folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kendinize Çektirdiğiniz İşkenceler :F

Kendinize Çektirdiğiniz İşkenceler :F

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    herzaman ;) bekliorum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legalize
    legalize's avatar
    Erkek
    Yakın bir tarihte olmuş bişi eğlenmeye biyerlere gitmiştik o esnada benim kafa milyon tabe masanın üstüne bardakla yağ koydular bana da viski dediler dururmuyum dikledim ama gelde bana sor içtim midem alt üst oldu

Sevenler sevilipte mutlu olsaydı, meyhaneler dolu olmazdı..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

orta okuldayken bir arkadaşımın saatini çalmıştım.Ama şöyle bişey var onun olduğunu bilmiyordum ve çalma amacı yoktu öyle almıştım.Neyse halada bu benimiçimde dert.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    athzai naapmişn abi ya :S

çocuktum,büyüdüm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Şu sıralar favorim emanetle koluma faça atmak.Acaip zevk veriyor,sizede tavsiye ederim ;) fazla derin yapmayın iz kalabilir :P

:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EFEBEY
    EFEBEY's avatar
    Erkek
    bol bol kendimi jiletlerim yani bir anlamda FAÇA atarım...!  :))))))))))

ASALETİM YETER
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuRTuL
    KuRTuL's avatar
    Erkek

Walla bu kadar jilet, faca, emanet hikayesinden sonra cok basit gelecek ama sanirim süte alerjim var. Bir bardak dahi icsem karnim davul gibi oluyor buna ragmen arada 2 litre süt icip 2 gün agridan uyuyamiyorum ama gariptirki hosuma gidiyor. Faca falan hikaye beyler en babasi SÜT walla bak. :))))))))))

Bonzai aldim... nirvanaya bi adim daha...eee? kac adimda cikiyorduk oraya? kimona, kilic, takunya, falan da alirim bide evin duvarlarini yikip yerine kagittan sürgülü kapi da yaptirinca...ohhh super ya!!! nerde lan balyoz??? Bekle Lan Nirvana ben geliyorum!!! Arkadas dedi cok deli hatunlar varmis orada!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golddragon_sx
    golddragon_sx's avatar
    Erkek
    elime mum damlatırım, çakmak gazını bolca elime doldurur patlatırım, duvarları yumruklarım(okulun duvarını çatlattım:D),elimi ateşe tuttarım,elime kolanya benzeri şeyler döküp yakarım,arda bir duvardan seken kurşunlar bacama koluma gelir bu pek işkence sayılmaz ama gelebileceğini bile bile hala ateş ediyom:D

hahahaha
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    dötümde iki tane et ben vardı birini jiletle(ama bu çok acıdı jiletle yapmayın)diğerini de ekmek bıçağıyla kestim.Ama siz siz olun et benlere dokunmayın pis kanadı evin her tarafı battı.Ha bi de yaparsanız da banyoda falan yapın o bölgeye bi süre buz tutun ki uyuşsun yoksa kesemezsiniz çok pis acıyyo

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d_torres
    d_torres's avatar
    Dişi
    bende gecen sene elime japon yapıstırıcısı sürüp 5 dk elimi kapalı tutmustum :))tabi onu açmak baya zamanımı almıstıı

I don't love you like I did yesterday!!
Toplam Hit: 35594 Toplam Mesaj: 123