IV. BÜYÜK İSTANBUL BULU$MASI (01.2006)
-
4. şık holy nin arabayı çekecez sahile hem müzik hemde içki . oh a.k varmı ötesi :D
-
abü holü sengin adam ir de sengin a.q. biz örenci adamız siz için biraları bende cola mı avare avare dolaşalım sevişelim puşileri sallayıp halay neyim çekelim arabada cd çalar varsa takalım yoksa kaset yapiim ben bundan iyisi şamda kayısı
-
ir ben nicksiz le geliom a.q bence holynin fikri ii çünkü ben bira hiç içmedim içmem!!!!!!1
-
hangi arabadan bahsediyonuz 4 kişi gelmioki
arabayla gezek.bakalım hit ne kadar olucak buşuşmaya
-
taksimde bir mekan'kapatma olayına karşıyım.en uygunu 3 kasa bira alıp taksim arka sokak'da tikky barlarının karşısındaki taşlara oturup milleti seyretmek çok güzel muhabbet oluyor orada.
-
HE OLUM HE SİZ DOLAŞIN BENDE BU YARI TATILDE CAHİT ARF MANEVİ DEDEMIN TEOREMLERİYLE UĞRAŞAYIM ADELETMI BU HAY A.Q TEOREMLERİ.....
-
bende araba var siz yeri ve zamanı söyleyin her şekilde uyar....
-
fmk msni ver konuşak dayı
-
Valla taksimde kapatabileceğim çok yer var oyum taksime, marakeşte olabilir kadıköyde orasıda güzel mekan.
( Real_kurd olm msnde seni bi buliim zıçıcam azına bi türlü online olmuosun kargo işi yatıo ) -
beyler kalabalık olcaz geçen sene gibi 8 kişi 1 arabaya binmeyelim :) ama araba olursa 2-3 tane kilyosa falan gider mangal yaparız herkes 3-5 bişey atar biramızı etimizi alırız çok süper olur
Toplam Hit: 28298 Toplam Mesaj: 138