IV. BÜYÜK İSTANBUL BULU$MASI (01.2006)
-
burda olursam mutlaka gelirim.
gecen fuarda hepinizi ekmistim ama kacirdigima cok pismandim
antikky hazirsin dimi sefer-i istanbul'a
-
sen gelmezsen ben sivasa gelir seni keserim...
-
sword sorun bende degilki ir2 de
ilk once benim sinav tarihlerine bakiyor benim gelmemem icin o tarihlere ayarliyor bulusmayi.
ilk bulusmada ir2 nin cayina tuz atacam (mushilli)
-
underzero bunu yazdı:
burda olursam mutlaka gelirim.
gecen fuarda hepinizi ekmistim ama kacirdigima cok pismandim
antikky hazirsin dimi sefer-i istanbul'a
bekleyin ekmek arası palamutlar biz geliyoruz.:)))
Fethedecez hoca...
ir2'
Eğer otobüsüm hareme girerse alırım ama bundan önce büyük gara girmişti o yüzden o hıyar bundan önceki gibi taksime gelsin.Ben yine istanbul turizmle gelecem o hareme girmiyor. -
arkadaşlar bendenizde forumun yeni bir üyesi olarak sizlere katılabilirmiyim?bende istanbulda oturuyorum eğlence nerde ben orda hem sizinle-forum diğer üyeleriyle- tanışmak istiyorum.sakaryada okuyan ikamet eden bi arkadaş varsa tanışalım ben uli4ten gökhan! mail adresim gokhan84us@yahoo.com.
-
biride demio nicksizi kim alcak die ayıp ayıp ilk defa geliom ist ye her nese bi kaç tane kız getirin ben getiriom sora tek kız kalmasın benimki çünki çok abaza var:)
-
abi ben sabah orhan(tagext) i alıcam(tabi eğer gelirse) onla beraber hareme gitcez(haremde bizi bekleyecek birileri olursa...) orda haremden elemanlarımızı alıp taksim sarı dolmuşuna bincez (varsa tabi yoksa beşiktaş ordan yürüyerek taksim) sizi ararım orda... tam buluşma yerini 15 ine yakın vericem
konaklama işini kendiniz çözün vala ben kimseyi evime almam :))) bi araya gelin aynı motele gidin 3-5 kişi tek odaya sığışırız biz homoyuz abi deyin adam de siktirin lan demesse ucuza gelir :)
zaten gece kalanlar bi dünya olcak o yüzden önceden motelden yerinizi falan alalım yada geceye akmadan önce motel buluruz öyle gideriz falan isteyen içmez isteyen içer farketmez geceyi karıştırmayalım şimdi :)
-
ir2 bunu yazdý:
abi ben sabah orhan(tagext) i alýcam(tabi eðer gelirse) onla beraber hareme gitcez(haremde bizi bekleyecek birileri olursa...) orda haremden elemanlarýmýzý alýp taksim sarý dolmuþuna bincez (varsa tabi yoksa beþiktaþ ordan yürüyerek taksim) sizi ararým orda... tam buluþma yerini 15 ine yakýn vericem
konaklama iþini kendiniz çözün vala ben kimseyi evime almam :))) bi araya gelin ayný motele gidin 3-5 kiþi tek odaya sýðýþýrýz biz homoyuz abi deyin adam de siktirin lan demesse ucuza gelir :)
zaten gece kalanlar bi dünya olcak o yüzden önceden motelden yerinizi falan alalým yada geceye akmadan önce motel buluruz öyle gideriz falan isteyen içmez isteyen içer farketmez geceyi karýþtýrmayalým þimdi :)
motel çok kasarsa milleti adekste sabahlarlar 24 saat açık internet kafe.. gerçi geceleyin bile dolu ama ...
-
dönüş biletini gece yarısından sonra alırız 1-2 falan konaklama işi çözülür böylece :)...yada nicksizle bir parkta kucak kucağa yatarız :))
-
ir2 bunu yazdı:
recep sen sorcereri alabilirmisin yoksa ben alıcam onu haremden
Uzerime alindim birden hoynk dedim yaw :D