folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kim Bu Musevi "TÜRK" Bürokratı?

Kim Bu Musevi "TÜRK" Bürokratı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Metanet bunu yazdı:
    -----------------------------
    Odysseus bunu yazdı:
    illa müslüman mı olması lazım :|
    Evet illa müslüman olması lazım
    Laik bir ülkede yaşıyoruz güzel kardeşim,işinize gelince din inanç özgürlüğü türban vs işinize gelmeyince bu mu?
    gördük müslümanların bu ülkeyi nasıl kucakladığını ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    DEVSIRME bunu yazdı:
    tarih boyunca bize zararı dokunmuş bir inanışın mensubu bir kişi benim genelkurmayım olamaz !
    tarih boyunca müslümöanların katlettiği Türklerden haberin var mı?
    yavuzun katlettirdiği türkmenlerden haberin var mı?
    Türkiyeyi  emperyalizmin köpeği yapan müslüman yöneticilerden haberin var mı?
    Ne inanışı kardeşim,Türk=müslüman değildir öncelikle bunu oturtun biraz kafanızda.
    musevi olabilir ki o mu değil mi bilmiyoruz kesinliği yok.
    aynı şeyi büyükanıt için dediler,büyükanıtın dedesinin mezarı var dediler oralarda ama ortaya çıktı ki dedesi osmanlı için çarpışırken şehit olmuştu.bırakın şu saçma sapan düşünceyi.müslümanda gnl kur başkanı olmasın hadi bende bunu diyorum.mantıklı mı?

anti kardeşim yavuz neden katletti ?

Türkiye yi emparyalizmin köpeği yapan köpğeklerin ne kadar müslüman olduğu meçul ...

eğer böyle bir suçlama ile karşı karşıyaysa bir açıklama yapması şarttır öyle kolay değil devletin en önemli kuruluşlarının başında gelen bu devletin koruyuculuğunu üstlenen tsk nın en önde gelen isimlerinden birine böyle bir atıfta bulunmak kolay değildir. eğer böyle bir atıfta bulunuyorsa anti tezi verilir ...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

buraya yaziyorum balon haber cikacak

huseyin duzmez haberinin ustunu kapatma calismalari 

Abi zaten demınden beri arıyorum İlker başbuğun israilde olduğuna dair bi habere falan rastlamadım bulan varsa göstersin. Vakıtte açık açık ilker başbuğ dememiş. İma etmiş Yani biz öyle bişey demekdik diyecekler  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    yakintakip bunu yazdı:
    underzero bunu yazdı:

buraya yaziyorum balon haber cikacak

huseyin duzmez haberinin ustunu kapatma calismalari 

Abi zaten demınden beri arıyorum İlker başbuğun israilde olduğuna dair bi habere falan rastlamadım bulan varsa göstersin. Vakıtte açık açık ilker başbuğ dememiş. İma etmiş Yani biz öyle bişey demekdik diyecekler  

ben de ilker babuğ değil musevi olan biri benim genelkurmayım olamaz dedim...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    neden katletti sen araştır bakalım.arkadan vurdular carttır curttur bırak bu meseleleri,türkleri çok seviyor gibi savunma bana osmanlı padişahlarını.hepsi türk lafını hakaret sayan adamlardı,hepsinin divan şairleri türklüğe hakaret içeren şiirler yazmışlardır,türk lafının osmanlıda ne anlama eş geldiğini ben söylemek istemiyorum,arap özentisi köpeklerin lafını milletime yakıştırmam.bugünkü pkk belasının temellerini atmış olan da yavuzdur.ayrıca ben müslüman değilim arkadaşım.
    bana göre musevilik çok daha mantıklı bir din ,ama herhangi bir dine de inanmıyorum,söyle bakalım ben bu ülkeyi senden daha m az seviyorum?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    hoca sen ve senin gibilere söyledim... laf ortada değil üstüne alınabilirsin

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    seadog bunu yazdı:
    hoca sen ve senin gibilere söyledim... laf ortada değil üstüne alınabilirsin
    ben acımıyorum hocam senin gibi zavallılara,gülüyorum sadece
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    cezai ehliyeti olmayan adamların yuvalandığı ajan provokatör gazeteden ne bekliosunuz akoim ya :F ahah kale almaya değmez :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    neden katletti sen araştır bakalım.arkadan vurdular carttır curttur bırak bu meseleleri,türkleri çok seviyor gibi savunma bana osmanlı padişahlarını.hepsi türk lafını hakaret sayan adamlardı,hepsinin divan şairleri türklüğe hakaret içeren mesajlar yazmışlardır,bugünkü pkk belasının temellerini atmış olan da yavuzdur.ayrıca ben müslüman değilim arkadaşım.
    bana göre musevilik çok daha mantıklı bir din ,ama herhangi bir dine de inanmıyorum,söyle bakalım ben bu ülkeyi senden daha m az seviyorum?

hayır fakat yahudiler türk milletine 24 milyon kilometre kareye mal oldular ve hala bu devletin zararına çalışyıorlar...

ayrıca ben osmanlıyı savunmadım, ayrıca ben arnavutum müslüman olmamda osmanlının payı var ne olursa olsun osmanlıya minnettarım ...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

hoca gülmeye devam et sen merak etme senin savundugun yahudi=musevi 2 gün sonra iyi güldürecek seni.

madem öyle anlat bana nie acıdıgını sonrada ben sana anlatıyım size nie acıdıgımı

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
Toplam Hit: 11393 Toplam Mesaj: 110