İstanbul Buluşması Sonrası Yorumlarınız Alalım...
-
Ahhhhh gelebilseydim keşke :(
-
yasin aga :F senin ben. murat hoca gibi diecek bi$ey bulamıyorum :W kara listeye aldım seni amk :W
40 dk bekledim halkbankın önünde. söz verdik gelicez dedik sen dönek çıktın :W
örnek iplik mahallesi döneği :D
-
ne kadar garip tipli insanı kapsıyormuş bu forum yaw, fotolara bakınca bir tebessüm geldi :P
-
gelen herkese tesekkurler. forumdan konusupta yuzunu ilk defa gordugum insanlar vardi tanistigima memnun oldum.
ismini yazdiripta satis yapan arkadaslara guzellik yapilacaktir + ismini yazdirmayip gelen arkadaslar banlacaktir (kaptan ve durqmas)
durqmas... ozellikle banlacaktir soruyorum "benim ne isim var tahribatta .... koyyim" cumlesini kuran bir insanin tahribatta ne isi var ?
birde cikip abi istersen banla multi uyeligim var beni diyecek kadar da yuzsuz. ulen insan admine boyle soyler mi ?Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------gelen herkesi saygıyla selamlıyorum güzel buluşmaydı herkes kendince kaynaştı sohbetlerde koyuydu kısa vakitte eglenceli geçtigi kanısındayım :)
Murat abi çiçek ızgaranın acı sosu iyiymiş müptelası olcam anlaşılan :D
-----------------------------aga taa oralardan kalkip gelmissin kotu yere gotururmuyum. ordaki acisos aslinda onlarin orjinal acisosu degil adamin verdigi sos kofteci ramiz in sosu. normalde sisede farkli bi sos veriyorlardi.
swool cok mahcup ettin beni bunun altinda kalmam soyleyeyim sana.
emirreisin basina durq. sac ekti onun resmini koymak serbesttir :) o resimde kaptandaydi.
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------bu ne hız amk :D
orada bulunanlardan ve ortamı ilk terk eden olarak şunu söylüyorum : Harbi iyi güzel ortamdı arıza çıkmadan güzel geçti bi tek gani gani yi saymazsak :D
-----------------------------gani gani kimin fikriyse teessüf ederim. sıkış tepiş oturduk, it muamelesi gördük bide deve yüküyle hesap ödedik
-----------------------------xz geldi tabiki , hatta espri olsun diye sorduğum sorunun cevabını ciddi ciddi anlattı bana ( busha atılan ayakkabının şeytan taşlama yerine geçmesi meselesi :)) )
-
arkadaşlar ismimi inşallah gelicek die yazdırmıştım kusura bakmayın.. valla platformdan ayrılamadım saat 7 gibi ancak taksime gelebildim...herkes maça gitmiştir diyede kimseyi aramadım..
gelmeyi çok isterdim güzel tesadüf olmuştu ..tam istanbula geldigim haftasonuydu ama olmadı..
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------emirreisin basina durq. sac ekti onun resmini koymak serbesttir :) o resimde kaptandaydi.
-----------------------------O resim yayınlanır mı bilinmez ama, sen önce kendi çektiklerini versen :/
+ Yine çikolatamı ve pastamı almadın :(
-
ahh ahh özledim herkezleri buluşmalar nerde kaldı bee :D vakit bulamıyorum ki artık hafta içi iznim oluyo buluşmalar hafta sonu :( dayıı , swool , underamca , emirreis ve diger beni tanıyan sevgili arkadaşlarım sizleri ayakta selamlıyorum :D
-
günler öncesinden ayarlamıştım harclığımı falan ama nasip değilmiş bi dahakine artık :)
-
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------
ahh ahh özledim herkezleri buluşmalar nerde kaldı bee :D vakit bulamıyorum ki artık hafta içi iznim oluyo buluşmalar hafta sonu :( dayıı , swool , underamca , emirreis ve diger beni tanıyan sevgili arkadaşlarım sizleri ayakta selamlıyorum :D
-----------------------------Selamını aldık kardeşim, dün kadıköyde beklerken seni andık, sakaryaya gitti yüzüne hasret kaldık diye...
Bir sonraki buluşmaya gel artık, geçen sefer kurtuldun bu sefer direğe vuracaz seni :/