folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kedi Isırdı, En Kötü Ne Olur?

Kedi Isırdı, En Kötü Ne Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Sserkan bunu yazdı

Kediye bak yürek yemiş a.g :D 

Bu çok iyi amk :D

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hocalar eldivenler gezi parkı gösterileri zamanında iş güvenliği mağazasından gazmaskesi almak için gittiğimde gözüme ilişti.

Gereksiz şeylere karşı hep ilgi duymuşumdur hemen aldım. Bigün işe yarıycağını biliodum=)

Bunları takınca kesinlikle bışçak fln elinize zarar vermiyor. Yanlız kedinin dişleri çok ince olduğundan azcık da olsa batabiliyor (Fakat eldivensiz olsam parmağı bile koparabilir öyle ısıroyo yawsak).

Yavşak? :D

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hocalar eldivenler gezi parkı gösterileri zamanında iş güvenliği mağazasından gazmaskesi almak için gittiğimde gözüme ilişti.

Gereksiz şeylere karşı hep ilgi duymuşumdur hemen aldım. Bigün işe yarıycağını biliodum=)

Bunları takınca kesinlikle bışçak fln elinize zarar vermiyor. Yanlız kedinin dişleri çok ince olduğundan azcık da olsa batabiliyor (Fakat eldivensiz olsam parmağı bile koparabilir öyle ısıroyo yawsak).

Valla bu derece ısırıyorsa bencede git ol aşılarını şeyh, bu kadarı normal değil. Ancak o kuvözde daha fazla tutarsan evcilleşmekten öte yabanileşecek o kedi, ya başına kötü birşeyler gelmiş ondan böyle olmuş o hayvan ya bir tür rahatsızlığı var. O yaşta kedi bu kadar saldırgan olmaz. Bunların hiçbiri değilse senin yerinde olsam o kediyi bırakmazdım, ilerde köpek kovalayan kedilerden biri filan olur, senin gibi normal üstü bir kedin olur:)

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

en kötü kuduz yada enfeksiyondan ölürsün hocam

en iyi spiderman olayı  gibi Catman olabilirsin

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kesin isko'nun kedisi.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berk93
    berk93's avatar
    Erkek

bunlar trafoya giren cinslerden şeyh, o yüzden agresif yani.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    tüyler feci kabarmış, o küvöz n öle :D

irileşince bütün cazibesini kaybediyo bu kediler yau..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLank's avatar
    Erkek
    Draenei bunu yazdı

benimde öyle bi kedim var  sanırım 2 yaşında evin dışında yaşıyor. gördüğümde gel pisi dediğimde gelirse severim 

## http://www.youtube.com/watch?v=grmCuaV_zxc bir kum tanesinde dünyayı görmek ve vahşi bir çiçekte cenneti görmek, sonsuzluğu avuçlarında tut ölümsüzlüğüyse bir saat içinde
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

geçmiş olsun

kediyi veterinere götür

kendin de doktora git.

eldiveni boşverde o cam düzenek ne içindi acep?  kimse merak etmemiş

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    futurist bunu yazdı

geçmiş olsun

kediyi veterinere götür

kendin de doktora git.

eldiveni boşverde o cam düzenek ne içindi acep?  kimse merak etmemiş

Yanlış hatırlamıyorsam Şeyhin harddisk konusunda geçiyordu. 

188875 numaralı konuya bak.

14 gün geç kalmışsın.

Toplam Hit: 14599 Toplam Mesaj: 99