folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kedi Isırdı, En Kötü Ne Olur?

Kedi Isırdı, En Kötü Ne Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

3 gündür bi yavru kedicik evin önünde non stop 24 saat miyavliyodu. Almak için birkaç kere indim ama arabaların motorlarına giriyor.

Hem kafa şişiriyordu hemde biri arabasını çalıştıracak kıyma olacak diye bütün apartmandakiler tutmaya çalışmış becerememiş. ben uzun uğraşlar sonunda yakaladım. (HDD kurtarma olayı gibi oldu bu da)

Yemek, su verdim ben 10m uzaklaşana kadar yemiyordu, Sinsice saklanarak yaklaştım, 20 cm yakınına gelsem bile haywanda öyle bir refleks var ki yakalamak mümkün değil, gecenin 3 ü sabahın 5 i iki gündür bu hayvanı yakalamaya çalışıyorum.

Bugün karton kutu altına yemek koyup, ip bağlı sopayla destekleyip makarayla uzaktan çekerek kediyi kutuya hapsettim, fakat çıkarması da kolay değil tabi, üstten kutuyu açıp kediyi tutmak istediğimde haşırt diye bi ısırdı ama küçük kedi böyle ısıramaz aq yavru bu daha ama kanlar fışkırdı, sonra bi ısırık daha aldı koluma kadar kan içinde kaldım aq. Hemen kutuyu üstüne kapattım, Evden çelikten örülmüş kasap  eldivenlerimi kapıp geldim

Hayvan birkaç ısırık daha almaya çalıştı ama etki etmiyor tabi sonradan pes etti.

Neyse hayvanı Harddisk kurtarma olayı için yaptığım plexiglas kutuya koydum şimdi, belki biraz insancıllaşır diye bekliyorum. Neyse konuya gelelim. Bu hayvan belli ki normal değil ve sağlam ısırdı, korkmalımıyım?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Kedi tirmigi (hastaligin adi) :\ diyabet var mi?

gokcan tarafından 07/Haz/14 00:34 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Haci yavru kedi kolay sen üstüne gitmedikçe birşey yapmaz sana biryeri evi belle bakacaksan muhattap olmadan yemini suyunu ver sonra alışır yavaş yavaş.Tetenoz aşısı olsan yeter heralde birşey diyemedim açıkcası.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

şeyh bırak keselim!!!!

dat catman bro o.O

hsyN tarafından 07/Haz/14 00:29 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Herhangi bir hastaligi yok ise geneldesorun olmaz ama derin bir isirik ve salyasindan bulasabilecek bakterileri gozonune alirsak enfeksiyon kapma riski yuksek dikkatli olmakda fayda var ole bisi olursa doktora pansuman vs yaptirilmali

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

dsjkfhjskdfhdfs :D 

serefsizim sesli güldüm :D

[22817//kaanabak]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kuduz değilse bir şey olmaz.Bu arada satanist arkadaşlarım var PTT kargoyla yolla hocam ızgara yapsınlar garipler...

http://www.youtube.com/watch?v=MQ5b00ChqpE

mkyb tarafından 07/Haz/14 00:31 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Kediye bak yürek yemiş a.g :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

caps isteriz şeyhim :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Hiç birşey olmaz merak etme. Beni 20 küsür senedir ısırıyorlar sıkıntı yok. :)

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

git hastaneye 1.tetanoz yapacaklar sonra 5 iğne verecekler 5 hafta 1 tane şeklnde az ateş yapar iğne 

bişey olmaz sonra

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 14584 Toplam Mesaj: 99