Kedi Isırdı, En Kötü Ne Olur?
-
Sserkan bunu yazdı
Kediye bak yürek yemiş a.g :D
Bu çok iyi amk :D
-
HolyOne bunu yazdı
Hocalar eldivenler gezi parkı gösterileri zamanında iş güvenliği mağazasından gazmaskesi almak için gittiğimde gözüme ilişti.
Gereksiz şeylere karşı hep ilgi duymuşumdur hemen aldım. Bigün işe yarıycağını biliodum=)
Bunları takınca kesinlikle bışçak fln elinize zarar vermiyor. Yanlız kedinin dişleri çok ince olduğundan azcık da olsa batabiliyor (Fakat eldivensiz olsam parmağı bile koparabilir öyle ısıroyo yawsak).
Yavşak? :D
-
HolyOne bunu yazdı
Hocalar eldivenler gezi parkı gösterileri zamanında iş güvenliği mağazasından gazmaskesi almak için gittiğimde gözüme ilişti.
Gereksiz şeylere karşı hep ilgi duymuşumdur hemen aldım. Bigün işe yarıycağını biliodum=)
Bunları takınca kesinlikle bışçak fln elinize zarar vermiyor. Yanlız kedinin dişleri çok ince olduğundan azcık da olsa batabiliyor (Fakat eldivensiz olsam parmağı bile koparabilir öyle ısıroyo yawsak).
Valla bu derece ısırıyorsa bencede git ol aşılarını şeyh, bu kadarı normal değil. Ancak o kuvözde daha fazla tutarsan evcilleşmekten öte yabanileşecek o kedi, ya başına kötü birşeyler gelmiş ondan böyle olmuş o hayvan ya bir tür rahatsızlığı var. O yaşta kedi bu kadar saldırgan olmaz. Bunların hiçbiri değilse senin yerinde olsam o kediyi bırakmazdım, ilerde köpek kovalayan kedilerden biri filan olur, senin gibi normal üstü bir kedin olur:)
-
en kötü kuduz yada enfeksiyondan ölürsün hocam
en iyi spiderman olayı gibi Catman olabilirsin
-
kesin isko'nun kedisi.
-
bunlar trafoya giren cinslerden şeyh, o yüzden agresif yani.
-
tüyler feci kabarmış, o küvöz n öle :D
irileşince bütün cazibesini kaybediyo bu kediler yau.. -
Draenei bunu yazdı
benimde öyle bi kedim var sanırım 2 yaşında evin dışında yaşıyor. gördüğümde gel pisi dediğimde gelirse severim

-
geçmiş olsun
kediyi veterinere götür
kendin de doktora git.
eldiveni boşverde o cam düzenek ne içindi acep? kimse merak etmemiş
-
futurist bunu yazdı
geçmiş olsun
kediyi veterinere götür
kendin de doktora git.
eldiveni boşverde o cam düzenek ne içindi acep? kimse merak etmemiş
Yanlış hatırlamıyorsam Şeyhin harddisk konusunda geçiyordu.
188875 numaralı konuya bak.
14 gün geç kalmışsın.