldı zaten umarım eğlenmissinizdir .
ayrica yasin sanada diyecek bir söz bulamıyorm :/:/
-
enes bunu yazdı:
Resimleri daha eklemedik herkes resimleri rene hocaya atıyor oda hepsini düzenleyip google picassaya koycak tahmini 2-3 güne link verilir..
tamam enes cemalini görmeyi planladıgım bi kaç mürid var :) nickleride yazın istanbula gelemiyz burdan bakalım kimler varmış... -
Bendeki resimleri upluyorum şuanda linkini reneye atacam
@antivirüs:Hocam bizde satış koydu sandık...