İzmir Buluşması.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------korhan açız dedik , bana yedirdin tostu dışarda sen yedin içerde cins insan :D
-----------------------------olm dışarıda yerken o kadar aç değildim ama içerdeli daha güzeldi dışarıdakine göre o ne öle yediğin senin 2-3 tane peynir ama bunların yaptıkları neydi bol kaşarlı mis lan canımı çektirttin en kısa sürede gidip tekrar yicem onların tostundan :D + bu arada fatih abi dostumu yedim bekliyorum :D
< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" />>Mesaj 30 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 01:33'da Shawn tarafından düzenlendi. -
Bir daha sardunyaya gidip içeni yunan adalarına kadar eşşekler kovalasın,
Artık çayır çimen bar var!....
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Bir daha sardunyaya gidip içeni yunan adalarına kadar eşşekler kovalasın,
-----------------------------aynen abi fazlasıyla geçirdiler valla olsun bizde onlara 3 parça bişiler geçirdik ama nese :D
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Bir daha sardunyaya gidip içeni yunan adalarına kadar eşşekler kovalasın,
-----------------------------:) dostum ortama gelsem iki kel olacakmışız bak:)
aynı saatlerde ben senin sitemini ciddiye almışımki gelememe sebebim çimenlerde takılmaktı:)
bura benim bireysel buluşmam
ekleyin mürid kardeşlerim
-
Keşke hz.feysbuk içeriği gösterseydi...
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Keşke hz.feysbuk içeriği gösterseydi...
-----------------------------şimdi gösterebilir gizlilik ayarlarını şeyetmemişim :)
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------şimdi gösterebilir gizlilik ayarlarını şeyetmemişim :)
-----------------------------Arkadaş eklemem yasaklanmış ya la...
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
-----------------------------:) sağlık olsun ne diyelim yada sen link çak bana özelden
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------bende o durumdayım abi ama yeni face açıcam deli etti beni :D
-
Shawn bunu yazdı:
-----------------------------bende o durumdayım abi ama yeni face açıcam deli etti beni :D
-----------------------------abi kimleri kimleri ekliyonuzda arkadaş eklemeyi yasaklıyo size face deyin bakem çabuk :)