Kim Bu Musevi "TÜRK" Bürokratı?
-
Orasi neresi..Cami duvarimi..:)
-
genelkurmay bu haberin ardindan mutlaka açıklama yapar. onu bekliyelim derim. musevi olan hazar türkleri var. ve bunlar yahudiler tarafindanda hiç hoş karşilanmazlar. israil kurulduğunda en problemli yerlere bunlari yerleştirmişler. ama ilker başbuğ... sanmiyorum. eğer haber yalansa ve bence yalan.. genelkurmay in bu haberi yapanlari hoplatmasi lazim..
-
kÜLLİYEN YALAN..a.q dum çocukları devletin organlaraına laf atarak ne yapmaya çalışıyolar anlamış değilim..Yaşar Büyükanıt'ında dedesini yahudi olduğunu söylüyolardı filistinde şehit olduğu ortaya çıktı..Çamur at izi kalsın.. bu admalr milelti müslümanlıktan soğutuyolar..
-
Küçücük kızların bacaklarını mozaikleyen,14 yasındaki bir kızın ödül törenine kara çarfasla gelmsin diye uyarıda bulunulmasını zorbalık olarak niteleyen,Yazdıgı küçük büyük tüm haberler çarpıtılmıs,abartılmış ve yalan olan,Şeriatcı-Yobaz bir gazetenin yaptıgı,fotorafdanda belli oldugu gibi hedef gösterdigi kişi ile yayınladıkları fotografın ilgisi olmayan bir habere karsı birilerinden açıklama bekleyen zihniyet.Sizler bu ülkenin vatandaslıktan çıkartılması için sıraya konulacak binlercesi hatta onbinler hatta yüzbinlercesinden bir tanesisiniz.
TSK gibi bir kurumun bu tarz aptalca ve maksadı binlerce km öteden belli olan yalan bir haberi ciddiye alıp birde açıklama getirmesse inanmam tarzında cümleler kuran insanları korumasına karsın onlardan beklenen beş vakit namaz full takke takunya ile poz vermemelerimidir sizelere batan.Dönüp tarihimize baktıgımızda müslümandan daha çok kim vermiş bize zarar.Osmanlının bagnazlıgından tutun cumhuriyet dönemine kadar çıkan sorunların altındaki kişiler kimler.Hayır bize ne hristiyanlar nede museviler zarar verdi bize en büyük zararı içimizdeki örümcek kafalılar verdi.Bize en çok zararı ahlakı din ile karıstıranlar verdi.Gönül ister ki hiç bir komutan müslüman olmasın.
Biri çıkar sonra humeyniyi seviyorum ama Atatür'ü sevmiyorum der.Bizde ona sorarız a benim kas kafalım senin ninenin ırzını humeyni mi korudu ? Kuran-ı kerimi ilk Türçkeye kim çevirdi.Ama bizim insanımızda müslüman= namuslu,dürüst insan yanılgısı oldugu sürece daha çok düşmanlarnı baska yerlerde ararlar.
Müslüman arkadaşlar ; Aranızda ki bu örümcek kafalıları temzilemek sizin göreviniz çünkü onlar ilk sizi kirletiyor sonra dolaylı yoldan tüm ülkeyi.
-
------
Bu bürokratın diğer fotoğrafları da görüldüğünde yakında Genel Kurmay Başkanı olması muhtemel olan Kara Kuvvetleri Komutanı İlker Başbuğ'a çok benzediği görülüyor!...
------
o.c. zaten odur diyemiyor, olmasi muhtemel ve cok benzedigi goruluyor
kelimeleri ile oyun yapiyor. yarin birgun Ilker Pasa olmadigi ortaya ciktigi zaman, "biz odur demedikki benziyordu dedik" diyecekler
ve bu DANSOZLUGU her zamanki gibi piskince yapacaklar
camur atilacak izi kalacak,
-
ya ne fark ederki ha musevi ha musluman
-
Bu saatte musevi olsa ne yazar müslüman olsa ne yazar :))
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------
ya ne fark ederki ha musevi ha musluman
-----------------------------HA HA HA, yahudilerle olası bir savaşta farkı görürsün. Bir yere mensup olmadan o yere duyulan sempati bile yeter.
Düşün, sen bir Türksün ve müslümansın, fakat başka ülkede komutansın sana soruyorum olası bir Türkiye ile savaşta Anıtkabir'i bombalayabilir misin?
-
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------
illa müslüman mı olması lazım :|
-----------------------------yahudi olmasa iyi olur ama :|
-----------------------------aynen yahudi olmasın ne bok olursa olsun yalnız dikatli incelerseniz fotograftaki adam la duvarın yanındaki adam farklı ice bir inceleyın :)
-
ne farkınız var
vakitle baş örtüsüyle namazla dindarla ugraşan dogn gurubundan siyonist hasan şamil / 12 Haziran 2008 20:52
uşaklarından ne farkınız var şu an onlarla aynı yere taş atıyosunuz hasan şamil / 12 Haziran 2008 20:52
bilmem ne yazsam
sözün bitdigi yer caminin yanından geçse ordudan atılırdı demekki genel kurmay hasan şamil / 12 Haziran 2008 20:50
başkanı olmak için aglama duvarında dua etmek gerekiyormuşşu yorumlara şu kafalardaki düşüncelere bakın üzüntüden ağlıcam ne hale geldik biz.