Kim Bu Musevi "TÜRK" Bürokratı?
-
bir psikolojik savaş tıpa tıp benzediği gösterilmez.
Birincisi askerler vakit gazetesindekiler kadar salak değildir cidden böyle birşey varsa boy boy fotoraflamaz.Asker adam hele genel kurmay başkanı zekidir.Sizin sandığınız kadar salak değil böyle bir hataya düşmeyin.
ÜStleik dünyada herkezin bir eşi benzeri var.Propagandayı çok iyi yapıyorlar.TSK dan soğutma politikası şerefsizler..
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
tarih boyunca müslümöanların katlettiği Türklerden haberin var mı?
yavuzun katlettirdiği türkmenlerden haberin var mı?
Türkiyeyi emperyalizmin köpeği yapan müslüman yöneticilerden haberin var mı?
Ne inanışı kardeşim,Türk=müslüman değildir öncelikle bunu oturtun biraz kafanızda.
musevi olabilir ki o mu değil mi bilmiyoruz kesinliği yok.
aynı şeyi büyükanıt için dediler,büyükanıtın dedesinin mezarı var dediler oralarda ama ortaya çıktı ki dedesi osmanlı için çarpışırken şehit olmuştu.bırakın şu saçma sapan düşünceyi.müslümanda gnl kur başkanı olmasın hadi bende bunu diyorum.mantıklı mı?
-----------------------------helal olsun usta bu adamlara Türklerin müslümanlığı kabul etmesi için arapların neler yaptığını kaç gün yollardan oluk oluk Türk kanı aktığını belirtmek gerekir.Belki o zaman ötmezler..
-
KrypT bunu yazdı:
Harbiden kim o ? dsadsfa
-----------------------------Orgeneral Başbuğ olduğunu anlamadınızya? Helal olsun.
-
:)) hiçbir gizli ölene kadar gizli kalmaz elbet bir gün gercekler su yüzüne cıkar gecmişte ah ettiğimiz bir cok olayda yine ah edicekdir gelecek nesiller
-
Gazete sahibi olan zihniyetin evelden beridir sahip olduğu görüşler doğrultusunda askeriyeden soğutma politikası + Halkın tertemiz duygularını , İslamiyeti çıkar doğrultusunda kullanma geleneği + Hüzeyin Düzmez vakaası ve daha birçok sebepten dolayı yazılmış bir haber.
Başbuğun, Musevi olsa bile oraya gidiceğini sanmıyorum ayrıca Oraya giden herkes musevidir diye bir kaide yok.Ben bir benzerinin resimleridir diye düşünmekteyim ki kutsal görevini layığıyla yaptıktan sonra gayrimüslim olması beni ilgiliendirmez.Bi arkadaşımız kaynağa bak demiş. Evet niyeti tahlil etmek için yeterli bence.
Ayrıca Şu haberleri yayınlayanlarada acıyorum. Herhalde bunları yazıp Son Osmanlı lalesi Fettoş un bi kemik atmasını bekliyorlar.
Dipnot:
Türk = Müslüman diye düşünenler ve Müslüman asker vatanı daha iyi korur diye düşünenler ,1. Dünya savaşı sırasında Arap Dindaşlarımızın Türk askerine ve Osmanlıya olan ihanetini utumasınlar.
Bir askeri asker yapan şey, Herşeyden evel Vatanına olan sevgisidir!
-
Benim!
-
TSK'dan açıklama bekliyoruz!!!
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------Sen beni güldürdün , Allah da seni güldürsün :)
-
Güzel :)
-
Chingis bunu yazdı:
-----------------------------stillalive bunu yazdı:
-----------------------------Sen beni güldürdün , Allah da seni güldürsün :)
-----------------------------eyvallah! :|
lakin TSK kanunlarına göre gayrimüslimler muvazzaf asker olamaz bi de şu var bu adam camiye gitmiş olsaydı namaz kılıyo diye ordudan atarlardı yahudilerle bir olunca bir şey olmaz :)