folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kedi Isırdı, En Kötü Ne Olur?

Kedi Isırdı, En Kötü Ne Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bukalemun
    bukalemun's avatar
    Erkek

kedi tırmığı hastalığı ve kuduz bulaşma ihtimali teorik olarak var. Bişey olmaz ama sen yine her şeyi sağlama alayım diyosan 1. 3. 7. günler olmak üzere kuduz aşını yaptır bu sürede kedi ölmezse risk yok demektir, kediye bişey olursa ya da ölüp ölmediğine bakamazsan garanti olması için 14 ve 28. günlerde de aşı olacaksın.

kedi trımığı hastalığı da lenf nodlarında şişlik ve ateş yapar sadece pek büyütülecek bi durum oluşturmaz.

Bütün bu ihtimaller en kötüsü üzerine tabi

There is no life without struggle
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

abi o değilde o eldivenleri ne diye almıştın onu çok merak ettim kim durduk yere çelik eldiven alır ki :) 

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Holyone sende tam tesisat varmış çelikten örülme eldivenler v.s aynı hannibal benzettim seni vur kur parçala :)

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocalar eldivenler gezi parkı gösterileri zamanında iş güvenliği mağazasından gazmaskesi almak için gittiğimde gözüme ilişti.

Gereksiz şeylere karşı hep ilgi duymuşumdur hemen aldım. Bigün işe yarıycağını biliodum=)

Bunları takınca kesinlikle bışçak fln elinize zarar vermiyor. Yanlız kedinin dişleri çok ince olduğundan azcık da olsa batabiliyor (Fakat eldivensiz olsam parmağı bile koparabilir öyle ısıroyo yawsak).

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hocalar eldivenler gezi parkı gösterileri zamanında iş güvenliği mağazasından gazmaskesi almak için gittiğimde gözüme ilişti.

Gereksiz şeylere karşı hep ilgi duymuşumdur hemen aldım. Bigün işe yarıycağını biliodum=)

Bunları takınca kesinlikle bışçak fln elinize zarar vermiyor. Yanlız kedinin dişleri çok ince olduğundan azcık da olsa batabiliyor (Fakat eldivensiz olsam parmağı bile koparabilir öyle ısıroyo yawsak).

şeyhim nerden ne kadara aldın acaba birde bunla adam dövülürmü nasıl hissediyorsun elindeyken

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

bu haber aklıma geldi.

Kedinin ısırdığı genç öldü

Beykoz´da bir fast food restoranda çalışan Savaş Öztürk, hastalıklı bir kedinin ısırması sonucu ender rastlanılan ´Weil Hastalığı´na yakalanarak hayatını kaybetti.

Yapılan tetkiklerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmayınca ´kuduz´ ve ´tetanoz´ aşıları yapılan Öztürk taburcu edildi. Ancak durumunda bir iyileşme olmayan ve ishal, kusma, ateş ve titreme şikayetleri beliren Öztürk tekrar Beykoz Devlet Hastanesi´ne getirildi. Ardından Çapa Tıp Fakültesi Acil Dahiliye Ünitesi´ne sevk edildi. Yapılan kapsamlı tetkikler sonucu ´Weil Hastalığı´ teşhisi konulan Öztürk, 14 gün sonra yaşamını yitirdi. 

http://www.haber7.com/guncel/haber/273023-kedinin-isirdigi-genc-oldu

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Hacı rakip tarikatların oyunu bu, buglu kod yazmayan yüce şeyhin bileğini bükemeyen iç ve dış mihraklar kedi görünümünde nifak sokup emellerine ulaşmış görünüyorlar..

Her tür hastalık + ölüm olabilir en kötü.

O yüzden kediciği de al hastaneye git hocam bir an evvel, bir kedi ne olacak deme.

Geçmiş Olsun.

Müridlerin Duaları Seninle...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Caps çok iyiymiş yalnız elini görünce bilim kurgu filmleri aklıma geldi. Çok iyi poz.

Şafak 1152!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocketadam
    rocketadam's avatar
    Erkek

tanıdığımın başına da geldi böyle bir olay. kendi kedileri tırmalamıştı hastaneye gittiler kuduz aşısı felan yaptırdılar. bir de kedi hakkında bir sürü muhabbet tutanak gibi bir şey tutmuşlar. kimin kedisi şikayetçi misin kediyi görmek istemişler bunun gibi bir sürü muhabbet...

Bir milletin zenginliği hisse senetleri değil, hissi senetleridir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

Kedi besleyen biri olarak, 2 aylıktan önce bünyeleri mikrobu kabul etmiyo diyebilirim.

kedinin agzı antibakteriyel olduğu için de korkma şeyh hiç bişi olmaz.

sadece diş geçirdiği yeri dezenfekte et ki hawadan  mikrop almasın

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 14602 Toplam Mesaj: 99