İzmir Buluşması.
-
Havalar sıcak biliyorum ama arkadaşlar, nisan ayında kan verme etkinliğinden sonra buluşma düzenleyemedik.
Bir-iki arkadaştanda talep geldi. Sağolsunlar, "abi sen ayaparsın anca" dediler, bende organizasyonu ayarlıyım dedim.
Katılımcıların plan programına göre, (malum ramazan geldi ve yaz ayındayız.) bir buluşma düzenleyelim diyorum.
Fikir ve görüşlerinizi alalım arkadaşlar. gelenler, gelebilecekler isim yazdırsın, tarihi herkese maximum uygun zamana ayarlayalım.
acil işim çıkmazsa ctesi pazar günleri bana uyar.
Evet yorumları alalım.
-
28 temmuz 2012 cumartesi günü saat 20:00 da cumhuriyet meydanında toplanıp, keyfe keder, ayaküstü belirlenecek bir yere geçilecektir (şurda buluşalım fikirlerindende birşey çıkarsa, yerde değişebilir. )
1- crimeangel (KESİN)
2- shawn (KESİN)
3- hanibalgan (KESİN)
4- zeybekustası (KESİN)
5- plastner (KESİN DEĞİL)
6- kafkafkaf (GELEMİYOR)
7- patates (KESİN DEĞİL)
8- kerim_0_5 (GELEMİYOR)
9- witchking (GELEMİYOR)
10- Arduous (DÖNÜŞ YAPMADI)
11- Panxer (KESİN)
12- Poet (GELEMİYOR)
13- Amele_2 (KESİN )
14- Joe_black (İFTARDAN SONRA GELCEK)
15- Spark (KESİN)
16- dasponge (%98 geliyor.)
17- gozkopat (KESİN GELİCEM DEMİŞ.)
18- iso (d.şak geçiyo kendisi. askerden nasıl gelcen hırto :))
19- suhatuna (KESİN DEĞİL İFTARDAN SONRA GELMEYE ÇALIŞACAK)
Mesaj 30 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 19:08'da underzero tarafından düzenlendi. -
Ankaralılar uyuyor mu ya ? diyerek yukarı çekiyorum.
-
Ağustos 2 ye kadar burdayım. Beni yaz iş saatim 6-11 pazar günü ful boşum. Aksilik çıkmazsa kesin gelirim.
Mesaj 16 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 20:24'da zeybekustasi tarafından düzenlendi. -
abi tam zamanı ve mekanı ayarlayın ben ordayım şimdiden söledim ve gittim :)
-
by_Tet bunu yazdı:
-----------------------------Ankaralılar uyuyor mu ya ? diyerek yukarı çekiyorum.
-----------------------------bende uyumuyor ama çekirdek kadro dışında gelen olmuyor diyorum.
25 kişilik liste yazılıyo gelen yine aynı 8-9 kişi.
UP olsun bahaneyle
-
Gecen mesaj geldi kan vermenin ustunden 3 ay gecmis bekleriz diye :) Yarin istanbula gidiyorum amk 3 ay yokum
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
Gecen mesaj geldi kan vermenin ustunden 3 ay gecmis bekleriz diye :) Yarin istanbula gidiyorum amk 3 ay yokum
-----------------------------Seni bu sefer görürüm sanmıştım (:
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ben onun üzerine kan verdim bikere daha :)
günün gelmişken "ver kurtul aga :) "
-
Adımı yazdığın iyi oldu. Boş beleş adamım, çok çok büyük bir aksilik olmazsa katılırım. Zaten İzmir buluşmalarının demirbaşı olduk.
-
Pazar olursa yaz beni hocam .
cumartesi malum iş güç ....