folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kedi Isırdı, En Kötü Ne Olur?

Kedi Isırdı, En Kötü Ne Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

en kötü ihtimal bi sonraki marta kadar işlevsiz kalırsın :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

hiçbişey olmaz (ama kuduz mikrobuna karşı sen yine hastaneye başvur.) o yaştaki kedi çok çabuk evcilleşir. elimde olsa şimdiye evcilleştirmiştim.

sürekli dokun ona sev evcilleşir çene altını ve sırtını okşarsan mırıltıları 2 3 saatte duyarsın :)

Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

kendine iğne aşı bişe vurdurma olayları hayvan ortalıkta yoksa yapılır,

al kediyi götür bi veterinere, ısırınca bulaşacak hastalığı falan var mı öğren,

kendini kobay edeceğine kediyi kobay et.

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Sokak kedisi,yavru,  vucudu  olabildiğince hastalığı virüs bakteri herşeyi barındırır,normalden daha fazla olur.Çünkü iyi beslenen aşısı olan sağlıklı bir kedi olmadığından vucuduna giren veye vucudunda barındırdığı hastalıkları  bloke edemez en iyi ihtimal kendisine birşey yapmayacak  kadar  savunabilir, zaten birçok yavru kedi  bu vb hastalıklardan ölür, doğanın kanunu aynı köpeklerin kanlı ishal diş çıkarmada öldüğü gibi, yoksa 6 tane doğuruyo herkedi doğal seçilim olmasa ne olurdu sokaklar

Kısacası,kuduz olmasa bile, ki mümkün değil yoktur,  kötü düşünürsen en iyi ihtimal mantar kaparsın, oranda buranda kıllar düşer kafandaki saçlar eksilir veya kaşınır durursun, en kötü ihtimalse karaciğerinde leke olur(hastalığın adını bilmiyorum) ölmesen bile öldü diye helvanı yeriz.

Mantar hemen her kedide vardır(sokakdakilerde özellikle) ama bizdede vardır ancak vucut bununla baş edebildiğinden kuluckada kalır ancakiyoksa köylülerın hepsınde saçkıran olmalı, ama bu mantarlar felan boyle çelimsiz kedilerde güçlenir sonra sana geçerse kötü olur, daha geçen hafta bostancı sahılde kendini sevdiren bir kediyi sevdim alnında değişik bişey vadı ,şuan sağ kolumda nokta nokta kaparıklar var 4 5 tane ve kaşıyarak kanatıyorum

Ama tabi bunlar kötü ihtimal,kediyi götürüp bir baktırsan kendınde bir aşı olsan bence çok uğraştırmaz,tırmalama demiyosun,dişini geçirmiş, girilecek bir risk gibi değil

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı

kasap eldiveni mi bulunduruyorsun evde :D

http://www.youtube.com/watch?v=HoxwTRjpiq8

bak buna kimse şaşırmamış :D benimde aklıma geldiydi napıyor çelikle örülmüş eldiveni aq diye :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    DuPi bunu yazdı

hiçbişey olmaz (ama kuduz mikrobuna karşı sen yine hastaneye başvur.) o yaştaki kedi çok çabuk evcilleşir. elimde olsa şimdiye evcilleştirmiştim.

sürekli dokun ona sev evcilleşir çene altını ve sırtını okşarsan mırıltıları 2 3 saatte duyarsın :)

Elimi o kutuya soktuğum anda parçalıyor hocam neden bahsediosun sen =)

bi koseye kapanıyor hic ayrilmio ordan, hem korkuo hem saldirio

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Geçenlerde trafikteyim önümde siyah renk bir volkswagen caddy durdu, adam caddy yazısının üstüne nankör yazdırmıştı, bu kedilerin hepsi böyle hepsi şerefsiz,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Sen de onu ısırsaydın şeyhim .. Sosyal medyada fenomen olurduk..

Satanist Tarikat Şeyhi , müritleri için kedi yakaldı vs vs .

asdadhgfasd asdf

:D

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

O tür ortamlar da mı kurtarıyorsun HDD leri :)

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    HolyOne bunu yazdı
    DuPi bunu yazdı

Elimi o kutuya soktuğum anda parçalıyor hocam neden bahsediosun sen =)

bi koseye kapanıyor hic ayrilmio ordan, hem korkuo hem saldirio

kedilerde kuduz bir köşeye sinip kalma saklanmaya çalışma şeklinde başlıyormuş netteki araştırmam bu yönde

Toplam Hit: 14606 Toplam Mesaj: 99