Kendinize Çektirdiğiniz İşkenceler :F
-
HatırLıyorsanız Birgünde 6 Paket Sigara İçmiştim (: Dev Bir İşkence
-
herkes mazoşistmiş yaw.bende dişim sallandığı zaman ipin bi ucunu kapıya bi ucunu dişime bağlıyodum.kapıya tekmeyi koyunca diş kopuyodu a.k. sonra kan akınca acayip bi haz veriyodu.
-
aq bi gün arkadaşla 5 saat satranç oynamıştık.yerimden kalktığımda beynim zonkluyodu.bisüre sonrada kusmuştum
-
tuncaxxz bunu yazdı:
-----------------------------
dai bancicamping nası bi işkence? :D
-----------------------------
banada cokk olduu küçükken abimde herdefasında zevkle dalgamıı cekiştirirdi fermuardan kurtarmak için :@ :) -
lan o kolonyayı birde spreyle gözünüze sıkın :D cok deli oluyo
-
Bİ seferine bisiklet tamir ederken elim Makara ve zincir arasına girdi Manyak kan akıyodu a.q durmakta bilmiyordu Dokturluk oldum
-
bi abi kibriti elinle söndürüyodu. dedim bende yaparım. yaptım amma parmalkarımın mına gaydı
31 çekerken hep aynı şeyler diyip farklı fantezileri peşine düştüm. dedimki tam boşalırken hava zıpliyim veya biyerden atliyim hava orgazm oliyim. çıktım ranzanın 2.katına tam boşalıken atladım. bi tuhaf oldu başım döndü a.q
ortaokulda hurafelere uyup hacı şakirle 31çekerken şeyimin ucuna kaçmasıyla o güzel hissi tattım.
hiperaktifliğimi okulda sürdürürken artık bişe oldu birine mi tekme attım veya yüksek biyerden birinin üstüne zıpladım ne. yere tam inerken sıranın o guduk tarafı götüme girdi. çok fena oldum. iyikide kimse görmedi
şırıngaya su doldurup parmağımın ucuna hafif soktuktan sonra suyu enjekte etmeye çalışmak. (denemeyin a.q)
bizim sınıfta bi kız var. ona arkadan bi sarıldım. yasladım malı ona. daha bırakmıyom. ma salak kızda kurtulmaya çalışmıyo:D yani 2mizde memnunduk bu halden
-
Cogu atiyoda tuturamiyolar amk :D Cok fantaziginiz var :/
-
benim bugune kadarki yaptığım en büyük işkence sol el bileğime pergelle (kanayarak en az 4-5 defa üzerinden geçtim) pentagram çizdim.2 senedir hala izi var ve oksijen kaynağı ile demir 100 bin lirayı ısıtıp koluma baskısını çıkarttım parayı kaldırdığımda kolum fokur fokur kaynıyordu....
-
night-7 muhahaa akşam akşam güldürdün beni :D