folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder IV. BÜYÜK İSTANBUL BULU$MASI (01.2006)

IV. BÜYÜK İSTANBUL BULU$MASI (01.2006)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

ayrıca gelecek imkanı olupda gelmeyen topdur ipnedir taocudur

yani dier siteler gibi demioruzki gelin size slayt gösterisinde hack öğretcez gelin çok sağlam geyik yapan süper muabbeti olan adamlarız çok güzel muabbet oluo şimdiye kadar buluşmaya gelipde pişman olan çıkmamışdır zaten 1 kere gelen dierlerine muhakkak geliyo size eğleniceğinize dair garantide veriyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Taksim isteyipde:
    a) Masabaşı olsun aydınlık olsun istiyorum derseniz: Vera nın bir katını kapatırız
    b) İçki içelim ortam loş olsun mekan hoş olsun derseniz: Sanat diye bir mekan var
    c) Çaykahve içelim derseniz: Yeşilçam kafe var
    d) Yok ben restaurant istiyorum tıkınıcam, canım sıkılıncada bara gidip içicem derseniz: Yeni sanat var
    e) Hayır hayır biz çapulcuyuz derseniz: Pilav üstü kuruyu 750YKR a yapan bir mekan var
    Karaköy isteyipde:
    a) Balık yiyelim kokoreç yiyelim derseniz: Mercan var sahibi tanıdık ( rakı masasıda kurar )
    b) Yok mq ben döner kebap yicem derseniz: Bizim okulun altında Bursa iskender var, sahibi tanıdık
    c) Onlarada uyamadım bilardo oynicam nargile içicem derseniz: 10Numara var
    d) Yok hacı ben nargilemi elma çayımı içecem armut koltuklarda götümü büyütücem derseniz: Parma ( Tophane ) var
    e) Canım dayak istiyor derseniz: Bizim okul var ona gireriz
    f) Ben hiçbirine uyamadım osmanlı usulü içki içecem nargile çekicem derseniz: Antik var galata köprüsünde
    Kadıköy isteyipde:
    a) Nargilemi çekicem alkol takmıyorum derseniz: Marakeş var
    b) Yok hoca beni ziklemez ben oyun oynicam derseniz: Game On var

Fiyat Listesi
    Vera: Bira: Küçük 3YTL, Orta 4 YTL, Büyük 6YTL - Votka: 6YTL ( Her Türlü Karışım Yapılır ) - Şarap: 6YTL
    Sanat: Bira: Orta 4YTL, Büyük 5YTL - Votka: 5YTL ( Votka Limonu süper ) - Kalamar: 4YTL - Midye: 4YTL
    Yeşilcam: Fiyarlar hakkında pek bir bilgim yok
    Yeni Sanat: Fiyarlar hakkında pek bir bilgim yok - Klas bir yer sanırım
    Çapulcu Mekanı ( Adını unuttum ) : Pilav üstü kuru: 750YKR - Köfte: 1YTL - Su: 250YKR
    Mercan: Midye ( Porsyon ): 2YTL
    Bursa iskender: Çay: Küçük 50YKR, Büyük 1YTL - Döner: 3YTL - P. Kızartması: 2YTL
    10Numara: Baya pahalı unuttum
    Parma: Çay: 1,5YTL - Nargile: 7YTL - Dürüm 4YTL - Kumru 3YTL
    Okul: Beleş
    Antik: Votka 4YTL, Diğer fiyatlar standart
    Marakeş: Unuttum
    Game On: Saati 1,25 sanırım

gaipten görüntüler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hocam valla bende gelirim ama tarih uygun değil gibi 23 aralık-6 ocak sınavlar var sonra bodruma gidicem..Tabiki çoğunluğa yönlenicez.. inşallah diyelim ,birlikte olalım..

"Less is More"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Oldu olacak bali çekelim?
    Tüpü 1 milyon poşet desen bakkaldan iste bedava kafasıda kıyak?

1 tüple 2 kişide takılır 3 saat dolaş onun sohbetini hiç bi şey yapamaz.

daha 2 ay war hocalar birde bence içkili olmasın dediğimi yine yiorum kiminne içtiği belli değil,sonra içecekler göt olacaklar bellimi olur?

Ama balık rakı da pek hoş geliyor kulaa:) hani kimse 2 duble rakı içipde göt olmaz sanırım:)

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bu sitede muhabbetine hasta olduğum gerçek değer verdiğim insanlar var ve bu buluşmaya katılmayı çok istiyorum   ve üzerimize bişey düşerse elimizden geldiğince altından kalkmaya çalışırım (Araba, mekan , Vs.) lakin bir sıkıntımı dile getirmek istiyorum muhabbetleri geneline şöyle bir baktımda hani biralarımızı alırız istiklalede felan takılırız caddeye otururuz gibi bence benim gibi moruklarıda biraz düşünün :) velhasılı kelam yaş gelmiş otuzlara ve ağır takılan bir imajımız var özelliklede taksimde (işyeri Burda) neyse demem oki bu tip şeyler ben ve benım gıbılerın tarzı değildir diye düşünüyorum yani ortak bir karar alalım işn özü şu 30 larına gelmiş takım elbiseli bir şahsın kaldırımda genclerele biralı muhabbeti biraz sıradan mı dışımı olur bilmem ama bana  uymaz demeye çalışıyorum en azından benım gıbılere lütfen yanlış anlamayın kımseyı kucuk gordugum ve kotuledıgım yok sadece bır fıkır ortak tarz bısey olsun yanı ne tam sokak mantıgıyla bırsey nede tam ağır bır olay orta halli olsun yani kısacası jeen ile kumaş pantolonun sorun olmadığı bir şey olsun bilmem anlata bildimmi ?

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bana hiç bi allahın kulu rakı içiremez abi dersiniz deli kanlı adam rakı içer valla alakası yoq sarımsak ı çok seiovm ama kokusu yüzünden azıma sürmüom buda aynı şey kokusundan tiksiniorum

Herkez içsin rakısını
    ben alırım biralarımı
    parlatırım kafamı

bu kadar:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YakuZa
    YakuZa's avatar
    Erkek

Tekirdağ, Çorlu, Çerkezköy, Saray civarından gelecek arkadaslar varsa beraber gidebiliriz gerçi cok uzak deil 2 saat yol ama  olsun geyik olur:)

Ruh olmussa infirada muptela, yaya kalır geri, her ne varsa.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Anti bu dediğim mekanlarda içkinin parası keş ödeniyor. İçkini alıosun paranı ödüosun hesap tutulmuyor.

gaipten görüntüler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

cezerye güzel yazmışın hoş yazmışın ama boş yazmışın :) bize cix mekanlar gitmez taksim 2002 deki gibi bi cafede oturup muabbetimizi ederiz (o gittiğimiz cafenin tuvaletinde satan işareti wardı hemen uçmuşduk + duman altıydı + gürültürüydü iyi değildi) ordan başka biyere geçeriz orda konuşuruz abi şimdiden bunun muabbetini yapmaya gerek yok bence..

alkole gelince; kafayı bulmak için içmiyoruz! muabbet güzelleşsin diye akşama doğru biyere geçeriz orda içeriz isteyen kalır.. fmk hocam yaş ortalamasının üstünde kaldığın doğrudur ancak yanlız değilsin criminal gibi moruklarda var :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

oooooooooffffff a.q bende gelmek istiyom ama sınav+ders+iş war a.q istanbul şubemi yolliim bari niksiz le deli choban gelirken getirir hem izmire

oooofff a.q manyak muhabbet kaçıyo yaw

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 28278 Toplam Mesaj: 138