Kader Resmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    piskopatix bunu yazdı

arkadaslar simdi birakin maymun muhabbetinide anlayan biri yazsin iste kucuk biseyler 10 x 10 pixel birsey siyah beyazla bakalim ne sekiller cikcak.      ulu seyhimize sesleniyorum yaz deney babinda biseyler :D

hocam 10x10 luk bişi yazim onda sıkıntı yokta 10x10 luk resimde ne görücez :D yapmışken bi server tutalım bide zombi programlarlar tek algoritmadan herkes üretim servera yolasın :D

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı
    piskopatix bunu yazdı

arkadaslar simdi birakin maymun muhabbetinide anlayan biri yazsin iste kucuk biseyler 10 x 10 pixel birsey siyah beyazla bakalim ne sekiller cikcak.      ulu seyhimize sesleniyorum yaz deney babinda biseyler :D

hocam 10x10 luk bişi yazim onda sıkıntı yokta 10x10 luk resimde ne görücez :D yapmışken bi server tutalım bide zombi programlarlar tek algoritmadan herkes üretim servera yolasın :D

mesela sayilarin sekilleri yada harflerin sekilleri cikcakmi beyaz üzerine siyahtan, mesela bir smiley sekli yada papatya sekli , kare kare tabikide :D  deney  

edit// 10000 resım yapıyo siyah ve beyazın tek tonlarından  hesap dogrumu

edit2// örnek :

1-   

2-

3-

piskopatix tarafından 27/May/14 00:11 tarihinde düzenlenmiştir

instagram.com/macrlz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

ananı avradını s.. burda de olmuş böyle :/ 

sayfa okudum gece gece aklımı masanın ustunde braktım aq :D 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Yaw hocam demiyeyim bilimsel ortamı bozmayayım diyorum ama o resimdeki canada başkanı değil bildiğin obama hani şu abd nin başkanı olan. 

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek

aklima ne geldi hani discoveryde bi fizikci cikiyo ya Michio Kaku he iste ona biri ingilizce mail olarak atsinda söle bi belgeselini yapsin,tadindan yenmez izle izle dört köse oluruz ha.  o adam olurunu olmazini zevkle arastirip belgesel olarak yayinlar bence. bilim kurguyu cok seviyo kendileri.

tabi fikir sahibinin rizasiyla

instagram.com/macrlz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Ya nasıl bir düşünce yapısı anlam veremedim.Tamam maymun tuşlara bassa gelişigüzel hadi sonsuza kadar diyelim.Belki bir ihtimal shakespeare nin bir eserini yazabilir belki. Pc lerin çalışma mantığına dayanırsak verirsin o eseri kombinasyonlarla search eder vs.Ne bulacağını sen girersin brute force gibi düşün.Ama senin bile tasvir edemediğin bir şeyi pc nasıl bulacak tamamen mantık dışı.Cennet ve cehennemin resmini bile yapabiliriz çok saçma bir düşünce.

Kısacası : Ne aradığını bilmeyen ne bulduğunu anlayamaz.. 

Syntax error..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı

Yaw hocam demiyeyim bilimsel ortamı bozmayayım diyorum ama o resimdeki canada başkanı değil bildiğin obama hani şu abd nin başkanı olan. 

hocam orda ben bu şekilde diyerek obamanın elini sıktığı gibi canada başbakanın elini sıkmasını istersem demek istedim yanlış anlaşılma olmuş :D

not: fikri istediğiniz gibi kullanın hocam ister belgesel yapın ister sinema filmi bi adımı geçirin yeter başka bişi istemez :D

furkiak tarafından 27/May/14 01:14 tarihinde düzenlenmiştir

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hacılar lisede permutasyon kombinasyon öğrendiniz tahmin ediorum, programcı olmaya gerek yok.

sadece siyah beyazı temsil eden 1 bit olsa

10x10 resim için 2 üzeri 100 byte gerekecektir yani 1267650600228229401496 GB Alan.

Siz bana o diski alın ben size yazayım kodu yazmakta bişi yok

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Sanıyorum ki bu kadar büyük bir disk alanını google bile sağlayamaz.

Bunun için yeni bir teknoloji üretilmesi lazım. Yine de tebrikler hocam orjinal bir fikir.

DadasAdam tarafından 28/May/14 14:21 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hacılar lisede permutasyon kombinasyon öğrendiniz tahmin ediorum, programcı olmaya gerek yok.

sadece siyah beyazı temsil eden 1 bit olsa

10x10 resim için 2 üzeri 100 byte gerekecektir yani 1267650600228229401496 GB Alan.

Siz bana o diski alın ben size yazayım kodu yazmakta bişi yok

şeyh hadi onu geçtim. 1 pixelde 255x255x255 renk  varken RGB olarak, 728x500 pixel desek sadece bir tonun bütün ekrana yerleşmesi için gereken resim sayısı 255x255x255x728x500 ve bunların hangi kordinata hangi renk gidiceğini falan bulmak eşşeğin siki kadar resim olur :D ordan kaç ömür boyu resimler incelenipte bişeyler bulunur hocam hayal bunlar

Toplam Hit: 11049 Toplam Mesaj: 91