İstanbul Buluşması Sonrası Yorumlarınız Alalım...
-
Güzeldi.. Herkese teşekkürler.
-
@antivirus, Aklıma geldin aslında, sabah iletinide okumuştum, daha sonra bir işin felan çıkmıştır zannettim, Headbanger'la buluşulacağınıda bilmiyordum, telefon numaranda yoktu, keşke direk Taksim'e gelseydin. Neyse, şu saatten sonra birilerini suçlamak birşeyi değiştirmez, bi dahaki buluşmada daha temkinli davranılır.
-
arkadaşlar mesai yapmak zorunda kaldım gelemedim çok üzgünüm kusura bakmayın:-(
-
Evet bana pm atıp foto isteyen hocalarım abilerim buyrun yeni alternatif link:
http://www.dosya.tc/TBTTAKS_MBULU_MASI.rar.html
fotolardan sora yorumlarınız bekliyorum...
dipnot:Rene hocam :D sen uğraşma elinde foto olan varsa :D:D bana atın ben toplaştırırım :D:D:D
benim kadar kaptanda resim çekti sesleniyoruz oda fotoları çıkartsın... -
gelen herkesi saygıyla selamlıyorum güzel buluşmaydı herkes kendince kaynaştı sohbetlerde koyuydu kısa vakitte eglenceli geçtigi kanısındayım :)
Murat abi çiçek ızgaranın acı sosu iyiymiş müptelası olcam anlaşılan :D
-
arkadaşlar şunları siteye eklesenizde baksak indirmeden.
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------gelen herkesi saygıyla selamlıyorum güzel buluşmaydı herkes kendince kaynaştı sohbetlerde koyuydu kısa vakitte eglenceli geçtigi kanısındayım :)
Murat abi çiçek ızgaranın acı sosu iyiymiş müptelası olcam anlaşılan :D
-----------------------------Dayı kadayıfın hakkını yeme =)
-
haklısın serdar kadayıfta iyi mücadele etti 5 yıldız veriyorum :F :F
-
bulusma saatleri daha ileriye alınsın :| uyanamayan arkadaslar var :|
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
@antivirus, Aklıma geldin aslında, sabah iletinide okumuştum, daha sonra bir işin felan çıkmıştır zannettim, Headbanger'la buluşulacağınıda bilmiyordum, telefon numaranda yoktu, keşke direk Taksim'e gelseydin. Neyse, şu saatten sonra birilerini suçlamak birşeyi değiştirmez, bi dahaki buluşmada daha temkinli davranılır.
-----------------------------
Evet haklısın olan oldu artık ins baska bulusmaya ...
Toplam Hit: 18851 Toplam Mesaj: 124