folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul Buluşması Sonrası Yorumlarınız Alalım...

İstanbul Buluşması Sonrası Yorumlarınız Alalım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Ahhhhh gelebilseydim keşke :(

Ben bu insanları anlamıyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yasin aga :F senin ben. murat hoca gibi diecek bi$ey bulamıyorum :W kara listeye aldım seni amk :W

40 dk bekledim halkbankın önünde. söz verdik gelicez dedik sen dönek çıktın :W

örnek iplik mahallesi döneği :D

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    ne kadar garip tipli insanı kapsıyormuş bu forum yaw, fotolara bakınca bir tebessüm geldi :P

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    gelen herkese tesekkurler. forumdan konusupta yuzunu ilk defa gordugum insanlar vardi tanistigima memnun oldum. 

ismini yazdiripta satis yapan arkadaslara guzellik yapilacaktir + ismini yazdirmayip gelen arkadaslar banlacaktir (kaptan ve durqmas)

durqmas... ozellikle banlacaktir soruyorum "benim ne isim var tahribatta .... koyyim" cumlesini kuran bir insanin tahribatta ne isi var ?
    birde cikip abi istersen banla multi uyeligim var beni diyecek kadar da yuzsuz. ulen insan admine boyle soyler mi ?

Tyler_Dayi bunu yazdı:
    -----------------------------

gelen herkesi saygıyla selamlıyorum güzel buluşmaydı herkes kendince kaynaştı sohbetlerde koyuydu kısa vakitte eglenceli geçtigi kanısındayım :)

Murat abi çiçek ızgaranın acı sosu iyiymiş müptelası olcam anlaşılan :D

aga taa oralardan kalkip gelmissin kotu yere gotururmuyum. ordaki acisos aslinda onlarin orjinal acisosu degil adamin verdigi sos kofteci ramiz in sosu. normalde sisede farkli bi sos veriyorlardi.

swool cok mahcup ettin beni bunun altinda kalmam soyleyeyim sana.

emirreisin basina durq. sac ekti onun resmini koymak serbesttir :) o resimde kaptandaydi.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    xz bunu yazdı:
    karakutu bunu yazdı:

bu ne hız amk :D

orada bulunanlardan ve ortamı ilk terk eden olarak şunu söylüyorum : Harbi iyi güzel ortamdı arıza çıkmadan  güzel geçti bi tek gani gani yi saymazsak :D

gani gani kimin fikriyse teessüf ederim. sıkış tepiş oturduk, it muamelesi gördük bide deve yüküyle hesap ödedik 

xz geldi tabiki , hatta espri olsun diye sorduğum sorunun cevabını ciddi ciddi anlattı bana  ( busha atılan ayakkabının şeytan taşlama yerine geçmesi meselesi :))  )

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

arkadaşlar ismimi inşallah gelicek die yazdırmıştım kusura bakmayın.. valla platformdan ayrılamadım saat 7 gibi ancak taksime gelebildim...herkes maça gitmiştir diyede kimseyi aramadım..

gelmeyi çok isterdim güzel tesadüf olmuştu ..tam istanbula geldigim haftasonuydu ama olmadı..

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

emirreisin basina durq. sac ekti onun resmini koymak serbesttir :) o resimde kaptandaydi.

O resim yayınlanır mı bilinmez ama, sen önce kendi çektiklerini versen :/

+ Yine çikolatamı ve pastamı almadın :(

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    ahh ahh özledim herkezleri buluşmalar nerde kaldı bee :D vakit bulamıyorum ki artık hafta içi iznim oluyo buluşmalar hafta sonu :( dayıı , swool , underamca , emirreis ve diger beni tanıyan sevgili arkadaşlarım sizleri ayakta selamlıyorum :D

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    günler öncesinden ayarlamıştım harclığımı falan ama nasip değilmiş bi dahakine artık :)

We can be more, we can be much more.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

rEfLeX bunu yazdı:
    ahh ahh özledim herkezleri buluşmalar nerde kaldı bee :D vakit bulamıyorum ki artık hafta içi iznim oluyo buluşmalar hafta sonu :( dayıı , swool , underamca , emirreis ve diger beni tanıyan sevgili arkadaşlarım sizleri ayakta selamlıyorum :D

Selamını aldık kardeşim, dün kadıköyde beklerken seni andık, sakaryaya gitti yüzüne hasret kaldık diye...

Bir sonraki buluşmaya gel artık, geçen sefer kurtuldun bu sefer direğe vuracaz seni :/

.
Toplam Hit: 17523 Toplam Mesaj: 124