Kitap Okumak Gerekli Mi?
-
Ben normal şartlarda kitap okuyan birisiyim genel itibariyle de fantastik romanları okurum ancak benim kuzen (nickname AMpul) bunun vakit kaybı olduğunu ve okunması gereken kitapların işine yarayacak ilim bilimden bahseden ya da çalıştığın işte kullanacağın kitap olması gerektiğini savunuyor
Ayrıca eğer bir kitap yeterince iyiyse filmini yapıyorlar eğer yapılmamışsa zaten okumaya değmez diyor arkadaş.
Siz hangisini savunuyorsunuz? -
bilimsel olmayan kitabi okumanin yararlari.
Okumani duzgunlestirir,kelime dagarcigina daha fazla kelime katar,dili daha duzgun cumleler kurmani saglar,konusman akicilasir,dusuncu mantigin gelisir,okudugun kitapdaki hikaye seni eglendirir,hayalgucune katki saglar.
Eger bunlara degmez diyorsa okumasin.
u235 tarafından 05/May/13 21:55 tarihinde düzenlenmiştir -
kesinlikle okunması gerekli.
yeni kitap okumaya başlayan birisiyim. günde 50 sayfa kitap okuyorum mutlaka.
insanın konuşma akıcılığı, düşünce tarzı, bakış açısı her şeyi değişiyor.
tabi türkiye gibi bir ülkede ne kadar anlatsanda "filmi var abi ne gerek var" diyenler çıkar mutlaka

-
kitap okumak zarar ettirmez adama, ama ne okuduğuna dikkat etmelisin, bilindik yazarlar dısında eski kitaplara yönelmeni tavsiye ederim, şimdiki yazarlar işin parasında ..
-
hayattaki en gerekli şeylerden bir tanesi hocam.
Holyzone tarafından 05/May/13 21:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Yapma hocam gözün sevem ya. Bir kere yaratıcılığına katkısı var o fantastik serilerin. Bir warcraft serisi gibisi var mı :)
Ayrıca konuşman düzelir ve akıcı hale gelir. Kitaplarda fantastikte olsa aşk romanıda olsa hikaye sırasında birçok şey öğrenebiliyorsun.
Bu şekilde özgüvenin artar. Konusu ne olursa olsun kitap okumak insana yeni bir bakış açısı getirir . Kişilik kazandırır.
Kitabın dandiği dündüğü olmaz :D
Özet: Okuyun
-
kuran okuyun boş boş kitaplar okucağınıza belki ateist arkadaşlarımız çoğalır :D
-
kimilerine göre çok gerekli, kimilerine göre gereksiz ama aslında zevk işi. tartışılacak bir tarafı yok yani.
-
Tengri bunu yazdı
kuran okuyun boş boş kitaplar okucağınıza belki ateist arkadaşlarımız çoğalır :D
-
Tengri bunu yazdı
Aga şimdi buna uygun bir cevap veririm. Bende sınırsız ban yerim. Her konuyu şu olaya getirmeyin
-
Easx bunu yazdıTengri bunu yazdı
Aga şimdi buna uygun bir cevap veririm. Bende sınırsız ban yerim. Her konuyu şu olaya getirmeyin
allah çarpsın dalga geçmek için yazmadım hocam, ben kuran okudumda ateist oldum ondan yazdım. Ciddi bir yorumdu yani.