Kedi Isırdı, En Kötü Ne Olur?
-
en kötü ihtimal bi sonraki marta kadar işlevsiz kalırsın :D
-
hiçbişey olmaz (ama kuduz mikrobuna karşı sen yine hastaneye başvur.) o yaştaki kedi çok çabuk evcilleşir. elimde olsa şimdiye evcilleştirmiştim.
sürekli dokun ona sev evcilleşir çene altını ve sırtını okşarsan mırıltıları 2 3 saatte duyarsın :)
-
kendine iğne aşı bişe vurdurma olayları hayvan ortalıkta yoksa yapılır,
al kediyi götür bi veterinere, ısırınca bulaşacak hastalığı falan var mı öğren,
kendini kobay edeceğine kediyi kobay et.
-
Sokak kedisi,yavru, vucudu olabildiğince hastalığı virüs bakteri herşeyi barındırır,normalden daha fazla olur.Çünkü iyi beslenen aşısı olan sağlıklı bir kedi olmadığından vucuduna giren veye vucudunda barındırdığı hastalıkları bloke edemez en iyi ihtimal kendisine birşey yapmayacak kadar savunabilir, zaten birçok yavru kedi bu vb hastalıklardan ölür, doğanın kanunu aynı köpeklerin kanlı ishal diş çıkarmada öldüğü gibi, yoksa 6 tane doğuruyo herkedi doğal seçilim olmasa ne olurdu sokaklar
Kısacası,kuduz olmasa bile, ki mümkün değil yoktur, kötü düşünürsen en iyi ihtimal mantar kaparsın, oranda buranda kıllar düşer kafandaki saçlar eksilir veya kaşınır durursun, en kötü ihtimalse karaciğerinde leke olur(hastalığın adını bilmiyorum) ölmesen bile öldü diye helvanı yeriz.
Mantar hemen her kedide vardır(sokakdakilerde özellikle) ama bizdede vardır ancak vucut bununla baş edebildiğinden kuluckada kalır ancakiyoksa köylülerın hepsınde saçkıran olmalı, ama bu mantarlar felan boyle çelimsiz kedilerde güçlenir sonra sana geçerse kötü olur, daha geçen hafta bostancı sahılde kendini sevdiren bir kediyi sevdim alnında değişik bişey vadı ,şuan sağ kolumda nokta nokta kaparıklar var 4 5 tane ve kaşıyarak kanatıyorum
Ama tabi bunlar kötü ihtimal,kediyi götürüp bir baktırsan kendınde bir aşı olsan bence çok uğraştırmaz,tırmalama demiyosun,dişini geçirmiş, girilecek bir risk gibi değil
-
coLin bunu yazdı
bak buna kimse şaşırmamış :D benimde aklıma geldiydi napıyor çelikle örülmüş eldiveni aq diye :D
-
DuPi bunu yazdı
hiçbişey olmaz (ama kuduz mikrobuna karşı sen yine hastaneye başvur.) o yaştaki kedi çok çabuk evcilleşir. elimde olsa şimdiye evcilleştirmiştim.
sürekli dokun ona sev evcilleşir çene altını ve sırtını okşarsan mırıltıları 2 3 saatte duyarsın :)
Elimi o kutuya soktuğum anda parçalıyor hocam neden bahsediosun sen =)
bi koseye kapanıyor hic ayrilmio ordan, hem korkuo hem saldirio
-
Geçenlerde trafikteyim önümde siyah renk bir volkswagen caddy durdu, adam caddy yazısının üstüne nankör yazdırmıştı, bu kedilerin hepsi böyle hepsi şerefsiz,
-
Sen de onu ısırsaydın şeyhim .. Sosyal medyada fenomen olurduk..
Satanist Tarikat Şeyhi , müritleri için kedi yakaldı vs vs .
asdadhgfasd asdf
:D
-
O tür ortamlar da mı kurtarıyorsun HDD leri :)
-
HolyOne bunu yazdıDuPi bunu yazdı
Elimi o kutuya soktuğum anda parçalıyor hocam neden bahsediosun sen =)
bi koseye kapanıyor hic ayrilmio ordan, hem korkuo hem saldirio
kedilerde kuduz bir köşeye sinip kalma saklanmaya çalışma şeklinde başlıyormuş netteki araştırmam bu yönde