Kendinize Çektirdiğiniz İşkenceler :F
-
herzaman ;) bekliorum
-
Yakın bir tarihte olmuş bişi eğlenmeye biyerlere gitmiştik o esnada benim kafa milyon tabe masanın üstüne bardakla yağ koydular bana da viski dediler dururmuyum dikledim ama gelde bana sor içtim midem alt üst oldu
-
orta okuldayken bir arkadaşımın saatini çalmıştım.Ama şöyle bişey var onun olduğunu bilmiyordum ve çalma amacı yoktu öyle almıştım.Neyse halada bu benimiçimde dert.
-
athzai naapmişn abi ya :S
-
Şu sıralar favorim emanetle koluma faça atmak.Acaip zevk veriyor,sizede tavsiye ederim ;) fazla derin yapmayın iz kalabilir :P
-
bol bol kendimi jiletlerim yani bir anlamda FAÇA atarım...! :))))))))))
-
Walla bu kadar jilet, faca, emanet hikayesinden sonra cok basit gelecek ama sanirim süte alerjim var. Bir bardak dahi icsem karnim davul gibi oluyor buna ragmen arada 2 litre süt icip 2 gün agridan uyuyamiyorum ama gariptirki hosuma gidiyor. Faca falan hikaye beyler en babasi SÜT walla bak. :))))))))))
-
elime mum damlatırım, çakmak gazını bolca elime doldurur patlatırım, duvarları yumruklarım(okulun duvarını çatlattım:D),elimi ateşe tuttarım,elime kolanya benzeri şeyler döküp yakarım,arda bir duvardan seken kurşunlar bacama koluma gelir bu pek işkence sayılmaz ama gelebileceğini bile bile hala ateş ediyom:D
-
dötümde iki tane et ben vardı birini jiletle(ama bu çok acıdı jiletle yapmayın)diğerini de ekmek bıçağıyla kestim.Ama siz siz olun et benlere dokunmayın pis kanadı evin her tarafı battı.Ha bi de yaparsanız da banyoda falan yapın o bölgeye bi süre buz tutun ki uyuşsun yoksa kesemezsiniz çok pis acıyyo
-
bende gecen sene elime japon yapıstırıcısı sürüp 5 dk elimi kapalı tutmustum :))tabi onu açmak baya zamanımı almıstıı
Toplam Hit: 35594 Toplam Mesaj: 123