folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kendinize Çektirdiğiniz İşkenceler :F

Kendinize Çektirdiğiniz İşkenceler :F

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    HatırLıyorsanız Birgünde 6 Paket Sigara İçmiştim (: Dev Bir İşkence

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_suffering
    the_suffering's avatar
    Erkek
    herkes mazoşistmiş yaw.bende dişim sallandığı zaman ipin bi ucunu kapıya bi ucunu dişime bağlıyodum.kapıya tekmeyi koyunca diş kopuyodu a.k. sonra kan akınca acayip bi haz veriyodu.

Cem Uzan:Pi sayısı 3 alınacak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek
    aq bi gün arkadaşla 5 saat satranç oynamıştık.yerimden kalktığımda beynim zonkluyodu.bisüre sonrada kusmuştum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek
    tuncaxxz bunu yazdı:
    -----------------------------
    dai bancicamping nası bi işkence? :D
    -----------------------------
    banada cokk olduu küçükken abimde herdefasında zevkle dalgamıı cekiştirirdi fermuardan kurtarmak için :@ :)

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    lan o kolonyayı birde spreyle gözünüze sıkın :D cok deli oluyo

çocuktum,büyüdüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mali
    Mali's avatar
    Erkek
    Bİ seferine bisiklet tamir ederken elim Makara ve zincir arasına girdi Manyak kan akıyodu a.q durmakta bilmiyordu Dokturluk oldum

Akilli olanlar sebepler konusunda tartışırlar. Ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

bi abi kibriti elinle söndürüyodu. dedim bende yaparım. yaptım amma parmalkarımın mına gaydı

31 çekerken hep aynı şeyler diyip farklı fantezileri peşine düştüm. dedimki tam boşalırken hava zıpliyim veya biyerden atliyim hava orgazm oliyim. çıktım ranzanın 2.katına tam boşalıken atladım. bi tuhaf oldu başım döndü a.q

ortaokulda hurafelere uyup hacı şakirle 31çekerken şeyimin ucuna kaçmasıyla o güzel hissi tattım.

hiperaktifliğimi okulda sürdürürken artık bişe oldu birine mi tekme attım veya yüksek biyerden birinin üstüne zıpladım ne. yere tam inerken sıranın o guduk tarafı götüme girdi. çok fena oldum. iyikide kimse görmedi

şırıngaya su doldurup parmağımın ucuna hafif soktuktan sonra suyu enjekte etmeye çalışmak. (denemeyin a.q)

bizim sınıfta bi kız var. ona arkadan bi sarıldım. yasladım malı ona. daha bırakmıyom. ma salak kızda kurtulmaya çalışmıyo:D yani 2mizde memnunduk bu halden

sanılanın aksine...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hatiralar-Susmaz
    Hatiralar-Susmaz's avatar
    Dişi

Cogu atiyoda tuturamiyolar amk :D Cok fantaziginiz var :/

Sick of crying, Tired of trying, Yeah i"m smiling, But inside i"m dying!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    benim bugune kadarki yaptığım en büyük işkence sol el bileğime pergelle (kanayarak en az 4-5 defa üzerinden geçtim) pentagram çizdim.2 senedir hala izi var ve oksijen kaynağı ile demir 100 bin lirayı ısıtıp koluma baskısını çıkarttım parayı kaldırdığımda kolum fokur fokur kaynıyordu.... 

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek
    night-7 muhahaa akşam akşam güldürdün beni :D
Toplam Hit: 35595 Toplam Mesaj: 123