İTÜ Mühendislik - Doğuda Tıp
-
zeybekustasi bunu yazdı:
-----------------------------Andrei bunu yazdı:
-----------------------------AMpul bunu yazdı:
-----------------------------Andrei bunu yazdı:
-----------------------------ayrıca tıp okuyan bazı arkadasların "biz cok zekiyiz, zekamızla hepinizi sikeriz" modunda gezmeleri ve her girdikleri ortamda "cool" insan olmaya calısarak kasılmaları yavsaklıklarından utanıyorum, evet.
-----------------------------bölümü bırakıp sırf egomu tatmin etmek için tıpa gitmeyi düşünüyorum. Eminim kazansam zerre sevmeyeceğim.
Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 21:29'da zeybekustasi tarafından düzenlendi.
-----------------------------heyt be, ikizimi buldum laaan.
-
O değilde off topic olarak;
amma çok itülü varmışız ya bi itü buluşması yapalım avm de falan
olmadı kulüp kurarız tahribat kulübü :D
-
van'a gelirsen seni yanlız bırakmam lazım yakınız :F
orada da arkadaşlar var rahat edersin :W
dicle gelirsen son 4 senende sana bakarım ayrıca abim orada dohtor :W
-
zeratul bunu yazdı:
-----------------------------O değilde off topic olarak;
-----------------------------onu yapalım bak harbiden biz ivy ile buluşacağız ne zamandır denk getirip de buluşamadık belki birbirimizi görüyoruz da tanımıyoruz, tanışalım okul açılınca :)
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------zeratul bunu yazdı:
-----------------------------O değilde off topic olarak;
-----------------------------onu yapalım bak harbiden biz ivy ile buluşacağız ne zamandır denk getirip de buluşamadık belki birbirimizi görüyoruz da tanımıyoruz, tanışalım okul açılınca :)
-----------------------------güz dönemi başı itü buluşması konusu açmayan, organizasyonunu yapmayan vadide çıplak gezsin :I
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------Hayallerimi konuşacaz yoksa gerçeklerimi ?
Ben türkiye gerçeklerinden konuşayım herkesin hayalleri var zaten
mühendis olursan yok bilgisayar programları yok dil yok seminerler yok dersler yok ekstra dil otu boku çıkınca torpili kpss ...... daha sayayımmı ?
Peki tıp ? Kendini geliştir yeter mezuniyetinden 42 gün sonra devlette 3 milyar maaşla pratisyen olarak çalışıyorsun.
He bu arada ne cerrah paşalı doktorlar gördük bi boktan çakmaz ne ağrılılar gördük başarıdan başarıya koşar.
bu yüzden tıpa merakın varsa kendimide yetiştirirm diyosan ve türkiyedeysen mühendislik seçecek kadar mazoşist olamazsın
-----------------------------7 sene it gibi ders çalışacaksın ve okulu bitireceksin öyle mi? Hem de kalmadan? Peki ne için tıp para için.
Boşver hoca boşver mühendislik iyidir.
-
by_Tet bunu yazdı:
-----------------------------ErotikPanda bunu yazdı:
mühendis olursan yok bilgisayar programları yok dil yok seminerler yok dersler yok ekstra dil otu boku çıkınca torpili kpss ...... daha sayayımmı ?
Peki tıp ? Kendini geliştir yeter mezuniyetinden 42 gün sonra devlette 3 milyar maaşla pratisyen olarak çalışıyorsun.
He bu arada ne cerrah paşalı doktorlar gördük bi boktan çakmaz ne ağrılılar gördük başarıdan başarıya koşar.
bu yüzden tıpa merakın varsa kendimide yetiştirirm diyosan ve türkiyedeysen mühendislik seçecek kadar mazoşist olamazsın
-----------------------------7 sene it gibi ders çalışacaksın ve okulu bitireceksin öyle mi? Hem de kalmadan? Peki ne için tıp para için.
-----------------------------Yaş 16 normaldir. 26 yaşında tekrar bana mesaj at bir daha bu konudan bahsedelim.
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------by_Tet bunu yazdı:
-----------------------------Yaş 16 normaldir. 26 yaşında tekrar bana mesaj at bir daha bu konudan bahsedelim.
-----------------------------Hocam fen lisesindeyim etrafımdaki herkes para için tıp fakültesini istiyor yalnızca para için ve ben ankaradayım ankarada devlet hastanelerinde küçük yaşlarda abim için çok gezdik sadece devlet hastanesi değil hacettepede de bulunduk ve paradan başka hiçbirşeyi gözü görmeyen devlete kapak atayım da rahat olayım hayali kurarak tıp fakültesini kazanan tıp fakültesinde çıldıracak düzeyde emek veren yaratıklarla karşılaştık.
abimi kaybettik tabi. o kısımlara girmeyelim.
fakat şuanda bile aile hekimim burun spreyi yerine burun fısfısı dedim diye bana azar çekebiliyor çirkefleşebiliyor. Hatta ve hatta muayene olabilmek için çankırıya gideceksin aile hekimin orada benlik durum yok deyip siktir edebiliyor.
Evet bu arkadaş da para için okusa bu psikolojiye kavuşacak bundan eminim. ve %99 da bu böyledir. İşini severek yapmayan insanların psikolojilerine olumsuz etkilerini biliyorsundur. Bu işine de yansır.
Söyle lütfen doktorluk gibi yüce mevkisi olan bir işi para için yaparsın ne gibi problemlere yol açarsın?
Kaç kalp kırılır kaç beddua alırsın.
Herneyse hocam işin gerçek boyutu varsa bu kısmı da var. Benim gibi doktorlardan ve doktorluktan nefret edenlerin tek sorumlusu işini severek yapmayan küçüklüğünde hayali doktorluk olmayan ve sırf para için, devlete kapak atıyım rahatım düşüncesiyle doktorluk yapan yaratıklardır.
Yaşım 26ya gelmesine gerek yok.
Bence sen 16 yaşına in hocam da anla beni.
Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 00:41'da by_Tet tarafından düzenlendi. -
by_Tet bunu yazdı:
-----------------------------by_Tet bunu yazdı:
-----------------------------Hocam fen lisesindeyim etrafımdaki herkes para için tıp fakültesini istiyor yalnızca para için ve ben ankaradayım ankarada devlet hastanelerinde küçük yaşlarda abim için çok gezdik sadece devlet hastanesi değil hacettepede de bulunduk ve paradan başka hiçbirşeyi gözü görmeyen devlete kapak atayım da rahat olayım hayali kurarak tıp fakültesini kazanan tıp fakültesinde çıldıracak düzeyde emek veren yaratıklarla karşılaştık.
abimi kaybettik tabi. o kısımlara girmeyelim.
fakat şuanda bile aile hekimim burun spreyi yerine burun fısfısı dedim diye bana azar çekebiliyor çirkefleşebiliyor. Hatta ve hatta muayene olabilmek için çankırıya gideceksin aile hekimin orada benlik durum yok deyip siktir edebiliyor.
Evet bu arkadaş da para için okusa bu psikolojiye kavuşacak bundan eminim. ve %99 da bu böyledir. İşini severek yapmayan insanların psikolojilerine olumsuz etkilerini biliyorsundur. Bu işine de yansır.
Söyle lütfen doktorluk gibi yüce mevkisi olan bir işi para için yaparsın ne gibi problemlere yol açarsın?
Kaç kalp kırılır kaç beddua alırsın.
Herneyse hocam işin gerçek boyutu varsa bu kısmı da var. Benim gibi doktorlardan ve doktorluktan nefret edenlerin tek sorumlusu işini severek yapmayan küçüklüğünde hayali doktorluk olmayan ve sırf para için, devlete kapak atıyım rahatım düşüncesiyle doktorluk yapan yaratıklardır.
Yaşım 26ya gelmesine gerek yok.
Bence sen 16 yaşına in hocam da anla beni.
Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 00:41'da by_Tet tarafından düzenlendi.
-----------------------------sana katılıyorum kardeşim ablam tıppı okuyor ve sınıfında bitek o hayel ederek okuyor ve cabalıyor çoğu kopya ile geçiyor. ablam küçüklükten beri hayali bu ve onu gerçekleştirmek iştiyor ama arkadasları sırf para için yapıyor. ablam sırf yardım olsun diye acilde çalışmak iştiyor dediklerin harfiyen doğrudur
-
hocam hastanede bilgi işlem olarak çalışıyorum. Mühendis arkadaşlarımda var. Sana söyleyeceğim kesinlikle tıp oku. Sık dişini biraz doktor ol.mühendis arkadaşım 3000 tl maaş alıyor ama gecesi gündüzü belli değil. Doktorlar desen sabah 9 buçukta gelir öğleden sonra 4 te çıkar gider. döner sermaye falan derken 5-6 bin tl yi bulur maaşı. ilerde rahat etmek istiyosan doktor ol derim ama tabi insanın sevdiği mesleği yapması her zaman en iyisidir.