İzmir Buluşması.
-
Asosyal adamım ama sosyal mecranın manik sosyal vatandaşıyım. Tivittırdan nefret ederim, feysbuka bayılırım gugıl artının adını duyunca kusarım. Eee hal böyle olunca trafik yoğun oluyor hafız...
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Asosyal adamım ama sosyal mecranın manik sosyal vatandaşıyım. Tivittırdan nefret ederim, feysbuka bayılırım gugıl artının adını duyunca kusarım. Eee hal böyle olunca trafik yoğun oluyor hafız...
-----------------------------vallaha abi bu konuda hemfikirdaşız...
-
tek bişi kişi haber vermezmi yaw, kaldı ki amele ipnesine telefondada dedım 2 defa netim yok buluşma yaparsanız haber ver dıye tamam dedi ama haber vermedi.gelmiyorum lan bi daha buluşmalarınıza aliyle buluşma yaparız, tek takılırz artık
-
Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------tek bişi kişi haber vermezmi yaw, kaldı ki amele ipnesine telefondada dedım 2 defa netim yok buluşma yaparsanız haber ver dıye tamam dedi ama haber vermedi.gelmiyorum lan bi daha buluşmalarınıza aliyle buluşma yaparız, tek takılırz artık
-----------------------------Buluşma sırasında bu konu gündeme geldi, herkes birbirine ''hacı aslan nerede yaw, kim aradı, sen aradın mı? Lan hani sen arayacaktın amk'' gibilerinden laflar döndü.
-
Akşam mekandan ilk çıkan bendim,2 bomonti içtim 15 ödedim çıktım. Erken kaçmak zorunda olmayaydım iyiydi. Muhabbet güzeldi, gelmeyenler oturup ağlasın amk :D
@panxer: hacı bizimkiler şişeydi fıçı değil, fıçı 7 şişe 7,5tu
-
Kısmetse bir dahakine :)
-
plastner bunu yazdı:
-----------------------------Kısmetse bir dahakine :)
-----------------------------hacı bir dahakine hatırlatırım bak bekleriz valla gelmeymezsen ayıp olur.