IV. BÜYÜK İSTANBUL BULU$MASI (01.2006)
-
-
ankaradan gelen olursa gelırım tek basıma yol bılmem ız bılmem
yaw hıcmı park okul bahcesı yada bı tepe yok ıstanbulda orda ıcerız havadar havadar
-
lan veled takımı içicez falan demeyin lan. görende milli eğitim rakı bira dersi koymuş sanıcak.
-
tagext bunu yazdı:
lan veled takımı içicez falan demeyin lan. görende milli eğitim rakı bira dersi koymuş sanıcak.
muahaha...abi yapacak şey çokda biri onu beyenio dieri onu en iisi gelenler kesinleşsin kişi sayısına göre minimüsmü kiralarız mekanmı kapatırız ne bok yersek yeriz beraber karar verip kesin gelecekler söylesin... ben kesin geliyorum kaçarı yok
-
ben %100 demiyorum %90 diyorum. ayrıca 16 yaşında adamım hayatımda içki kasası taşıdım (işçi olarak) ama içmedim. içen var içmeyen var yane bide zengini var fakiri var (bkz. acıların çocuğu) minübüs felaN Kiralama biraz ileri kaçar arabası olan getirir bişeler yaparız olmassa da buluşuruz yürürüz siz içersiniz bende soda içerim bahsi geçen bir kaç aktiviteyi yaparız baya bi güleriz sora gülmekten gözümüz felan yaşarır ben biraz ileri gider gülmekten sıçarım felan güzel olur yani
-
bende gelirim ama ankaradayım gelen varsa izin alabilirsem gelirim ama hiç samam %49 gelirim %51 gelemem. : (
-
Orhan doğru söylüyor ayda yılda bir buluşuyoruz ondada millet alkolu içki içipte sapıtmasın.Yani kimin ne kadar ne içtiği bilinmiyor her kes içtğini sölüyor ama doğruya doğru ben 700kmden geliyorum sonra birisi sapkınlık diye karakollara düşmek istemem.
Şöyle olabilirim ben istanbulu çok iyi bilmiyorum ama atıyorum Taksimde buluşunur bir cafeye gidilir oturulur konuşulur 2-3 saat sonra ayrılmak isteyen ayrılır sonra kim içmek istiyorsa onlarda içmeye giderler.Hem içki ortamında bulunmak istemeyen alkol ortamına girmez hemde içmek isteyenler içer.
Böylelikle kalitali bir ortam oluşar Tahribat.Com a yakışır.
-
güzel konuştun doruya doru
şimdi hediye dışında ne getirmek lazım bi süleyin bize hesabı holü mü ödücek nolcak bi anlatın :D ben derim avare avare dolaşalım da hava koşulları ne olur onu bilemem
-
içkiyi bende onaylamıyorumda taksimi geçin bence niye diyeceksiniz oturup bi kahve içelim diyecez 4ytl a.k. bi kahveye ben o kadar para veremem gideriz eminönü kadıköy sora üsküdar balık ekmek yeriz havada güzel olursa denizin tadına varırız olmadı ne yapalım el mahkum taksim eğer gelen sayısı çok olursa mekan kapatmak en mantıklısı olur (50-60 kişiden bahsediyorum) öbür türlü olmaz.Zaten orda turist fazla almanların paskalyası felem vardı geçen haftalarda turist kaynıyo içki içipte sapıtan olursa hiç affetmezler
-
içkisiz buluşmama mı olurmuş alıcaz Biraları Körlücez Meşeleri Hep beraber :D :D