Kedi Isırdı, En Kötü Ne Olur?
-
Şeyh tırmalasa sorun yok ama ısırması tehlikeli acile tez vakit git bence hatta şimdi giyin çık arkandan yaş tutanın olmaz böyle bişeyden ölürsen
-
ben olsam o kadar kan akıyorsa direk kedi ile birlikte acile giderdim. belli mi olur sokak kedisi. ayrıca eğer kedi kendini sevdirmiyorsa, o kedi gelip senin ayaklarının etrafında dolanmadıkca illagal yollarla yakşalmayacaktın. yoksa sonu böyle olur. benimde öyle bi kedim var sanırım 2 yaşında evin dışında yaşıyor. gördüğümde gel pisi dediğimde gelirse severim gelmezse ben gidersem illa bi hareket çekerdi bana :D her kedi kendini sevdirmez. ayrıca kediyi ensesinden tutarsan bi pok yiyemez. kitlenip kalıyor öyle.

bak kitlenmiş kedi :D
-
Gece gece anlatıma kahkaha attım :D
Kuduz ıhtımalıne karsı nolursa olsun bır hastaneye gıt seyh :D
-
Sana bisey soyliyeyimmi, hiç bir cacık olmaz.
-
Benim teyzemin oğlunuda ısırdıydı yavru kedi ( bu kadar ufak değildi o) tabii doktora falan gitmedi iki uc gun sonra böbreklerinde agri magri basladi a.q lasy virusumu ne kapmis kediden nalet olasica sey bobreklerde agri yapiyormus bazi hastalarda karacigerede vurabiliyormus duruma gore serum veriyorlar ileriki evrelerde bovregi veya karacigerin bir kismini bile alabiliyorlarmis. Gecmis olsun azrail geldimi şeyh falan dinlemez tirpani sokar benden demesi.
-
bence kedi kuduz
-
kuduz olan hayvanın belirtileri olması lazım hocam...hareketleri vs vs farklı oluolar.
kediyi kendi halinde bıraktıgın zaman ne yapıyor ona göre yorumla.ama bi kedi içinde seni kaybetmeyelim ha!
-
Yavru kedide kuduz muduz olmaz. Hocam ama hastaneye gidersen tetanoz aşısı yaparlar. O hayvanın saldırganlığı korkusundan kaynaklıdır. Köpekler de bile kuduz görünme olasılığı şu dönemde çok az. Korkacak bişey yok yani.
Edit: Hayvanı tedirgin edecek şeylerle yaklaşma, hatta eve bırak bi köşeye gider pısar, önüne yiyecek aç bitir salam peynir vs varsa koy ve hiç ilgilenme. O bulunduğu ortama alışıp senden zarar gelmiyeceğini anladığında, saldırganlığı, çekingenliği kalmıyacaktır.
saftiriksincap tarafından 07/Haz/14 03:35 tarihinde düzenlenmiştir -
youtube'da sokak köpeklerini kurtaran yabancı bir şirket gibi hayvanseverler var saldırgan hayvanı ilk baş köpek yakalama aparatıyla yakalıyor sonra kafasını uzaklaştırıp eliyle seviyor gıdısını seviyor sonra kafasını serbest bırakıyor biraz daha seviyor sonra yemek su derken alışıyor korkmuş hayvan saldırgan olur unutmayalım , mutlu hayvan gözlerinden belli olur :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=QNnyXXj7Cf8
Abi bence sarıya falan boyayıp modifiye yap. Birde 240 volt elektriği verdin mi tamamdır. :)