İTÜ Mühendislik - Doğuda Tıp
-
itü'de okuyacağın hiçbir mühendislik boşa gitmeyecektir hocam şüphen olmasın. tıp hakkında pek bilgi sahibi değilim ancak dediğim gibi özellikle bu sene ile harbiden köklü bir mühendislik okulu oldu. siteden duyuruları takip edersen her gün dünyanın başka bi yerinden 1.lik, 2.lik haberleri geliyor. ayrıca imkanın varsa itü'nün tercih günlerine katılmanı tavsiye ederim.
detay : http://www.itu.edu.tr/tr/Haber/?c4ef3e14-053d-4ce0-9ae8-d41cc0ba0bd1
-
Odtuyu niye dusunmuyosun konpicim
-
vanda yaşayan biri olarak; tercih etmek isteyen varsa şunu belirteyim öğrenciler şu an konteynerda kalıyo ve bence van pek güvenli bir şehir değil.
-
itü mezunuyum hocam, merak ettiğin mühendislik tiplerini teknikforum dan araştırabilirsin. itü'nün adı vardır okuması eskilerin dediğine göre daha kolaymış artık ama hocadan hocaya değişir açıkçası :). İyidir güzeldir bol bol erkekle tanışırsın. Gömleğin ütülüsü abazanın itülüsü makbuldür. Tıp çok istiyorsan mühendisliğe hiç takılma derim. Hiçbir alaka yok neticede. Sormak istediğin birşey olursa yine yardımcı olmaya çalışırım.
-
kalemlik bunu yazdı:
-----------------------------vanda yaşayan biri olarak; tercih etmek isteyen varsa şunu belirteyim öğrenciler şu an konteynerda kalıyo ve bence van pek güvenli bir şehir değil.
-----------------------------İşin içinde olan bir yorum :)
@zorkaya hacı istanbul için tıptan vazgeçme noktasındayım neden ODTÜ diyorsun :D Zaten odtü makina çok düşük bi ihtimal.
@chelishky hocam teşekkür ederim eminim faydan olacaktır.
-
hiç düşünme tıpa git. birazdan yazarım ayrıntı.
Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 16:58'da zeybekustasi tarafından düzenlendi. -
abi o değilde tıp falan diyon çok merak ettim son sene çalşmayla olur mu bu iş bende gircem önümüzdeki sene ve neredeyse tamamen 0 m anadolu öğretmen lisesindeyim temelim iyi ama kötü deil bi de morale ihtiyacım var :D
-
konpi bunu yazdı:
-----------------------------kalemlik bunu yazdı:
-----------------------------vanda yaşayan biri olarak; tercih etmek isteyen varsa şunu belirteyim öğrenciler şu an konteynerda kalıyo ve bence van pek güvenli bir şehir değil.
-----------------------------İşin içinde olan bir yorum :)
@zorkaya hacı istanbul için tıptan vazgeçme noktasındayım neden ODTÜ diyorsun :D Zaten odtü makina çok düşük bi ihtimal.
@chelishky hocam teşekkür ederim eminim faydan olacaktır.
-----------------------------
Lan oglum senden ne makinaci olur ciddiyim bak cik gel -
tıp oku bence kesinlikle işsizlik nedir anlaamzsın hayat boyu.Sadece bitir yeter
-
Bak hocam Tıpa git rahat et. Ben Bilgisayar Mühendisliğindeyim 20 binle geldim. ha bu çok mu sorun yo değil. Çünkü beynimize işlemiş bir şey var. çalışırsak İTÜ ODTÜ bizi sallamaz geçeriz. Ki öyledir mühendis adam biliyorsa yapar çok çok kendini geliştirmesi lazım. itü de kendini zorla geliştiriyorlar ancak burada sen istiyorsan zaten kendini geliştiriyorsun.
Bunu başaranlar parayı ve mutluluğu götürürken bir çoğu ahım şahım paralar alamıyor. itü deyim nasılsa deyip yatarsan bin lirayı geçmez kazancın. Ama itüdeyim ve çalışırım diyorsan zatı yaparsın her şeyi.
Tıp a gelisek hocam çalışmak zorundadırsın.
Herkes sana vuvv bak bu tıp okuyor egosu yükler.
Her zaman jargon kullanımın bir mühendisten daha fazladır. Sonuçta insan sağlığı bu ne desen yutarız biz.
Senide alkışlarız. Sonuçta eline doyumunu sağlayacak kadar para geçer.
NOT: artık tıpçıların bedava çalışma dönemide bitti.onlar 6. sınıfta intern doktorken asgari ücret o zamana 1000 i bulurda geçer bir para alacaksın. ben yüksek lisansa uğraşırken.
Mühendissen okyanusta zorla bişey aramak bulmak zorundasın. Bir dairenin etrafında en çok şeyi bulan parayı götürür.
Doktorsan okyanusu yüzerek geçmek zorundasın derinlere inmene asla gerek yoktur.
Yok işte hangisini seviyorsan ona git çok saçma.
Eğer tiksinmiyorasn her şeyi seversin.
Kimse uzan olup kalp kaslarındaki damarları kesip kesmemeyi sevip sevmeyeceğini bilemez.
Ha bende halimsen memnunmuyum evet iş imkanım aptal işler yapmazsam zaten var buradan çıkıp microsofta ibm ye giren adamlarda benle aynı netle geldi buraya.
Ama tıp kadar puan alsam düşünmem tıpa giderdim.
Not: bunlar sadece öneridir. tutar tıpa gidersin gitmez olaydım dersin o sadece seni bağlar (:
Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 18:11'da zeybekustasi tarafından düzenlendi.
Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 18:12'da zeybekustasi tarafından düzenlendi.