Kader Resmi
-
piskopatix bunu yazdı
arkadaslar simdi birakin maymun muhabbetinide anlayan biri yazsin iste kucuk biseyler 10 x 10 pixel birsey siyah beyazla bakalim ne sekiller cikcak. ulu seyhimize sesleniyorum yaz deney babinda biseyler :D
hocam 10x10 luk bişi yazim onda sıkıntı yokta 10x10 luk resimde ne görücez :D yapmışken bi server tutalım bide zombi programlarlar tek algoritmadan herkes üretim servera yolasın :D
-
furkiak bunu yazdıpiskopatix bunu yazdı
arkadaslar simdi birakin maymun muhabbetinide anlayan biri yazsin iste kucuk biseyler 10 x 10 pixel birsey siyah beyazla bakalim ne sekiller cikcak. ulu seyhimize sesleniyorum yaz deney babinda biseyler :D
hocam 10x10 luk bişi yazim onda sıkıntı yokta 10x10 luk resimde ne görücez :D yapmışken bi server tutalım bide zombi programlarlar tek algoritmadan herkes üretim servera yolasın :D
mesela sayilarin sekilleri yada harflerin sekilleri cikcakmi beyaz üzerine siyahtan, mesela bir smiley sekli yada papatya sekli , kare kare tabikide :D deney
edit// 10000 resım yapıyo siyah ve beyazın tek tonlarından hesap dogrumu
edit2// örnek :
1-
2-

3-
piskopatix tarafından 27/May/14 00:11 tarihinde düzenlenmiştir
-
ananı avradını s.. burda de olmuş böyle :/
sayfa okudum gece gece aklımı masanın ustunde braktım aq :D
-
Yaw hocam demiyeyim bilimsel ortamı bozmayayım diyorum ama o resimdeki canada başkanı değil bildiğin obama hani şu abd nin başkanı olan.
-
aklima ne geldi hani discoveryde bi fizikci cikiyo ya Michio Kaku he iste ona biri ingilizce mail olarak atsinda söle bi belgeselini yapsin,tadindan yenmez izle izle dört köse oluruz ha. o adam olurunu olmazini zevkle arastirip belgesel olarak yayinlar bence. bilim kurguyu cok seviyo kendileri.
tabi fikir sahibinin rizasiyla
-
Ya nasıl bir düşünce yapısı anlam veremedim.Tamam maymun tuşlara bassa gelişigüzel hadi sonsuza kadar diyelim.Belki bir ihtimal shakespeare nin bir eserini yazabilir belki. Pc lerin çalışma mantığına dayanırsak verirsin o eseri kombinasyonlarla search eder vs.Ne bulacağını sen girersin brute force gibi düşün.Ama senin bile tasvir edemediğin bir şeyi pc nasıl bulacak tamamen mantık dışı.Cennet ve cehennemin resmini bile yapabiliriz çok saçma bir düşünce.
Kısacası : Ne aradığını bilmeyen ne bulduğunu anlayamaz..
-
heza bunu yazdı
Yaw hocam demiyeyim bilimsel ortamı bozmayayım diyorum ama o resimdeki canada başkanı değil bildiğin obama hani şu abd nin başkanı olan.
hocam orda ben bu şekilde diyerek obamanın elini sıktığı gibi canada başbakanın elini sıkmasını istersem demek istedim yanlış anlaşılma olmuş :D
not: fikri istediğiniz gibi kullanın hocam ister belgesel yapın ister sinema filmi bi adımı geçirin yeter başka bişi istemez :D
furkiak tarafından 27/May/14 01:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Hacılar lisede permutasyon kombinasyon öğrendiniz tahmin ediorum, programcı olmaya gerek yok.
sadece siyah beyazı temsil eden 1 bit olsa
10x10 resim için 2 üzeri 100 byte gerekecektir yani 1267650600228229401496 GB Alan.
Siz bana o diski alın ben size yazayım kodu yazmakta bişi yok
-
Sanıyorum ki bu kadar büyük bir disk alanını google bile sağlayamaz.
Bunun için yeni bir teknoloji üretilmesi lazım. Yine de tebrikler hocam orjinal bir fikir.
DadasAdam tarafından 28/May/14 14:21 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Hacılar lisede permutasyon kombinasyon öğrendiniz tahmin ediorum, programcı olmaya gerek yok.
sadece siyah beyazı temsil eden 1 bit olsa
10x10 resim için 2 üzeri 100 byte gerekecektir yani 1267650600228229401496 GB Alan.
Siz bana o diski alın ben size yazayım kodu yazmakta bişi yok
şeyh hadi onu geçtim. 1 pixelde 255x255x255 renk varken RGB olarak, 728x500 pixel desek sadece bir tonun bütün ekrana yerleşmesi için gereken resim sayısı 255x255x255x728x500 ve bunların hangi kordinata hangi renk gidiceğini falan bulmak eşşeğin siki kadar resim olur :D ordan kaç ömür boyu resimler incelenipte bişeyler bulunur hocam hayal bunlar