folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kedi Isırdı, En Kötü Ne Olur?

Kedi Isırdı, En Kötü Ne Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Şeyh tırmalasa sorun yok  ama ısırması tehlikeli  acile tez vakit git bence hatta şimdi giyin çık arkandan yaş tutanın olmaz böyle bişeyden ölürsen

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

ben olsam o kadar kan akıyorsa direk kedi ile birlikte acile giderdim. belli mi olur sokak kedisi. ayrıca eğer kedi kendini sevdirmiyorsa, o kedi gelip senin ayaklarının etrafında dolanmadıkca illagal yollarla yakşalmayacaktın. yoksa sonu böyle olur. benimde öyle bi kedim var  sanırım 2 yaşında evin dışında yaşıyor. gördüğümde gel pisi dediğimde gelirse severim gelmezse ben gidersem illa bi hareket çekerdi bana :D her kedi kendini sevdirmez. ayrıca kediyi ensesinden tutarsan bi pok yiyemez. kitlenip kalıyor öyle.

res

bak kitlenmiş kedi :D

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Gece gece anlatıma kahkaha attım :D

Kuduz ıhtımalıne karsı nolursa olsun bır hastaneye gıt seyh :D

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek

Sana bisey soyliyeyimmi, hiç bir cacık olmaz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim teyzemin oğlunuda ısırdıydı yavru kedi ( bu kadar ufak değildi o) tabii doktora falan gitmedi iki uc gun sonra böbreklerinde agri magri basladi a.q lasy virusumu ne kapmis kediden nalet olasica sey bobreklerde agri yapiyormus bazi hastalarda karacigerede vurabiliyormus duruma gore serum veriyorlar ileriki evrelerde bovregi veya karacigerin bir kismini bile alabiliyorlarmis. Gecmis olsun azrail geldimi şeyh falan dinlemez tirpani sokar benden demesi.

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

bence kedi kuduz

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

kuduz olan hayvanın belirtileri olması lazım hocam...hareketleri vs vs farklı oluolar.

kediyi kendi halinde bıraktıgın zaman ne yapıyor ona göre yorumla.ama bi kedi içinde seni kaybetmeyelim ha!

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

Yavru kedide kuduz muduz olmaz. Hocam ama hastaneye gidersen tetanoz aşısı yaparlar. O hayvanın saldırganlığı korkusundan kaynaklıdır. Köpekler de bile kuduz görünme olasılığı şu dönemde çok az. Korkacak bişey yok yani.

Edit: Hayvanı tedirgin edecek şeylerle yaklaşma, hatta eve bırak bi köşeye gider pısar, önüne yiyecek aç bitir salam peynir vs varsa koy ve hiç ilgilenme. O bulunduğu ortama alışıp senden zarar gelmiyeceğini anladığında, saldırganlığı, çekingenliği kalmıyacaktır.

saftiriksincap tarafından 07/Haz/14 03:35 tarihinde düzenlenmiştir

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

youtube'da sokak köpeklerini kurtaran  yabancı bir şirket gibi hayvanseverler var saldırgan hayvanı ilk baş köpek yakalama aparatıyla yakalıyor sonra  kafasını uzaklaştırıp eliyle seviyor gıdısını seviyor sonra kafasını serbest bırakıyor biraz daha seviyor sonra yemek su derken alışıyor korkmuş hayvan saldırgan olur unutmayalım , mutlu hayvan gözlerinden belli olur :)

....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=QNnyXXj7Cf8

Abi bence sarıya falan boyayıp modifiye yap. Birde 240 volt elektriği verdin mi tamamdır. :) 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 14592 Toplam Mesaj: 99