Kedi Isırdı, En Kötü Ne Olur?
-
kedi tırmığı hastalığı ve kuduz bulaşma ihtimali teorik olarak var. Bişey olmaz ama sen yine her şeyi sağlama alayım diyosan 1. 3. 7. günler olmak üzere kuduz aşını yaptır bu sürede kedi ölmezse risk yok demektir, kediye bişey olursa ya da ölüp ölmediğine bakamazsan garanti olması için 14 ve 28. günlerde de aşı olacaksın.
kedi trımığı hastalığı da lenf nodlarında şişlik ve ateş yapar sadece pek büyütülecek bi durum oluşturmaz.
Bütün bu ihtimaller en kötüsü üzerine tabi
-
abi o değilde o eldivenleri ne diye almıştın onu çok merak ettim kim durduk yere çelik eldiven alır ki :)
-
Holyone sende tam tesisat varmış çelikten örülme eldivenler v.s aynı hannibal benzettim seni vur kur parçala :)
-
Hocalar eldivenler gezi parkı gösterileri zamanında iş güvenliği mağazasından gazmaskesi almak için gittiğimde gözüme ilişti.
Gereksiz şeylere karşı hep ilgi duymuşumdur hemen aldım. Bigün işe yarıycağını biliodum=)
Bunları takınca kesinlikle bışçak fln elinize zarar vermiyor. Yanlız kedinin dişleri çok ince olduğundan azcık da olsa batabiliyor (Fakat eldivensiz olsam parmağı bile koparabilir öyle ısıroyo yawsak).
-
HolyOne bunu yazdı
Hocalar eldivenler gezi parkı gösterileri zamanında iş güvenliği mağazasından gazmaskesi almak için gittiğimde gözüme ilişti.
Gereksiz şeylere karşı hep ilgi duymuşumdur hemen aldım. Bigün işe yarıycağını biliodum=)
Bunları takınca kesinlikle bışçak fln elinize zarar vermiyor. Yanlız kedinin dişleri çok ince olduğundan azcık da olsa batabiliyor (Fakat eldivensiz olsam parmağı bile koparabilir öyle ısıroyo yawsak).
şeyhim nerden ne kadara aldın acaba birde bunla adam dövülürmü nasıl hissediyorsun elindeyken
-
bu haber aklıma geldi.
Kedinin ısırdığı genç öldü
Beykoz´da bir fast food restoranda çalışan Savaş Öztürk, hastalıklı bir kedinin ısırması sonucu ender rastlanılan ´Weil Hastalığı´na yakalanarak hayatını kaybetti.
Yapılan tetkiklerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmayınca ´kuduz´ ve ´tetanoz´ aşıları yapılan Öztürk taburcu edildi. Ancak durumunda bir iyileşme olmayan ve ishal, kusma, ateş ve titreme şikayetleri beliren Öztürk tekrar Beykoz Devlet Hastanesi´ne getirildi. Ardından Çapa Tıp Fakültesi Acil Dahiliye Ünitesi´ne sevk edildi. Yapılan kapsamlı tetkikler sonucu ´Weil Hastalığı´ teşhisi konulan Öztürk, 14 gün sonra yaşamını yitirdi.
http://www.haber7.com/guncel/haber/273023-kedinin-isirdigi-genc-oldu
-
Hacı rakip tarikatların oyunu bu, buglu kod yazmayan yüce şeyhin bileğini bükemeyen iç ve dış mihraklar kedi görünümünde nifak sokup emellerine ulaşmış görünüyorlar..
Her tür hastalık + ölüm olabilir en kötü.
O yüzden kediciği de al hastaneye git hocam bir an evvel, bir kedi ne olacak deme.
Geçmiş Olsun.
Müridlerin Duaları Seninle...
-
Caps çok iyiymiş yalnız elini görünce bilim kurgu filmleri aklıma geldi. Çok iyi poz.
-
tanıdığımın başına da geldi böyle bir olay. kendi kedileri tırmalamıştı hastaneye gittiler kuduz aşısı felan yaptırdılar. bir de kedi hakkında bir sürü muhabbet tutanak gibi bir şey tutmuşlar. kimin kedisi şikayetçi misin kediyi görmek istemişler bunun gibi bir sürü muhabbet...
-
Kedi besleyen biri olarak, 2 aylıktan önce bünyeleri mikrobu kabul etmiyo diyebilirim.
kedinin agzı antibakteriyel olduğu için de korkma şeyh hiç bişi olmaz.
sadece diş geçirdiği yeri dezenfekte et ki hawadan mikrop almasın