Kedi Isırdı, En Kötü Ne Olur?
-
3 gündür bi yavru kedicik evin önünde non stop 24 saat miyavliyodu. Almak için birkaç kere indim ama arabaların motorlarına giriyor.
Hem kafa şişiriyordu hemde biri arabasını çalıştıracak kıyma olacak diye bütün apartmandakiler tutmaya çalışmış becerememiş. ben uzun uğraşlar sonunda yakaladım. (HDD kurtarma olayı gibi oldu bu da)
Yemek, su verdim ben 10m uzaklaşana kadar yemiyordu, Sinsice saklanarak yaklaştım, 20 cm yakınına gelsem bile haywanda öyle bir refleks var ki yakalamak mümkün değil, gecenin 3 ü sabahın 5 i iki gündür bu hayvanı yakalamaya çalışıyorum.
Bugün karton kutu altına yemek koyup, ip bağlı sopayla destekleyip makarayla uzaktan çekerek kediyi kutuya hapsettim, fakat çıkarması da kolay değil tabi, üstten kutuyu açıp kediyi tutmak istediğimde haşırt diye bi ısırdı ama küçük kedi böyle ısıramaz aq yavru bu daha ama kanlar fışkırdı, sonra bi ısırık daha aldı koluma kadar kan içinde kaldım aq. Hemen kutuyu üstüne kapattım, Evden çelikten örülmüş kasap eldivenlerimi kapıp geldim

Hayvan birkaç ısırık daha almaya çalıştı ama etki etmiyor tabi sonradan pes etti.
Neyse hayvanı Harddisk kurtarma olayı için yaptığım plexiglas kutuya koydum şimdi, belki biraz insancıllaşır diye bekliyorum. Neyse konuya gelelim. Bu hayvan belli ki normal değil ve sağlam ısırdı, korkmalımıyım?
-
Kedi tirmigi (hastaligin adi) :\ diyabet var mi?
gokcan tarafından 07/Haz/14 00:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Haci yavru kedi kolay sen üstüne gitmedikçe birşey yapmaz sana biryeri evi belle bakacaksan muhattap olmadan yemini suyunu ver sonra alışır yavaş yavaş.Tetenoz aşısı olsan yeter heralde birşey diyemedim açıkcası.
-
-
Herhangi bir hastaligi yok ise geneldesorun olmaz ama derin bir isirik ve salyasindan bulasabilecek bakterileri gozonune alirsak enfeksiyon kapma riski yuksek dikkatli olmakda fayda var ole bisi olursa doktora pansuman vs yaptirilmali
-
dsjkfhjskdfhdfs :D
serefsizim sesli güldüm :D
-
Kuduz değilse bir şey olmaz.Bu arada satanist arkadaşlarım var PTT kargoyla yolla hocam ızgara yapsınlar garipler...
http://www.youtube.com/watch?v=MQ5b00ChqpE
mkyb tarafından 07/Haz/14 00:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Kediye bak yürek yemiş a.g :D
-
caps isteriz şeyhim :D
-
Hiç birşey olmaz merak etme. Beni 20 küsür senedir ısırıyorlar sıkıntı yok. :)
-
git hastaneye 1.tetanoz yapacaklar sonra 5 iğne verecekler 5 hafta 1 tane şeklnde az ateş yapar iğne
bişey olmaz sonra