folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kim Bu Musevi "TÜRK" Bürokratı?

Kim Bu Musevi "TÜRK" Bürokratı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek

anti abi seadogun sözlerine kuranın şu ayetleri ile cevap verdi :

Ben sizin taptıklarınıza tapmam. Benim taptığıma da sizler tapmazsınız. Ben de sizin taptığınıza tapacak değilim. Benim taptığıma da sizler tapmıyorsunuz. Sizin dininiz size, benim dinim banadır.

kimse kimsenin anlayışına laf etmesin, sadece düşüncelerini tartışsın ...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunus_89
    yunus_89's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

buraya yaziyorum balon haber cikacak

huseyin duzmez haberinin ustunu kapatma calismalari

Balon çıkacak ama çıkmasa ne olur.Şimdi papa Türkiyeye gelip cami ziyaret edince Müslüman olmuyo demi ya da bi Türk izmirdeki Meyem Ana Kilisesine gidince Hristiyan olmuyo.E ağlama duvarına gidende Musevi olmaz o zaman.

Not:Underzero hüseyin düzmez değil üzmez.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

daha onceden de

Genel Kurmay Baskaninin dedesinin mezari israil topraklarinda dedeleri yahudi diye iftira atmislardi

gercegi

Genel Kurmay Baskaninin dedesi orda sehit dusmus o yuzden oraya defnedilmisti 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    yunus_89 bunu yazdı:
    underzero bunu yazdı:

buraya yaziyorum balon haber cikacak

huseyin duzmez haberinin ustunu kapatma calismalari

Balon çıkacak ama çıkmasa ne olur.Şimdi papa Türkiyeye gelip cami ziyaret edince Müslüman olmuyo demi ya da bi Türk izmirdeki Meyem Ana Kilisesine gidince Hristiyan olmuyo.E ağlama duvarına gidende Musevi olmaz o zaman.

Not:Underzero hüseyin düzmez değil üzmez.

o da olayın ayrı bir boyutu zaten.
    aşk,para,sağlık çeşmesinden su içen müslüman hiç mi yok?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

Odysseus bunu yazdı:
    illa müslüman mı olması lazım :|

bana kalırsa bir general deist olmalı :| çünkü inançları onu yanlış yöne saptırabilir..

ayrıca eğer gerçekten doğruysa, sıçtık :| 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    medya başladı gene bok atmaya.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

ya şimdi birinci resimde  dua veya ibadet değil de taşlara öylesine elini sürtüyor sanki,ibneler acayip çarpıtmışlardır.Adam tıpatıp kendisi ama mutlaka başka bi nedenle ordadır.Hem olmasa nolur ki kardeşim,adam ülkede müslamanım diye geçinen sözde vatanseverlere milyon çeker.Şerefsizler zaten karıştıracak yer arıyorlar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    ulan utanmadan bide yanyana koymuslar resimlerini, adamların birbiriyle alakası yok. 50 senelik asker ne zaman burokrat oldu. siktirsin yavsak herifler, muslumanlık naraları atıp 14 yasında kızlara tecavuz edenlermi diyor Başbuğ musevi diye? sizin gibi musluman gecinen tecavuzcu orospu cocukları bu ulkede var olacagına musevinin kralı gelsin basımın ustunde yeri var. Ordunun başındaki adam şamanmış, muslumanmıs, hristiyanmıs, museviymis geciceksin bu isleri. vatan askı, gorev askı, askerlik bunlar dinle yurumuyor dine gorede ayrılmıyor. bu ulkeyi sadece muslumanlarmı sever, musluman olmayan adam bu ulke icin can veremez mi? yüce kişilik Başbuğ kara kuvvetleri komutanı olmadan önce, buraya gelene kadar geçtiği yollarda bizim gönlümüze su serpti, TSK nın emin ellerde oldugunu bize gosterdi. yavşak hilminin zamanında Türk bayrağını yere atıp yaktıklarında TSK da basın açıklamasını kim yaptı? İlker Başbuğ. hangi konumdaydı, birinci ordu komutanı. birinci ordu nerede, istanbulda, olay nerede güney doğuda. ne dedi sayın Başbuğ, "hiçkimse TSK nın sabrını ölçmeye kalkmasın, TSK nın vatan ve bayrak sevgisini ölçmeye kalkanlar, tarihin kanlı sayfalarına baksınlar." İlker Başbuğ gibi muazzam bir generale sahip olmaktan gurur duyuyorum. Yaşa Var Ol Harbiye !

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

DkN bunu yazdı:
    ulan utanmadan bide yanyana koymuslar resimlerini, adamların birbiriyle alakası yok. 50 senelik asker ne zaman burokrat oldu. siktirsin yavsak herifler, muslumanlık naraları atıp 14 yasında kızlara tecavuz edenlermi diyor Başbuğ musevi diye? sizin gibi musluman gecinen tecavuzcu orospu cocukları bu ulkede var olacagına musevinin kralı gelsin basımın ustunde yeri var. Ordunun başındaki adam şamanmış, muslumanmıs, hristiyanmıs, museviymis geciceksin bu isleri. vatan askı, gorev askı, askerlik bunlar dinle yurumuyor dine gorede ayrılmıyor. bu ulkeyi sadece muslumanlarmı sever, musluman olmayan adam bu ulke icin can veremez mi? yüce kişilik Başbuğ kara kuvvetleri komutanı olmadan önce, buraya gelene kadar geçtiği yollarda bizim gönlümüze su serpti, TSK nın emin ellerde oldugunu bize gosterdi. yavşak hilminin zamanında Türk bayrağını yere atıp yaktıklarında TSK da basın açıklamasını kim yaptı? İlker Başbuğ. hangi konumdaydı, birinci ordu komutanı. birinci ordu nerede, istanbulda, olay nerede güney doğuda. ne dedi sayın Başbuğ, "hiçkimse TSK nın sabrını ölçmeye kalkmasın, TSK nın vatan ve bayrak sevgisini ölçmeye kalkanlar, tarihin kanlı sayfalarına baksınlar." İlker Başbuğ gibi muazzam bir generale sahip olmaktan gurur duyuyorum. Yaşa Var Ol Harbiye !

çok güzel açıklamışın kanka. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    DkN bunu yazdı:
    + bilmem kaç milyon.
    Ayrıca bir konuşmasında "belki abdnin bu bölgedeki planlarının önüne geçemeyiz ama bunun onlara olan bedelini bir hayli arttırırz" diyen de yine ilker başbuğdur.
    amerikanın yani yahudilerin afganistana asker isteğini reddeden,"tek bir türk askeri teröristle mücadele etmeyecektir" diyen de yine başta büyükanıt olmak üzere komuta kademesidir.Kimse paşamız hakkında saçma sapan konuşmasın.
Toplam Hit: 11348 Toplam Mesaj: 110