folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kendinize Çektirdiğiniz İşkenceler :F

Kendinize Çektirdiğiniz İşkenceler :F

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

bende zamanında karate salonuna gıderken normalde 20-30 dakka arası koşu vardı ben bılerek 1 saat erken gelır ole baslardım ve yaklasık 1 saatten fazla kosardım ve koşup yoruldukca daha cok zevk alıp daha fazla kosardım ayaklım bı agrırdı ama olsun dıyordum daha cok kosardım..takii dusenene kadar..

zamanında ağır bı iş bulmustum sırf baktım oda ağır die...caşışıyım dedim sabah 4 te kalkıp taa oglen 11-12 ye kadar durmadan yürü kos ve 25-30 kg lık mal tasıyordum..ve ondada yoruldukca daha haz alıp dah cok tasırdım..vucudmu yapabıld8ıgnden fazla kullanmaya meraklıyımdır hep acaba daha fazla ne kadar yapabılırm die....

bır keresındede karate filmlerınden eslılenme ve ozenmem bı yana karatede ters takala atan bı cocuk gormustum cok zoruma gıtmıstı ben nıye atamıyoum dıe ve o an basladım ınadına bende bu gun atmalıyım dıe gıttım durdumoonce ve bı arkaya dogru bı atladım taak...kafamın ustunde durdum civileme bas asagı kafa ustunde durmustum :D:D

bir seferındede gene vandamme nın bı fılmı vardı o orda bacaklarını acaıp düz acıyordu bende nasıl acarım die dusunurken bı sefrınde ayaklarımı yataktaykensağı ayagıma halat bagladım ve onuda sıkıca cekip sağ tarafta bulunan dolabın bı ayagına bagladım sol ayagımada halat baglayıp solda bulunan bı esyaya balayıp ole sıkıca cekmiştimhalatları ve olece sabahakadar durup bıkac saat sonra keın uykum gelır olede yatarım deyıp sabaha kadar ole kalırsam kesın bacaklarım dumduz acılır demiştim ama yaklasık 1 saat uyuduktan sonra bacaklarda bir ağrıı.... hemen cozdum halatları baya bı agrımıstı...

bazenlerıde banyoya gırerken ozellıkle yazları hava sıcak halıyle banyoda sıcak oluyodu ve banyoda soguk su ve sıcaksuda vardı ben bılerek sıcak suyla yıkanır olabıldııgnce terleyıp sıcaga dayanmaya calsıırdım..

bir defasındada cok esnek çinlilerin gosterılerı olurdu hanı ellerı arkada bırlestırıp arkadan öne dogru tamamen dondurmeye ve ondende arkaya dondurmeye calıstım  bıkac basarısız denemeden sonra basarmıstım...

bir defasındada küçükken bıkac arkadas koluna sevdiği kızın bas harfini jiletle cızerdı...benımde aklıma seytanıce bı fıkır geldı daha acı ve zor bı sekılde yapacaktım...kibrit cöpünün ucundakı barutla koluma sürtmeye baslamıstım ve ole bas harfini kazımıstım koluma tabı sonra kalın bı yara olsumustu...

bir defasındada sigarayı avucumun arasına alıp hızlıca sıkmıştım ole sondurmustum sigarayı..

bir seferındede karatede hoca kickbox cular ayak bıleklerı daha guzlu olsun die sopa vurular demişti...bende o gun  ayagıma sopa vurmaya baslamıstım aksam bı baktım ayagım morarıp şişmiş

cizilen ve yara olan yerlere kolonya surerek acısını artırma bendede var...

(bu pek işkence sayılmaz) Küçükkende bir defasında çok acıkmıstım o zamanlar patates kızartmasını cok severdim..anneme çok acıktım bana kızartma yap dedım tamam bekle yapıyorum demişti..yagı ocağın üzerine koydu kızarsın ondan sonra patateslerı pişirecem dedi...bende ole bı acıkmışımkı dayanamıyorum hadi hadi ne zaman kızacak bu yağ dıyodum bıraz bekle diyordu...neyse baktım annemin bıraz uykusu vardı sanırım..gozlerını hafıf kapatarak biraz dınlendırmek ıcın uzandı...bende yağa bakıyorum habire ne zaman kızacak die...sonra dayanamadım bı ben bakıyım kızmısmı ...kızmıssa anneme soliyim kızartma yaposın die dediydim..elimi yagın içine soksam yanar demiştim bende en iyisi bileğimi sokayım yagın ıcıne bakaytım kzımısmı dedim bı soktum sonrasını hatırlamıyorumdum ..bayılmıstım...bı ayıldım bas bas bagırmısım...ve bileğim feci yanmış...izi hala bıraz var.. :))

şimdilik hatırladıgım bu kadar..

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek

sizbenim vücuduma bi bakın gözleriniz yerinden cıkar .

*cilet kullanırım arada.

*cilet yoksa,sigara söndürüm.

*oda yoksa kafa atarım bi yerlerle :|

kendime cektirdiğim en acı işkence futbol oynarken yenilmiştik son dakka arkadaş golü kacırınca

bende yanımdaki direğe şutu cekince ön parmak yerinden cıkıp sallanmaya başlamıştı :|

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

7 yıldır birisi var

o yeterince işkence çektiriyo zaten:( 

le le le sakine
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Excalibur001 aynısını bende yaptım iğrenç bişi.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Zıt cinslerimiz sağolsunlar ellerinden geleni yapıyorlar :S :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sylar
    sylar's avatar
    Erkek

Askerde yazıcı olmak için çok koşturdum.Sonunda oldumda.Nerden bileyim günlerce botlarımı bile çıkarmadan (rekorum 4 gün olup ayaklar mantara yakalandı,aradan 3 sene geçti hala düzelmedi ayaklar) bilgisayar başında sabahlayacağımı,yemek yemeğe fırsat bulamayacağımı(az aç kalmadık)...Henüz askere gitmemiş olan arkadaşlar siz siz olun aman yazıcılıktan uzak durun...Ben ettim siz etmeyin...

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir... MeSeNe hacklemek için hemen tıkla: http://img123.imageshack.us/img123/9100/msnuw1tu0.swf
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

bir keresinde 4 ders edebiyat vardı hangi bir keresinde 2. dönem hep.  hocayı görseniz psikolojik deli

örnek veriyorum 

-sorunun cevabı a mı?

-sınıfta çıt yok

-a mı

-çıt yok

-a mı

- mecburen eveeett..        

kafamızın etini yiyordu yaa.. Allahtan okul bitti kurtuldukk malın tekiydi ben bile daha fazla şey biloyrdum ondan

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    next
    next's avatar
    Erkek

dalgaya junior  die dövme yaptırıodum  ki j nin noktasını koydugunda  ölecek gibi oldum 1 hafta ıkına ıkına çişimi ettim pişmanmıyım HAYIR...

düğünlerde yanına gelip seni dürterek ""sırana sana geldi""diyen yaşlılardan sıkıldıysan sende aynısını cenazelerde onlara yap... ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feka
    feka's avatar
    Erkek
    jiletle kolumu kesip tuz basarım canım çok yanar ama acı çekmeyi seviyorm naapiim:D

....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberJihad
    CyberJihad's avatar
    Erkek

Abi yaranın üstüne kolonya dökmek ne güzel bişeydir ya cass diye yanıyo böyle :)

Bana kefendir yatak,sana tabuttur havuz//Sen kıvrıl ben gideyim son Peygamber kılavuz...
Toplam Hit: 35630 Toplam Mesaj: 123