folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kanaltürk"Ün Satılmasını Tuncay Özkan Ağlayarak Anlattı. :(



Kanaltürk"Ün Satılmasını Tuncay Özkan Ağlayarak Anlattı. :(

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Ağustos/2006
    Erkek

    satilmasi konusunda sunu soyliyebilirim, yaptigi haberlerde toplumun empatisini kazandigi için battı ve satıldı.

    Tuncay özkanın önderlik ettiği bizkackisiyiz.com sitesini inceleme fırsatı buldum geçende, sitede gördüğüm; anasayfada yobaz bilmemne şeklinde tuncay özkan tarafından yazı yazılabilen ve kimsede sesini çıkarmayıp hatta "hehe yobazcılar işte" şeklinde yorumların havada uçuştuğunu gördüm. tamam sevmek zorunda değilsin ama karşındaki düşmanın bile olsa (ki bence bu tip bir fikir ayrılığı yüzünden düşmanlık bile beslenmez, istiyen istediğine inanır, sevmediği kişiye inananlara yobaz, öküz gibi yakıştırmalar yapmak doğru değil) bu tip ithamlarda bulunulmaz. ve gözyumanlarada şaşıyorum yorumlarda hep "yobazcilar şöyle böyle", yalakalar ve kafası basmayan insanlar sürüsü olarak görüyorum. ben ne sağcıyım nede fettullah güleni severim ama bunu miydem kaldirmadı gerçekten..    Haa sonra yazıya yorum yapayım dedim birde ne göreyim aidatlı üyeler sadece yorum yapabiliyormuş.. böyle bir sitede neden hesabım dursun dedimki hemen sildim. amaçları belli aidat ödetip milleti söğüşlemek.. bu tipde bir dernek sitesinin ücretli olmasına başka türlü bir anlam veremiyorum..


    https://www.youtube.com/c/hobitadilat
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishiptar
    turkishiptar's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mayıs/2008
    Erkek

    stillalive bunu yazdı:
    -----------------------------
    http://www.bizkaclirayiz.com.tr :)
    -----------------------------

    puahghahah muhteşem olmuş.. :D:D

    noldu bi milyon savunucusuna hepsi 1 lira para verselerdi kanal satılmazdı.. birbirlerine bağlılkları işte bu kdar...


    İNADINA TeXaS..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLaCkH4cK
    BLaCkH4cK's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Temmuz/2008
    Erkek
    Adam bence haklı çünkü çok çok zor durumda bırakıldı yok efendim onların adamlarına satılmış filan satılmışsa satılmış önemli olan adamın aklındaki düşünceler ne kadar pahalıya satarsa kardı.Çünkü onun yerine yeni oluşumlar kurmak için para gerekirdi.Onun için ben Atatürkçü olduğuna ve Milletini Vatanını seven biri olarak düşünüyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Ağustos/2006
    Erkek

    hayırda yorum niye yapamıyorum para ödemeden, ve sitenin hiçbir özelliğinide kullanamıyorum, eğer bir paylaşım platformu ise böyle olmamalı. site ücretsiz olsun istiyen ve destek olmak istiyen zaten para öder insanları bu şekilde zorlamanın anlamı yokki, site bence ücretsiz olmalı istiyen fikrini özgürce yazabilmeli.
    aidat ödiyenlerin isminin altında yıldız falan, olması gereken bu yani..


    https://www.youtube.com/c/hobitadilat
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2002
    Erkek

    hellboy4tr bunu yazdı:
    -----------------------------

    hayırda yorum niye yapamıyorum para ödemeden, ve sitenin hiçbir özelliğinide kullanamıyorum, eğer bir paylaşım platformu ise böyle olmamalı. site ücretsiz olsun istiyen ve destek olmak istiyen zaten para öder insanları bu şekilde zorlamanın anlamı yokki, site bence ücretsiz olmalı istiyen fikrini özgürce yazabilmeli.
    aidat ödiyenlerin isminin altında yıldız falan, olması gereken bu yani..


    -----------------------------

    Arkadaşım bu parayla ilgili bir olay... Adamların kendi fikirlerini gerçekleştirebilmesi için yeterli parası olsaydı, siteye aidatlı üyelik gibi bir seçenek koymazlardı herhalde...

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Mayıs/2008
    Erkek

    turkishiptar bunu yazdı:
    -----------------------------

    stillalive bunu yazdı:
    -----------------------------
    http://www.bizkaclirayiz.com.tr :)
    -----------------------------

    puahghahah muhteşem olmuş.. :D:D

    noldu bi milyon savunucusuna hepsi 1 lira para verselerdi kanal satılmazdı.. birbirlerine bağlılkları işte bu kdar...


    -----------------------------

    A.q sen ve senin gibiLerin provakeLerinden bıktık artık yeter görüş değiL mantıken hareket edin hep söyLerim yine söyLüyorum ama oLmayan mantıkLa hareket  edemessin hakda veriyorum..aLttaki yazıyı okursan ne demek istediğimi daha iyi anLarsın..İnşaLLah anLarsın..!

    +

    TUNCAY ÖZKAN NE YAPTI, NASIL YAPTI, NİÇİN YAPTI... KANALTÜRK'Ü NEDEN SATTI ?

     

    Tuncay Özkan kanalla birlikte “Biz kaç kişiyiz “hareketini de sattı...
    Biz kaç lirayız, hatta biz kaç dolarız...
    Kanaltürk’ü satan Tuncay Özkan vatanı da satar...
    Tuncay Özkan kendisini de mi sattı?
    Tuncay Özkan gizli Fetullahçı mı?
    Tuncay Özkan Amerikan ajanıymış...
    Tuncay Özkan Fetullahçılardan aldığı parayla bölünmeye yol açacak parti kuracak...
    Tuncay Özkan bölücüdür...
    Aslında Tuncay Özkan ....?

    Gözlerim fal taşı gibi açılıyor duyduklarım karşısında... Bir mücadeleye adanmış kocaman bir hayat. Kimilerine kocaman gelmeyebilir. Kimilerine süresi, kimilerine içeriği dar gelebilir. Ama bana kocaman geliyor. Hele son 6 yılı... Hele bir de daha yapacaklarımı bilseler...

    Kanaltürk’ü kurmak için çıktığımız yolculukta 2003, bizi nelerin beklediğini biliyorduk. Kanal bizim için bir araçtı. Amacımız Türkiye’nin nefesini kesen faşizme karşı durmak emperyalizmin Türkiye’yi bölüp parçalamasına engel olmaktı. Çok çalıştık. Kazandığımız ne varsa ve dahi canımızı ortaya koyarak. Hiç kimseden bir kuruş hibe ve yardım almadan, tamamen kendi paralarımızla, çıktık yola ve çok çalıştık ...

    Türkiye’de çoğulcu sistemin devamı, parlamentoda tek sesliliğin engellenmesi ve özellikle CHP ile MHP' nin parlamentoda yer alabilmesi için çok çabaladık.
    Peki bunları neden yaptık?

    Türkiye’de zaman ve hafıza arasında inanılmaz bir sorun var. AKP iktidara gelmiş. Faşizm kol geziyor. Tuncay Özkan yani ben, Tayyip Erdoğan’ın Çankırı meydan konuşmasında dediği gibi rejimin cazgırı gazeteci olarak, kendisi yani AKP Genel Başkanı ve Başbakan olarak bastırınca, görevimden yuvarlanmışım. Çünkü Irak savaşına karşı çıkmışım. Wolfowitz ile Pearle Amerika’nın iki savaş bakan yardımcısı başında bulunduğum görevden ayrılmam için baskı yapıyor. Recep Tayyip Erdoğan bastırıyor. Tuncay görevinden yuvarlanıyor. Türkiye’de kimsenin gıkı çıkmıyor. Herkes sus pus... Hatta mutlular. Hele beni Amerikalılara gammazlayan gazeteci müsvetteleri çok mutlular..

    Biz bir karar alıyoruz, dostlarımız, birlikte yolculuk yapa geldiklerimiz, geleceğe de birlikte yürüyecek olanlar: Televizyon kuracağız. Para kendi paramız. Kuruyoruz. Herkes kurma diyor. Kur diyene rastlamadım. Yayına geçerken faşistlerin yaptıklarını anlatamam. Hele bir tanesi yaptıklarını çok sonra “İdarenin takdiri kim karışır” diye açıkladı.

    Sonra yol arkadaşlarımız çıkıyor ortaya. Örneğin CHP... Gidip reklam istiyoruz. Veriyor. Gerekli garantilerini alarak ama. Alacak. Her şey yasal... Her şey ortada. Her yıl CHP den aynı anlaşmalarla para alanlar sonra aslan kesilip vuruyorlar bize. Vursunlar :

    “Örsle çekiç arasında ne kadar iyi ve çok dövülürsek o kadar çelik olacağız ya...”

    Kanaltürk’de yayınlar yayınlar... Yetmiyor, 2003 yılının Mart ayında başlıyorum koşmaya. Türkiye’yi dolaşmaya karar verdim. Çıktım yola. İlk toplantı için bin kişilik salon istedim kırk kişi geldi.:

    “Yürü git işine, AKP daha 20 yıl iktidarda gitmez” dediler. İkinci toplantı, salonda Fetullahçılar pusu kurmuş. 50 kişi aynı sorularla bastırıyorlar. Birine yanıt veriyorum diğeri...

    Sonra Ankara Tandoğan’da 50 bin kişinin katıldığı ilk meydan mitingi.
    Kanaltürk yayınlıyor hepsini. Sayılar artıyor durmadan. Fetullahçılar her yerde bastırıyorlar. Kanal ilk yıl 17 milyon dolar reklam geliri elde etti. Sonra AKP işadamlarını tehdit etti. Sonra kanal için ekonomik kriz başladı.
    22 Temmuz öncesinde almak isteyenlerin ardı arkası kesilmiyor. Ben il il geziyorum, ilçe ilçe bastırıyorum: Türkiye’nin kurtuluşu için oyunuzu AKP ye vermeyin. Sağcıysanız CHP ye oy vermem diyorsanız MHP ye, solcuysanız CHP ye diyorum. Dile kolay 22 temmuz öncesi tam 468 konferans vermişim. Mitinglerin sayısı 22 olmuş. En büyüğü Çağlayan 4 milyon insan, en küçüğü Isparta bin 500 kişi. Ama ille de Antalya... Gökten yağmur bardaktan boşalırcasına yağıyor, bir tarlayı vermişler meydan diye, yerden de çamur akıyor, bileklere kadar gömülüyüz toprağa. İnaçla imanla bastırıyor Antalya, “Konuş durma konuşsana...”
    Konuştum göz yaşlarımı sile sile...

    Dile kolay tam dört yıl hiç susmadan Kanaltürk’de, sokaklarda meydanlarda toplantı salonlarında, mahkeme salonlarında, savcı karşısında hep konuştum.
    Sus dediler. Bak susmazsan kanal gider dediler. Sat kurtul dediler.. Satmazsan.... dediler.

    Adam geldi 22 temmuz öncesi al sana 125 milyon dolar, sat dedi. Ama şartım 6 ay miting yapma ve televizyona çıkma... Git dedik. Satmayız çünkü seçim öncesi bunu yapamayız. Ama çalışanların büyük kısmı maaş alamamaktan dertli. Reklam gelirleri düşüşte artık para gelmiyor.

    Sokaklarda herkes önceleri korkarak sonraları sırtımızı sıvazlayarak mücadelemizi destekliyor. AKP canımıza okuyor. Baskı bitmiyor. Reklamlar tükendi. Çalışanların bir kısmı 22 Temmuz öncesi istifa etti.
    22 Temmuz gecesi yayında, köşelerinde de yazdılar kavruldum sonuçlar açıklandıkça, yandım Türkiye’m için. Ertesi gün sokakta insanlar acıyan gözlerle baktılar gene bana.

    Bir kısmı açıkça bitti işin artık canını kurtar dediler.
    RTÜK birbiri ardına cezalar yağdırmaya başladı. 9+9+9+6+yayın durdurma karı. 3 gün de reklam yayınlamama yasağı. Gerekçe yanlı yayın. CHP lehine yayın yapmak.

    Reklam geliri bitti.
    Çalışanlar için artık namus ve onur işiydi Kanaltürk’ü yayında tutmak.
    Direniş başladı.

    Ben de kapı kapı gezip yardım istedim. Bütün kapılar kapalı idi. Herkes korkuyordu ve korkunun kralı Kanaltürk’e yardım edenleri affetmiyordu.
    Mali incelemeler öyle bir hale geldi ki, şirketin bütün bilgilerini iktidar gazetelerinde yayınlamaya ve açıkça saldırmaya başladılar. Bir gün tam 38 müfettiş binada incelemeye geldi. Cezalar kestiler. Polisler güvenlik kameralarının açıları bozuk diye, itfaiyeciler baca temizliği yetersiz diye...
    Düşündüm kendimce, bu faşistler karşısında ne yapmalı?
    Tuncay Özkan ne yapmalı?

    Borç gırtlakta. Kapılar kapalı... Çalışanlar huzursuz... Ama karar verdim, teslim olmak yok bu karanlığa. Partiler olsa da biz olmalıyız. Ordular yenilebilir ama millet yenilmezdi asla...

    12 Eylül 2007 de Tuncay Özkan çok önemli açıklamalar yapacak ana haber bültenin de, diye alt yazı döndü Kanaltürk.

    12 Eylül günü karar verdi RTÜK: Kanaltürk ün ana haber bülteni kapatılacak.
    13 Eylül günü çıktım ve açıkladım ekranda. Herkesi çağırıyorum dedim, meydan meydan dolananları, Türkiye sevdalılarını, gelincikleri çağırıyorum. Gelin Türkiye’ye sahip çıkmalıyız. Biz Kaç Kişiyiz hareketini başlatıyorum.
    Stüdyoda konuştum, yukarıya çıktım bende varım diye yazacağım internete, bir baktım ki üye numaram 30 binlerde.

    Sonra Kanaltürk de her gece anlattım niye faşizme teslim olmayacağımızı.
    1 milyon yürekli vatansever istedim, 1 milyon 300 bin kişi geldi.
    Bende onlarla yeni bir kavga başlattım. Bugün geldiğimiz yerde onların Türkiye sevdası var. Onlar olmasaydı Türkiye faşizme teslim olurdu.
    Vay sen misin bunu yapan. Artık maliyenin eli gırtlağımızda. Herkes peşimizde. Ergenekon nidalarıyla, Tuncay’ı tutuklayın naralarıyla dolaşıyorlar. Tam 6 aydır çalışanlar maaş alamıyor. İçerde isyan çıkıyor. Konuşuyorum anlatıyorum, ikna oluyor işe dönüyorlar. Çalışanlar ya sat ya sat diye baskı yapıyorlar. Konuşunca rahatlıyor, işe dönüşüyorlar. Ama artık zor çalışıyorlar.
    Alın diye yalvarıyorum, kimse almıyor. Almak isteyenlere de “Ankara izin vermiyor”.

    Belli ki artık binayı üstümüze yıktırmaya çalışıyorlar. Bina kiralık. Dört aydır ödenmemiş para... Avukatlar bastırıyorlar. Haklılar...
    Çalışanlar bastırıyorlar , haklılar...
    Vergi dairesi hacze geliyor, haklılar...
    Kimse dönüp bakmıyor, haklılar...

    Maliyeciler çay ve şeker satan dükkanın defterlerini incelemeye almışlar, dükkan sahibi çay ve şeker satmak istemiyor bize, haklı ve haklılar...
    Film satan şirketleri arıyor maliyeciler inceleme yapacağız diye bastırıyorlar, haklılar...

    Reklam verenlerin defterleri incelemeye alınıyor, haklılar...
    Bedava film veren bir dost, arıyor maliyeciler, film verme diye, azarlıyor onları, maliyeciler haklılar...

    Bütün kredi kartlarımız iptal edildi, eden bankalar haklılar...
    Programlar için kanalda çekim yapacak kameraman kalmadı, dekorcu arkadaşları kameraman yaptık, çekimler kötü ama onlar haklılar...
    Gidip konuşuyorum ama nafile kimse de para yok, haklılar...
    Çekimlere çalışanlar gelemiyor artık, haklılar...
    Biz kaç kişiyiz de para toplamak istiyorlar onlar haklılar ama ben karşı çıkıyorum bu yönteme, çünkü onların yöntemi bu Fetullahçıların ve diğer yobazların, ben haksızım, onlar haklılar...
    İnternet sitesinin giderleri için yapın dedim reklam topladılar, 3 aylık para 150 milyar, haklılar...

    Kavga devam ediyor bu sırada, ergenekon diye İlhan ağabeyi almışlar ,geldim, bir araya geldik Cumhuriyet demokrasi mabedi dedim, dedik , seni de alacaklar almalılar diye bağırıyor karşı koro ,haklılar...

    Kanalın borçları vergi ve SSK çıkmış 12 milyon dolara, icra başladı, haklılar...
    Programlarda başımıza geleni anlatıyoruz, anlamamışlar haklılar...
    Türkiye’de demokrasi ve özgürlüğü savunan bir kanalı, zorla kapatıyor iktidar, sus pus olmuş ülke haklılar...

    Danıştay’a başvurmuş RTÜK, 13. Daire Kanaltürk’ün yayınlarının durdurulmasına karar vermiş, savunmamız alınmadan, haklılar...
    Maliye iki gün sonra yerinde satışla makine ekipmanı başkalarına devredecek, haklılar...

    RÜTÜK yazmış fermanı, kapat vericilerin anahtarını diye, haklılar...
    Maliye satışa geliyor, haklılar...
    Çalışanlar para olmazsa artık bittik diyor, haklılar...
    Can yoldaşlarımda artık ne diş kaldı, ne de tırnak, dayanamıyorlar haklılar...
    Satın almak istiyorlar kanalı, ama alıcılar Fetullahçı, ne yapmalı?
    Başka kimse almıyor, yalvarıyorum, rica ediyorum, alın diyorum bizden kimse almıyor...
    Haklılar...
    Bir Tuncay Özkan haksız...
    Tuncay Özkan ne yapmalı?
    Yanıt veriyor : “Ölmeliydi... Kanal onun başına yıkılmalıydı... Hapse girmeliydi...”
    Kanal zaten başıma yıkılmıştı. Ölmek? Borçtan intihar yoluyla ölmem mi gerekiyordu? Ben genç ve yakışıklı olsa dahi hiç bir ölüyle yolculuk yapana rastlamadım. Oysa daha yapacaklarım ve karanlığa karşı söyleyeceklerim var. Faşistlerle bunu yapanlarla Türkiye’yi parçalamak isteyenlerle görülecek hesabım var. Ölmeyeceğim. İnadına yaşayıp inadına karşılarına çıkıp, savaşacağım. Ne dirim ne de ölüm bırakmayacak onların yakasını. Atatürk’ün sancağını onlara teslim etmeyeceğim. Yeni bir kanal kuracağım. Yeni bir çağın hesabını onlardan soracağım. Yeni bir siyaset, yeni bir Türkiye. Her şeye yeniden başlamayacağım. Yeniden. Ölmeyeceğim. Mali suçtan ben değil beş çalışan, yönetim kurulu üyesi arkadaşım girecekti hapse. Onlar girince para ödenmiş sayılmıyor ki. Borçlularla ne yapacaktık? İlla hapis diyorsanız, sevinebilirsiniz, bir kez daha mahkum olursam Tayyip Erdoğan’ın açtığı 500 davanın herhangi birinden, gireceğim hapse sevinebilirsiniz o zaman.

    Kanaltürk satılmak zorunda mıydı?
    -Zorundaydı. Ne yazık ki. Ama yenisi onları daha da sıkıntıya sokacak. Şöyle düşünün Kurtuluş Savaşında ateşler içindeki çocuğunun üzerinden örtüsünü alıp top mermisi ıslanmasın diye mermiye saran anne bu hareketi yaparken hangi duygular içinde olabilir. Bundan sonrası için yapacaklarımız ancak kanaltürk satılarak yapılabilirdi. tıpkı o anne gibi davrandık vatan sağolsun dedik.


    Tuncay Özkan kanalla birlikte “Biz kaç kişiyiz “hareketini de sattı...
    -Zırva tevil götürmez. Kanal ayrı, Biz Kaç Kişiyiz ayrı. Kanal Biz, Biz Kaç Kişiyiz in yeni kanalı olacak. Hem de ne kanal. Görenler parmak ısıracak.

    Biz kaç lirayız, hatta biz kaç dolarız...
    -Bunu diyen erdemsizlerin amacı kendi siyasal yolculuklarına adam toplamak. Tuncay Özkan ile Biz Kaç Kişiyiz arasına girmek ve adam çalmak. Onlar hakkında en ağır hakaretleri ediyorum. Ama onlar alınmaz. Onlar Kanaltürk’e de, Tuncay Özkan’a da Biz Kaç Kişiyiz’e de karşı çıktılar, çıkacaklar, yarın başka şeyler yapacaklar. Onlar mı verdi Kanaltürk’ün parasını, onlar mı kurdu Biz Kaç Kişiyiz’i? Onlar kim oluyor ki? Hala faşizme yağ yakanlar onlar değil mi?
    Biz Kaç Kişiyiz karşısında yenilecekler. Bunu göreceğiz.

    Kanaltürk’ü satan Tuncay Özkan vatanı da satar...
    -Bunu söyleyen dostlar, evet asıl o dostlar sattılar bizi. Arkamızdan vurdular. Bizim "Vatan, Namus , Ahde Vefa" kavgamız büyüdükçe onlar da kendilerine gelecekler...

    Tuncay Özkan kendisini de mi sattı?
    -Tuncay Özkan‘ın ölüsü bırakırsa Mustafa Kemal’in sancağını, gelip tükürün mezarıma. Kanaltürk araçtı, amaç Türkiye’nin kurtuluşu. Bizi yolumuzdan kimse ve hiç bir oyun döndüremez. Ölmek var yılmak dönmek yok. Özgür ve tam bağımsız Türkiye için varız varolacağız.

    Tuncay Özkan gizli Fetullahçı mı?
    -Bu numara da bazı korkak solcu siyasetçilerle Fetullahçıların oyunu. Bunu söylüyorlar. Ama onlarla hesaplaştığımda, görecekler. Gizli , açık onlara gerçekleri göstereceğim... Gün gelecek...

    Tuncay Özkan Amerikan ajanıymış...
    -Bunu söyleyenler daha 22 temmuz öncesinde beni kahraman ilan ediyorlardı, kendileri için oy isterken. Utansınlar, aynaya nasıl bakacaklar.

    Tuncay Özkan Fetullahçılardan aldığı parayla bölünmeye yol açacak parti kuracak...
    -Bunlar öylesine bir kitle ki tam 26 yıldır aynı şeyi söyleyip bölünmeden aynı şeyi yapmaya devam ediyorlar. Onlara başarılar diliyorum. Çünkü ben artık iktidar istiyorum.

    Tuncay Özkan bölücüdür...
    -Hadi oradan diyorum...
    Aslında Tuncay Özkan ....?
    Bir halk çocuğu, devrimci, milliyetçi, devletçi, cumhuriyetçi, laik,halkçı ve anti emperyalist olarak ,bugün hüküm süren katiller demokrasisi, hırsızlar düzeninin bitmesini istiyor. Bunun için haksızdır. Evet Tuncay Özkan bunun için haksızdır.

    Tuncay Özkan’ın halkla buluşmasına engel olunması zorunluluktur. Çünkü halkla buluşur iktidara gelirse...
    Bunun için Tuncay Özkan’ a ve Biz Kaç Kişiyiz hareketine vurulmalıdır. Acımasızca vurulmalıdır. Yağmalanmak istenmelidir.
    Umutlar dağıtılmalıdır.
    Doğan güneş karartılmalıdır.
    Vatan...
    Namus...
    Ahde vefa...
    Ayaklar altına alınmalıdır...
    Buradan söylüyorum, kavga bu düzenin hırsız ve katilleriyle, Atatürk aydınlığını hakım kılmak isteyenler arasındadır.
    Bu kavgada bizim kaybetmemiz söz konusu dahi olamaz.
    Biz bu kavgayı kazanacağız.
    Mustafa Kemal, Sakarya’nın doğusuna çekildi diye savaş mı kaybetti?
    Biz onun neferleri, yurttaşları savaş kaybetmeyiz.
    Bu ilim, irfan ve vatan davasını da kaybetmeyeceğiz.
    Bir süre sonra Tuncay Özkan’ın yaptığının nasıl bir stratejik anlamı olduğunu herkes görecektir.

    Türkiye’nin, yeni çağının; bu en başlangıcında, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.Kimsenin kuşkusu olmasın.Türkiye ve Dünya, Türkiye’nin kurtuluşunun tanıklığını ederken, yeni başlangıcın gücünü de göreceklerdir.Korkunun krallığı yıkılacak ve korkak krallar devri bitecektir.Bu katiller demokrasisi hırsızlar düzeni mutlaka sona erecektir.
    Yaşasın özgür ve bağımsız Türkiye...

    Tuncay ÖZKAN

    Evet c/p şimdi eLemanın biri çıkıpta c/p yapıyo der yine geçenLerdede aynısı oLdu bu kadar yazıyı ben yazıyor değilim heraLde..!

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Kayıt Tarihi: 25/Temmuz/2002
    Erkek

    fethullahcılara sattı kanalı :)


    ftw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Mart/2004
    Erkek

    Anlamadıgım şu, bu adam bu kanalı satarken insanlardan alkışmı bekliyordu? yani sadece kendini satmadı tüm tuncay özkana deger veren tuncay özkanı adam yerine koyan insanlarıda sattı..

    ben zaten adamı başından tanımıştım. (bizkaçkişiyiz muhabbeti) (boş kişiler boş işlerler uğraşır ancak..) tabi ucunda iyi para var ama insanların bana olan degerini satmaktansa parasız kalırım daha iyi..

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Nisan/2007
    Erkek

    uGuR bunu yazdı:
    -----------------------------

    Anlamadıgım şu, bu adam bu kanalı satarken insanlardan alkışmı bekliyordu? yani sadece kendini satmadı tüm tuncay özkana deger veren tuncay özkanı adam yerine koyan insanlarıda sattı..

    ben zaten adamı başından tanımıştım. (bizkaçkişiyiz muhabbeti) (boş kişiler boş işlerler uğraşır ancak..) tabi ucunda iyi para var ama insanların bana olan degerini satmaktansa parasız kalırım daha iyi..


    -----------------------------
    Bence çok yanlış düşünüyorsun arkadaşım.

    Senin dediğin gibi olsaydı, adam silinir giderdi. Yeni bir atılım için elinde sermaye olması gerekir. Kendisi de kanalın bir araç olduğunu söylüyor. Önemli olan amaçtır, araç değil...

    Ben Tuncay ÖZKAN'ın iktidar tarafından zorlandığını ve iflas ettirmeye çalıştığı yönünde düşünüyorum. AKP nin bir sürü kirli çamaşırı meydana çıktı. Kim bilir daha neler var !!!

    Kurtuluş savaşında da ne hainlikler ne ihanetler oldu. Bunları bize aktarılan kadarıyla az çok biliyoruz. Elbette şu an görünür bir savaş içerisinde değiliz. Ancak; bizi cephede değil psikolojik olarak yıkmak ve bölmek isteyen çok fazla düşman olduğunu hepimiz biliyoruz. Fetullah Gülen gibi yardakçılar da bunların peydahlaması sonucu ortaya çıkıyor. Bunca zamandır "bize dokunmayan yılan bin yaşasın" mantığıyla hareket etmenin sonucu olarak, bu yılanlar farkettirmeden bizi bitiriyor. Bugün, Fettullah Gülen gibi kişiliksiz insanların arkasında duranlar, yarın bir gün onun kazığını yeyince akılları başlarına gelecek ama artık çok geç olacak. Bizim gibi milliyetçilerin, bu durum gerçekleşmeden ortadan kaldırılması yönünde düşünüyoruz.

    Siz sanıyor musunuz ki savaşlar pat diye ortaya çıkıyor? En yakını Kurtuluş Savaşı'mıza bakın. Sosyal ve piskolojik olarak ne hainler başımıza geçmeye çalıştı? İnsanlar ne hoca olarak bilinen kendini bilmezlerin ardından yürüdü? Sonuç ne oldu? Ben söyleyeyim, ATATÜRK savaş için milleti çağırınca eli silah tutan kadın erkek herkes katıldı. Bir zamanlar uğruna ölecekleri hocaları şeyhleri ortalığı karıştırdı, yurt dışına kaçtı. Ancak o zaman gerçekleri anlayabildiler...

    Arkadaşlar, konu biraz saptı biliyorum. Ama bunları söylemeden geçemeyeceğim. Dinimizde hoca, şeyh diye birşey yoktur aslında. Namaz kıldırabilecek her erkekten imam ve hoca olabilir. Şu ana kadar dışarıdaki gizli veya aleni düşmanlarımızın tümü, güzelim dinimizi kullandı. Kur'an'ımızda geçen sûreleri kafalarına göre yorumlayarak ve Kur'an-ı Kerim'e bağlılığını göstererek sempati kazanmaya çalıştılar. Kısmen de başarılı oldular. Ama aslında onların bağlı olduğu şey kutsal kitabımız değil, onları o mevkiye getirilmesine destek veren düşmanlardı...

    Çok sevgili (!) iktidarımız AKP ye gelelim. Sizce ne için üniversitelerde türbanı getirmeye kalktı? Ben söyleyeyim, üniversiteye türbanı getirirseniz, ayrımcılık başlar. Ayrımcılık beraberinde sınıflandırmayı getirir. Bu da gruplaşma ve bölünmeyi oluşturur ve ister inanın ister inanmayın, üniversitelerde artık şeyhler görmeye başlarız. Bu yeni yetişen neslimize neler yapar düşünün artık...

    Bir de, bazı kötü olarak nitelendirilen kişilerin yaptığı iyi şeyler söylenerek onları savunanlar var. Ben de şunu savunuyorum, elbette başımızdakiler göz göre göre yapacaklarını göstermek istemez. Dişe dokunur birkaç oluşumu destekler, birkaç küçük güzel faaliyet de kendisi ekler, milletin gözünü boyar. Ondan sonra ver elini toprak satışı... Gerçi bizim milletimizin büyük bir bölümünün gözünü boyamak için ALLAH demek yetiyor...

    Ayrıca şunu da belirtmeden edemeyeceğim. Çoğu kişinin iddaa ettiği gibi, ben türbanın dini bir gereklilik olduğuna inanmıyorum. Türbana karşı bir insan değilim ancak, türban hıristiyanların rahibelerinden özenti bir oluşum. Kutsal kitabımızda yalnızca namaz zamanı nasıl giyinilmesi gerektiğini ayrıntılı yazıyor. Onun dışında mahrem bölgelerini kapattığın her zaman düzgün giyinmiş olabilirsin. Tabii, bu devlet dairesine bikini ile gelinebilir anlamına gelmesin, konuyu saptırmasın kimse !

    Biliyorsunuz ki dünya üzerinde müslümanlık dışında hiçbir din geldiği gibi değil. Diğer kutsal kitapların indirildiği zamanlarda kendini din adamı olarak gören kişiler kafalarına göre değiştirmeleriyle sayelerinde Kur'an-ı Kerim'den başka geldiği gibi korunan bir din kalmadı. Ancak bu olayı da değiştiriyorlar yavaş yavaş. Bu türban ve yobazlık oluşumları da bu girişimlerin sonucu...

    Ülkemizin başına gelenler, tamamen cahillikten ileri gelmektedir. Çünkü cahil bir insanın tek dayanağı inancıdır, o inancı da saptırdığın an o insan senindir...

    Arkadaşlar bütün bunlar benim düşüncelerimdir, elbette katılan da olacaktır katılmayan da. Ancak bazı şeyleri sadece tek bir olaymış gibi düşünmeyin lütfen. Olayları daha geniş bir ölçüde anlamaya çalışın. Kimse kırılmasın, gücenmesin. Kimin işine gelir, kimin gelmez bilemem ama gerçek bu.


    Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Eylül/2007
    Erkek

    bu adam varya yüzsüz ve yalancının önde gideni!

    al sana kanıt

    o adam dediki sahte sahte ağlayarak ;

    bize reklam yaptırmadılar kanalımızı kapattık dedi,

     

    şerefsiz herif geldi bu sözün üstüne bide; yeni kanal açtı lan dallama madem reklam vermiyolar madem önünü kapatıyoşlar yeni kanalı neyle açıyon hıyar?

    bu milleti kandırmaya ne hakkın var senin sen kaç kişisin ?

     

    sadece senin sesin fazla çıkıyo yoksa siz HİÇBİŞEYSİNİZ...

Toplam Hit: 12580 Toplam Mesaj: 107