Kendinize Çektirdiğiniz İşkenceler :F
-
sırf denem olsu die elime kolonya döküp yaktım bi baktım nasıl ateş çıkmış elime baktım 2 sn felan cıı hisettmiyon ama sonra allah dierekten söndürdüm :D
-
zımba basmak super bı goruntu oluo ..bide her ergen gibi bnde bı kızın ısmını koluma kazıdım gururluyum!
-
Öss'ye Çalışmaya , çalışıyorum
-
abi kurtarın beni bu sitedeeeeeeen:)) psikoların arasına düştüm:)))
-
ben iğneleri elime saplarım arada acımaz ama ilginç bi haz verio. bizim sınıftaki dangalarlaklar tekme tokat birnirine giriolar bazen rahatlamak için ağzı burnu daılıo şakalaşırken şaşkopozların.
-
bi kere elimi kolonyayla yaktım bi kere pantolon üstümdeyken kolonyayala yaktım bi kere ayağımı arabanın altına koydum..,allah tan küçük bi arabaydı .vs vs vs daha bissürü varda hatırlamıom
-
kuruyan yaralarımın kabuklarını defelarca kaldırp hafiften kanatarak kendi çapımda kendime eziyet etmem
-
bazen ders çalışmaya çalışıyorum ama konsantre olamıyorum genelde ben de kendine kızıp bir tokat atıyorum bazen ama bunu herkes yapar zaten.
-
dünyanın en tehlikeli sporu (Türkiyede hala herkez spor demesede) motorsiklet tir. vede bisikler ben bisiklet sürerim ve boyumdan uzun yerlerden atlarım belkide hit toparlıyamıcagımı bildigim halde herşeyi sansa bırakarak abzen atlarsın sansın yater gitesse ordan hiç kimse kurtaramaz.
ama kendime facaymıs seymıs atmamma o ssekılde zarar vermem ama bı kısıyı rahatca kesebilirim ;)
-
bisiklet le boyumdan yuksek yerden atlıyom diyosun. onu herkez yapar, yada benim için sırdadan bişey (ben kendi boyumdan yuksek atlayacak yer bulamam 1.95 boy var ama 1.5 metre den atlamışlığım var. Bianc Rcx-202) ben sadece geceleri dışarı cıkarım bazen bisiklet sürerim, bisklet ile baya bi hareket çekerim icabında ama sadece 2-3 kişi bilir ve görür, gösteriş amacı gutmediğim içinde kimseye soylemem. bisiklet ile merdivende cıkarım (sadece bmx ile).
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------
kolonyanın kapağı düşdü...ağzı geniş abaza dönemim aleti bi sokdum...gerisi hatırlamıom o nası bi acı+zevkdir yarabbi?? ara ara dısdan döküorm böööle:D
-----------------------------aklıma geldi bende bi gün malı traş etmişim, traş reklamlarındaki gibi bi kolanya dökeyim dedim, yaw o küçük delikten içeri minicik bi damla girdi yaw o ne tatlı bi hissi var (daha sonra zararlı olur diye hiç yapmadım). deneyin derim.