Kedi Isırdı, En Kötü Ne Olur?
-
şeyh harbiden o yavrucak zarar verecek gibi durmuyo sendeki ekipmandan korkup imana gelmiştir zatn :D
anil tarafından 07/Haz/14 00:51 tarihinde düzenlenmiştir -
iğneye falan gerek yok eczaneye git enfeksiyona karşı bi merhem vs. alırsın tamamdır (%60 ona bile gerek yok)
-
Seyh ilk postumdaki hastaligin belirtilerine bak
-
bişey olmaz şeyh
-
HolyOne bunu yazdı
Caps da koydum beyler, wallahi abartmiorum parmaimdan akan kan koluma kadar geldi böle yırtıcı bi haywan olamaz
Doktora gitmem simdi de ne olursa gitmeliyim acabahocam çok iyiymiş foto :D
da sen böyle yaparsan hayvan daha çok korkar bırak tek başına kalsın şimdi elleme ufacık hayvan elbette korkup savunma içgüdüsü olarak saldırıyor.
kedı ısırıgından bırsey olmaz korkma benı klınıkde onlarca defa ısırmıslardır :) pm attım zaten sana . ugrasma kedıyle sımdılık bırak uyusun sonra yavas yavas yaklasırsın . su elındekını de bırak normal ınsan bıle tırsar :D
-
Şeyh hemen bu gece herhangi bir devlet hastanesinin aciline gidiyorsun. Sen daha kedi demeden onlar kuduz protokolünü başlatırlar. Birisi hemen olmak üzere muhtemelen 5 doz iğne olacaksın. Koldan yaparlar korkma. Ayrıca sana bir aşı kartı verecekler. Her aşıya gittiğinde onu da götürecek, daha sonra da 2 yıl o kartı saklayacaksın. Daha sonra bir daha başına böyle bir şey geldiğinde o kartıda götüreceksin. Bu seferde 3 doz hatırlatma aşısı yapacaklardır.
Hemen git diyorum çünkü belli bir süreyi geçerse acilden aşı yapmazlar. İntaniye uzmanına sevk ederler. Peki gitmezsen ne olur ? %99 o hayvan da kuduz yoktur. Ama diğer %1 ihtimal gerçekleşirse %100 ölürsün...
-
karabudun bunu yazdı
Şeyh hemen bu gece herhangi bir devlet hastanesinin aciline gidiyorsun. Sen daha kedi demeden onlar kuduz protokolünü başlatırlar. Birisi hemen olmak üzere muhtemelen 5 doz iğne olacaksın. Koldan yaparlar korkma. Ayrıca sana bir aşı kartı verecekler. Her aşıya gittiğinde onu da götürecek, daha sonra da 2 yıl o kartı saklayacaksın. Daha sonra bir daha başına böyle bir şey geldiğinde o kartıda götüreceksin. Bu seferde 3 doz hatırlatma aşısı yapacaklardır.
Hemen git diyorum çünkü belli bir süreyi geçerse acilden aşı yapmazlar. İntaniye uzmanına sevk ederler. Peki gitmezsen ne olur ? %99 o hayvan da kuduz yoktur. Ama diğer %1 ihtimal gerçekleşirse %100 ölürsün...
Sonra şeyh kudurdu diye konu açarlar :D
-
torpedo_XL bunu yazdıkarabudun bunu yazdı
Sonra şeyh kudurdu diye konu açarlar :D
Hele bir de caps olursa işe bak...
-
şıh boşver doktoru falan bir murakabeye dal bakalım ne görüceksin he yok ben o kadar şıh değilim diyorsan bilemiyeceğm .d
-
arkadaş bişey olmaz demeyin belli mi olur hayvanda bi hastalık kuduz uyuz bişey vardır sonucu kötü olabilir. acile gidip bi aşı yaptırmak cok zor değil bence.
zaten ülkenin insanların başına gelen belalar felaketler böyle ihmaller yüzünden oluyo hep. şeyh git ve o aşıyı yaptır :)