IV. BÜYÜK İSTANBUL BULU$MASI (01.2006)
-
Beyler Tahribat.Com da kominisz yok yani baştaki ödemiyor Alman usulu her kes yiip içtiğini öder çok pis takip ederim kim ne yedi içti:P
-
beyler bira içmem ama kola olur:) ben gelecemde nicksize bağlı onla gönderir anca ailem(gerçi onada güvenilmez yolda siker o adamı:) ) eee bakalım nolcak
-
iyi olur zaman ne gosterir baqalim.izmir e gidemedik istanbul a gideriz bellimi olur.
-
Tahribat.Com Sakarya temsilciside orada olacak :P
Sakaryadan bir istegi olan varsa soylesin, getirelim gelerken.
-
agalar valla güzel bi buluşma yapalım güzel olsun muhabbet olsun içkide cok önemli degil muhabbet olduktan sonra cokta sorun degil dimi hiçmek isteyende olur((bende)) ozamnda içilir yer kapatmak bilmiyorum ne kadar dogru ama aramızda para durumu olmayan olacaktır o zamn ne yapcaz gezecez dolmabahceye inecez yürüyecez hatta gitar fealn calan olacak orda tahribat single yapacaz hemen :DDD vaal güzel olsun be agalar yılda belki 1 defa bir araya gelicez ama bide pazar günü olsa iyi olur cumartesi çalışanlar oluyor onlarıda düşünmek lazım pazarn en iyisi olur tabiki size kalmış ama sadece bi öneri...bir gelelim pir gelelim ......
-
muhahuhau içelim içelim ölümüne içelim, ir2 ben bankoyum dai :P
-
ir2 bana ordan bi acılı adana bide ayran yolla bakım tuzda at içine :D m.q çalışıoz ama ekebilirsem bende gelecem bu sefer içelim içelim kendimizden geçelim (fazla içip tecavüze neyim uğramayalım sübyancı çok :D bknz: a4tech , readl kürt gibi :D)
-
pazar olsa gelirim tabi.. bira içme fikri iyi.. balık ekmekte.. (:
-
yaw kapatırız güzel bi mekan mesela geçen sefer orta kahveye gitmiştik. ama orayı da kolay koaly kapatamayız. alırız nargilelerimizi.
mesela istiklal caddesinde kilisenin karşısında teras katta bir kafe var. hem fazla rahatsız eden de olmaz orada. oturur babalar gibi muhabbet ederiz.
ama criminal gelmesin. adam beni görünce yoldan çıkıyor...
-
hoca bizi kim rahatsız etcek ya :) ben karşıyı bilmem walla mekanı siz bilirsiniz dersiniz şurası tanıdıkdır burası iyidir şöyledir böyledir daha erken önümüzde çok zaman war tarihler bilmemne herşeyi kesinleştiriz bence pazar olsun millet çalışıo
ankaradan gelenler antikky e ulaşsın
izmirden gelenler nickimyok a ulaşsın
onu dışında diğer illerden gelecekler yazarsa beraber gelirsiniz otobüsle daha rahat olur yanınızda arkadaşınızı falan getirebilirsiniz olaiblir çekinebilirsiniz doğaldır. alkole hayır deyip yan çizmeyin antikinin dediği gibi sabah bi cafede biyerde oturuz zaten direk sabahdan başlamıcaz içmeye :)