İstanbul Buluşması Sonrası Yorumlarınız Alalım...
-
walla görüntüler süper orda olmak isterdim tühhh beaa...:):)
-
sanırım canni de beklemiş abi ama mallık bende neden millete vermiyuon ki telefon numaranı :|
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------Ben maçı izliyodum ben resimleri uploadladım rene hocama koydum ama diğer resimleri de bekliyoruz kökten hepsini yayınlayalım parça parça olmasın
benim çektiğim fotolar bunlar dayanamadım artık linki koyuyorum bakmak isteyenler şimdilik bunla idare etsinler 33 mb 50 ye yakın foto var buyrun link paylaşımcı müridinizden yine size kıyak :D:D:D
link:http://rapidshare.com/files/220485874/TBT_TAKS__304_M_BULU__350_MASI.rar.html
-----------------------------
hoca 10 kişi indirmiş ve limit dolmuşmuş, mediafire ye falan atsan bu rapid bu aralar hep yapıyo bu boku :S -
TMM bizde değiştirip atarız ismini rapide :D
-
beyler liste elimde olanda olmayanda işaretli ama kimse rencide olmasın die kimseyi yazmıyacam..
gelen kendini bilir..gelemeyenlerin nedeni vardır :) kimseye zorla gel demıyoruz zaten :)
-
Şu satış listesi yasin abide :D:D:D müridlerin satış listesini çıkardık ben alamadım kimlerin satış koyduğunu büyük üstadlarıma sesleniyorum siz halledin...
-
:(:( dün biraz fazla içmişiz saat sabah 7 8 de yattım kalktım saat 4 dü gelemedim, özür dilerim hepinizden :( özellikle mehmet abiden
-
Satış koyanlar yada çok önemli işi olanlar şimdiden kendini gösterdi Yasina bi listeye ferek yok asdfasdfasdf :):):
-
enes bunu yazdı:
@antivirus
hocam yasin hoca seni beklememiş olabilir ama biz taksimde herkesin geç geleceğini bilerek buluşma saatinin 45 dk üstünde bekledik yani senin dediğin 5 dk. 9 mislisi :) 1:45 de biz hareketlendik hareketlendimizde bile 20 kişi felandık sora irtibata geçip mekana gelen mürid abilerimiz oldu herkesin olduğu saat ise ortalama 2:15 di mekanda toplaştık mekanda buluştuk mekanda hareket ettik yani biz taksim meydanında hiç bir zikim yapamadık.....
hocam belki yetisirdim ama böyle ekilince harbi bir anda acayip hevesim kırıldı canım sıkıldı bende eve dönndüm üstelik tek bende değil canni de beklemis belki birbirimizi gördk ama ben onu tanımıyorm o beni tanımıyor anca birbirimize bakmısızdır ... -
Tabi dorudur hocam sende bir yerde haklısın ekilince insana fena koyyuo iyiki ben götü sağlama bağlamışım :D:D:D
ama burda yasin abininde götlüğü var...
Toplam Hit: 17500 Toplam Mesaj: 124