Kim Bu Musevi "TÜRK" Bürokratı?
-
Kesinlikle ama kesinlikle fake'dir,en olmadı ziyaret felandır.Başbuğ paşa'm TSK'nın en sağlam paşalarındandır,ona saygım sevgim sonsuzdur.Ama ben Şanlı Türk ordusunun başında bi Musevi'nin olmasını kabullenemem....
Vakit gene yapmış yapacağını şerefsizler! Kesilikle saçma bi haberdir bunun burda paylaşılması dahi gereksizdir(konuyu açan arkadaşa laf atma çabası taşımayan bi serzeniştir:)
-
kara kuvetleri komutanı değilmi lan o?
-
Vakitin sitesinde bakacaktım açılmıyor. hangini yaptı çabuk söyleyin :)
Ben de innamıyorum abi. Bu adamlar da diğer dandik medya gibi taraflı haber yapıyor. Ülkeyi karştırmaktan başka bişşey değil. Ayrıca dediğiniz gibi ilerde kıvırma ihtimalleri yüksekle muhtemel.
Siz o paşanın soyadına kurban olun.
-
işleri güçleri tsk ya bok atma
-
hacılar ben de İlker Başbuğ'u çok severim hatta en güvendiğim paşalardandır. Ama böyle bir durum varsa ve eğer gerçekse çok üzülürüm çünkü onlara duyulan sempati bile yeter illa o dine mensup olmaya gerek yok. Eğer sempati bile duyuyorsa çok kötüdür benim için. Ama umarım bu olay da Yaşar Büyükanıt olayı gibi olur. Neydi o olay: Hani Yaşar Büyükanıt'ın dedesinin israilde mezarı vardı herkes yahudi dedi başka birşey dedi onun için ama meğersem Yaşar Büyükanıt'ın dedesi Osmanlı Döndeminde orada Filistin için savaşırken şehit düşmüş ve orada öldüğü için oraya gömülmüş. Olayın aslı buymuş yani umarım şimdiki olayda bunun gibi birşey çıkarda rahatlarız.
-
hangi birini sayalım kaç tane musevi burokrat var say say bitmez:P
-
haber doğruysa kötü valla ama doğru deilse daha kötü hemşerimdir yapmaz oyle şey:D
-
türban iptal oldu sebebi ise yahudi asker tekbir allahu akbar tarzı aptal bir haber + darbe olursa zükecek bunların alayını asker :D
-
İstanbul'u fethetmiş adam için söylenenlere bak. Acıyorum valla acıyorum.
Adam İstanbul'u fethetmiş, diğeri parmaklarıyla tehdit edip, kış diye ıraktan çekilmiş. Savunduğuna bak eleştirdiğine bak. Yuhh artık yuhh
-
KarizmaTurk bunu yazdı:
-----------------------------KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Harbiden kim o ? dsadsfa
-----------------------------Orgeneral Başbuğ olduğunu anlamadınızya? Helal olsun.
-----------------------------
Muahah açıklama için teşekkürler yoksa sittin sene tanıyamazdım. Yazılan kelimeleri anlamak yerine anlatılanı anlamaya çalış.