İstanbul Buluşması Sonrası Yorumlarınız Alalım...
-
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------
ahh ahh özledim herkezleri buluşmalar nerde kaldı bee :D vakit bulamıyorum ki artık hafta içi iznim oluyo buluşmalar hafta sonu :( dayıı , swool , underamca , emirreis ve diger beni tanıyan sevgili arkadaşlarım sizleri ayakta selamlıyorum :D
-----------------------------hemşehrim özledim seni yaw unutturdun iyice kendini :/
-
o değilde bulu$madan sonra bir galibiyet süper giderdide.. nasip kısmet değilmiş :)
-
Gelen arkadaşlara teşekür ederiz güzel bi gündü en azından diger buluşmalar gibi çocuklaşılmadı ortamda ama tuhafıma giden eskiler bi grup yeniler bi grup oluşturmuştu:)
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------Gelen arkadaşlara teşekür ederiz güzel bi gündü en azından diger buluşmalar gibi çocuklaşılmadı ortamda ama tuhafıma giden eskiler bi grup yeniler bi grup oluşturmuştu:)
-----------------------------Dayı ne diyordu bu eski yeni gruplaşmasında; "biz masonlar gibi özel bir grubuz.", neymişiz lan biz dedim :/
-
Onu bunu bilmiyorum hocam tbt ye üye olan herkes tbt ailesinin parçasıdır.Buluşma süperdi 2 buluşmamdı bu benim 2 sinde de eve mutlu dönmek beni sevindirdi inş. başka buluşmlarada gelicez...:):):):)
-
Yhaw şu kaptan hocanın çektiği fotoları alalım sergi yapalım...
-
enes bunu yazdı:
Yhaw şu kaptan hocanın çektiği fotoları alalım sergi yapalım...
sabah 8de beraberdik dediki biraz zor veririm:)) -
:D:D:D Oda bir yerde haklı ama onda da foto vardı be hocam...Lazım oluyor anı niyetine saklıyoruz...
-
biri kimin kim olduğunu üstüne yazsın :W
3-5 kişiyi tanıyom merak ettim diğerleri kim :W
-
Çok masraflı oluyo hocam :):):):):):)