Kendinize Çektirdiğiniz İşkenceler :F
-
Ben öğretmenim. Veledler zaten bana yeterince işkence ediyolar. Biliyosunuz öğrenci dövmekte yasak elimizi kaldıramıyoruz. Yaw ii anlaşıyoz çocuklarla ama bazen canavar oluyolar
-
valal benim kanlı falan işkencem olmadı pek ama hala yaparım tuvaletim geldiğinde altıma yapmasafasına gelinceye kadar tutarım büyükk olursa daha zevkli olur.böle baya bi tutarım sonra tuvalate atarım kendimi o an çok mutlu oluorm.
bide banyo yaperken ninjalar soğuk suyla yıkanırmış die bişi salladım küçükken hala daha inanırım çıkarkene soğuk suyla yıkanırım hep
-
sabunla masturbasyon yapıyodum:D malı bembeyaz yapmışım . o delikten sabun girmezmi amk delik kapandı :D işiyemiyom:D 1 gün işemedim cok acıyodu işemeye çalışınca.sonra diğer gün 3 kulhu bi elham okuyarak işemeye çalıştım.delik açılmıştı işedim bende:D
-
la turizm şirketindeçalışıorm. çekmediğim işkence yok...
adama kardeş fotokopi ver diam adam ben okuma yazma bilmem dior. la geldeanlat :D
-
fermuarın arasına sıkıştı..varmı ötesi ? :|
-
Bolbol otopsi ve ameliyat videosu izlerim.Başlarda işkence gibiydi şimdi zevk alıyorum kültürüm artıyor.İlerde lazım olur belkim :D
-
çok pis faça atarım.cam kırığı kutu kola yırtığı ile falan değil harbi jiletle faça atar-dım ama artık atmıyorum.koluma faça atarken hırt sesini içimden hissediyordum önce yara aniden açılıyor ama kan gelmiyor daha sonra yarığın içindeki gözenek şeklindeki kılcal damarlardan kan çıkmaya başlıyor.
-
bende sinirlendiimde ya o an ynımda olan bişeye yada kendime zarar veririm bi kere sinrlendiimde dolabımın aynasına yumruk atmıştım :D bide o kanı yalamıştım :D mm.soora dolabın kapaına yumruk atmıştım kulpları kırıldı :D soora kardeşimin kedisi gece viyaklıodu basımda kalkıp kesmiştim bahcede yazlıktaydık o zamn :D o zamndan beri ark.lar beni stanist sanıo :D
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Mastürbasyon yaptıktan sonra spermleri silmeden iç çama$ırımı çekmiştim.Çok sonralardada tuvalete gitmiştim amk.Penisimi iç çamaşırımdan ayırırken acayip bi sızlama gelmişti :S en kötüsü buydu işte :)
bilirim o acıyı :s :d -
italyan bunu yazdı:
Düşük voltlarda ellerime burnuma ve kulak uçlarıma elektirik veririm.Daha sonra kendimi magneto gibi hissediyorum.Kafam açılıyo daha fazla düşünebiliyorum.
Sonra Tüm parmak uçlarıma mandallar evde öyle dolaşırım.(tabi evde kimse yok)O mandallar sallandıkça çok güzel olur insan zevk alır.
Canım sıkılınca gözlerimi ampule diker yarım saat ampule bakarım.Kendimden geçerim.Düşünce deryasında boğulurum kafam uçar yani o durumda.Ama kalkınca güneşte kalmış yarasa gibi olurum duvara falan çarparım yanlışlıkla.
Ayağımın üzerine otururum yarım saat.Ayağımı hissetmediğin zaman kalkar seksek oynarım.Çok zevkli oluyo.Ayda yürüyomuş gibi.
Sonra yatarım yatarım aniden kalkarım gözlerim kararır yere armut gibi düşerim.Bi gün beyin kanamasından ölücem ama bakalım ne zaman.
-----------------------------Piskopat lan bu :D elektrik ve mandalı denicem seksek olayını bend yapıodum ..Bi keresinde oğlana kolanya sürdüm temiz olsun die ama en az 1 saat vantilatör önünde çıplak durmak zorunda kaldım . Sinirlenince sol kafamın (2tane kafam varmş gibi oldu) işde sol tarafının ortasına sol elimleişaret parmaıyla 3 kere vurup 1 kere sürttürürüm. :D