IV. BÜYÜK İSTANBUL BULU$MASI (01.2006)
-
valla gercekten amele kaçırıyon muhabbeti....
-
Antikky bunu yazdı:
Beyler Tahribat.Com da kominisz yok yani baştaki ödemiyor Alman usulu her kes yiip içtiğini öder çok pis takip ederim kim ne yedi içti:P
ankaralı oldugun nerden bellı a.k -
valla yazıyı yeni gördüm daha çok fazla online olamıyorum bu aralar.. ama ölmezde sağ kalırsak bi yarraklık çıkmazsa ( şu nada peder hastanede yatıo o çıkarsa ) kesin ordayım :D
tabi istemiosanız gelmem yani :D
burda bu kadar kişi gelcem dioya ben hiç inanmıom abi kim ne derse desin :D
haa bide şu war sokakta tek başıma yatmıyacağımı garantileye bilirsem :Pp malum cebit fuarında sokaklarda kaldık :D benimle takılcak eleman bulursam gelirim :D
şaka bi yana taşşak olcak baya..
-
bu güne kadar hep tereddütdeydim yaw oralarda naparım okul gezilerim var onlara mı gitsem ama bakıom muhabbet ii olcak hem realkurdden de alacak var:D söz veriom bi yarrraklık olmassa uçakla geliom hemde a.q annem gönderio saolsun yalnız benim kuzende gelcek çünkü ben istanbulu bilmiom a.q ona göre
DELİCHOBAN WAS İSTANBUL WİTH TAHRİBAT KURD TEAM :D
-
ben sanki çok biliodum m.q : ) antikky olmasa sorci yarrağı yerdi orlarda :D
gerçi zor bi yanı yokmuş garda iniosun. taxime gidiosun servisle . ondan sonra taximden cebite gidiosun
ama şimdi farklı bişey war cebite gitmiyoruz ve daha ben nasıl nereye gidilir onu bile bilmiyorum :D
-
bende bilmiom zaten kesin gelirimde demiorum durumlar böle giderse gelemem ama daha çok var düzelir işallah işler:D
-
sen saten gelemen.. :DDDD
-
Abiler yanlış anlaşıldım kötü bi nietim yoktu yazarken ben söliyim niksiz kolpa gelmeyecek.Sonra sorci kanka sen gel ben seni yine alırım bi yerlerden:) buluşuruz yani taksim falan fark etmez.Zaten anladım millet istanbuldan daha ii bilmiyor:) saçma bi şey yani:)
-
sorc gelmezse ben de gelmem
-
tamam kizlar bu kadar heycan yapmayin gelcem..:D antik beni alirsin